Czarodziejka
Fanka BB :)

Patrysiu GRATULACJE
Normalnie z tyłu glowy czulam ze zdasz!!!!!!!
Bardzo sie ciesze...teraz kupic tylko autko i jezdzic.
Zdalas w najlepszym momencie..i masz to z banki..Rewelacja!!!!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hej babeczki!!!
Ewcik - nie wiem kochana co Ci poradzić...tulę mocno...
Mama - sto latek dla synka i spełnienia wszystkich marzeń!!! na randkę idźcie z Tomem;-)
Patrysia - serdeczne gratki!!! prawko teraz będzie jak znalazł!!! to jeszcze 2 tygodnie do odbioru prawka i nowy kierowca wyjedzie na drogę:-)
Pirania - współczuję bardzo choroby Krzysia, mam nadzieję, że nie potwierdzi się diagnoza lekarki, no i Kajkę pomyziaj po brzuszku od ciotki:-)
Daria - dzięki za pamięć:-) a jak Ty się czujesz??? dla bejbika masz kosz czy łóżeczko???
Truskafffka - to mocne &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za środową wizytę!!!
Marzycielka - i dla Ciebie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za czwartkową wizytę!!!
Kasia - co słychać??? jak córcia, lepiej???
Kinga - próbuj kochana, walcz o swoje marzenia!!!
Natusia - &&&&&&&&&&&&&&&&& za gastroskopię!!!
a ja dziś byłam na kolejnym badaniu echo serca płodu... z serduszkiem wszystko ok, ale mam pokazać się z córcią w połowie października na badaniu, mała jest okręcona pępowiną, waży już 2800 g i w trakcie usg trzymała rączkami swoją stopę i ssała duży palec od nogi; poza tym wszystko ok, chodzę w tempie zółwia, kolejny skrzep śluzu dziś wylazł, nogi mam jak konewki, śpię w pozycji półleżącej, bo nie mogę się ułożyć wygodnie, spojenie boli jak skurczybyk
; i to na tyle;-)
pozdrawiam wszystkie serdecznie i życzę miłego wieczorku!!!
Czarodziejko, ja myślałam, że to trzydniówka ale lekarka dziś powiedziała, że to może być szkarlatyna bo "coś tam" pojawia się na języku (szkoda, że M nie dopytał co miała na myśli, na razie język nie jest ani biały ani malinowy). Przepisała synkowi antybiotyk Zinnat.
Truskafffko, no właśnie nie była pewna tej diagnozy i w piątek mam przyjść z Krzysiem na kontrolę.