reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Merylin- dziekuję, ale ja jakoś nic nie czuję, aby cos sie działo....

Mama05- a Ty cos już czujesz? A jestem, jestem, na poprzedniej stronie napisałam koleżanko o swoim progesteronie;-)

Czarodziejko- dziekuję Ci za Twoje słowa Słonko, no tak nastolatek w domu i wszystko jasne:-D

reklama
Gal łał piękne wyniki!!!!!!
&&&&&&&&&&&&&&&&& mocno zaciśnięte :)
Ewcik dajesz czadu hehehehe przodowniczki ...hehehehe
Mama nie szalej, nie kombinuj z szukaniem!! ;)
piękna i gładka...mąż cię pozna po powrocie? hiehiehie

Agulek- kurka wodna, może jeszcze nie stracony ten cykl, ja tam trzymam kciuki i nie puszczę, aż będzie dowód:tak:

Ewcik- a może u Ciebie coś sie szykuje, tempka w górę! A ile bierzesz tego dupka 1 tabletkę czy dwie?

Daria - dziekuję za przepis, na pewno wypróbuję , tak mój niejadek, u niego najgorsze jest to, że nie chce próbować nowych rzeczy, choć są smaczne, a Ty piękna dziewczyna jesteś:-)

Truskafffka -dziekuję, byle jeszcze z tego dzieci były:) A te suplementy ja też już tylko do owu i bo też już długo łykam, ja to już odczuwam albo żoładek , albo wątrobę (któres kurka mnie od tego boli). A ty to szlej z orgazmo, już możesz, ja wiem jak to jest jak trzeba sie powstrzymywać, aby za dobrze człowiekowi nie było:)

Piranha- jak dzisiaj dzień minął?

Ostatnia edycja:
gal no rzecz w tym, że ja 7 dni temu zakończyłam kurację dupkiem i powinna @ przyjść.. a tu temp w górę:eek:

mama, truskawka nie doczytałam widocznie całości o tych oczach podbitych, więc część sobie dopowiedziałam widocznie:-D

mój M poszedł dziś grać w kosza, a parę lat temu miał rekonstrukcję więzadeł w kolanach i wstawione sztuczne, właśnie dostałam smsa, że "Koniec kariery koszykarskiej, kolano nie żyje":szok: i oczywiście teraz nie odbiera, a ja cała zestresowana, że pewno mu znowu te więzadła poszły:no:

Ewcik- ło Matko, oby to nic powaznego z M.....

No to dziwne z Tobą, ale może jednak ciąża, co? może zrób test jutro... A ile bierzesz tego dupka, ja to też boję się, że mi się okres poprzestawia przez tego dupka.

Galu mój kochany:szok:niedoczytałam ...jakie piekne wynikiiiiii:tak:
zazdraszczam...
au mnie nic...samopoczucie bez zmian...jeszcze 5 dni...tyle,że jeśli owu miałam później to pewnie i @ później przyjdzie....

Truskafffka jutro dal mistrzunia wysyłam przesyłkę-szykuj pędzelek i wodę :-D

Ewcik mój trenował wioslarstwo-rozrósł się ....ale założył rodzinę i nie ma czasu na pływanie..

Ewcik sikaj ;)!!!;))

mamcia nie ma szans, nie było staranek przed skokiem:-( bo się poddałam i myślałam, ze nie ma szans w tym cyklu

pirania co u Ciebie Słońko? wszystko ok? bo coś cicho u Ciebie..

M dzwonił.. żeby było ciekawie, rozwalił drugie kolano, nie to, które miał operowane.. no masakra jakaś..

Ostatnia edycja:
reklama
Mama05- dzieki Słonko, sama się baaaaardzo zdziwiłam, chyba ten śluz 20cm nie był nadaremno;-):-D
Z jednej strony się cieszę, a z drugiej jakś nie przeczuwam niestety wiesz co..... Już nie chcę pisać tego dosłownie, ale jeżeli nie bezie ciąży to albo mam te pierdzielone zrosty, albo żołnierzyki M nie daja rady w tym kwasie............
A jak u Ciebie ten biały sluz, dalej taki jest?

Ewcik PW:tak:

Do góry