reklama
kociatka
Fanka BB :)
Cześć Kochane
Znowu mnie nie było, przepraszam że Wam nie odpisywałam - ale tak się źle czuję wieczorami... Mam okropne mdłości, które nasilają się właśnie późnym popołudniem i już nie mam siły na nic. Mam nadzieję, że szybko minie
Inne objawy też miałam wcześniej, jak na przykład zawroty głowy. Teraz dołączyły wspomniane mdłości i ślinotok (fe
). Mam trochę inne smaki niż poprzednio - chleb, pomidory, fasolka szparagowa i ser (dużo sera, im bardziej słony tym lepszy). Nie mam aż takiego pociągu do kwaśnych potraw i napojów jak poprzednio, ale wiadomo - każda ciąża inna. Na słodkie nie mogę patrzeć. Takie smaki ani dziweczynkowe, ani chłopczykowe. Będzie niespodzianka
Biegnę doczytać co tam, wszystkiego nie nadrobię, ale kilka stron przelecę
Całuję Was mocno
Znowu mnie nie było, przepraszam że Wam nie odpisywałam - ale tak się źle czuję wieczorami... Mam okropne mdłości, które nasilają się właśnie późnym popołudniem i już nie mam siły na nic. Mam nadzieję, że szybko minie

Inne objawy też miałam wcześniej, jak na przykład zawroty głowy. Teraz dołączyły wspomniane mdłości i ślinotok (fe

Biegnę doczytać co tam, wszystkiego nie nadrobię, ale kilka stron przelecę
Całuję Was mocno
kociatka
Rany boskie Ewcik, tak mi strasznie przykro.................................................... jak to się mogło stać
Tulę Cię Maleńka i dużo siły przesyłam - od kobiety, która też straciła, dokładnie w tym samym momencie.
Piranha, jedno jest pewne - z kolek wyrośnie i to bardzo szybko. Po 3-4 miesiącach będzie zupełnie inne dziecko! Przechodziłam przez to samo i naprawdę nikomu nie życzę... Ale wiem też że to minie i nie będzie nawet śladu po tych cierpieniach, Twoich i dziecka. Teraz mały wsuwa wszystko i nie ma nawet żadnych alergii.
Nic nie biorę Natusia, nic nie pomaga niestety

Piranha, jedno jest pewne - z kolek wyrośnie i to bardzo szybko. Po 3-4 miesiącach będzie zupełnie inne dziecko! Przechodziłam przez to samo i naprawdę nikomu nie życzę... Ale wiem też że to minie i nie będzie nawet śladu po tych cierpieniach, Twoich i dziecka. Teraz mały wsuwa wszystko i nie ma nawet żadnych alergii.
Nic nie biorę Natusia, nic nie pomaga niestety
kociatka
O imbirze słyszałam, ale go nie lubię. Mam na dodatek okropną zgagę, więc mięta i tym podobne odpadają... Spróbuje sucharki. Dzięki Natusia!!!
tasha31
dziewczyny skopiowałam cały post, nie mogłam się powstrzymać
, nie wiem czy to serio czy jakaś prowokacja, ale oceńcie same
"mam pytanie
Czy moge uprawiac seks w ciązy ?
boje sie tego poniewaz nie chce aby penis kolegi uderzał o główkę mojego dziecka . Moj mąz był zdecydowanie temu przeciwny a kochanem uwaza ze wrecz przeciwnie .
Lecz ja nie chciała bym aby dziecko sie męczyło gdy ja doznaje roskoszy .
Dodam ze kochanek ma bardzo duzego penisa stąd moje wątpliwości i boje sie aby nie zrobił krzywdy dziecku , nie chce takze aby nasienie trafiiało do mojego dziecka .
Jak narazie uprawiam tylko seks analny ale przez rozmiary jego członka mam problemy z załątwianiem czynnosci fizjologicznych .
I jeszcze jedno pytanie czy taki anal fisting jest bezpieczny w ciązy ?
Prosze o pomoc"
tak jak wcześniej napisałam - opadła mi szczęka

Kociatka - mi na mdłości czasem pomagała zimna pepsi, której normalnie nie piję i nie piłam od kilku lat, bo nie lubię napojów gazowanych

"mam pytanie
Czy moge uprawiac seks w ciązy ?
boje sie tego poniewaz nie chce aby penis kolegi uderzał o główkę mojego dziecka . Moj mąz był zdecydowanie temu przeciwny a kochanem uwaza ze wrecz przeciwnie .
Lecz ja nie chciała bym aby dziecko sie męczyło gdy ja doznaje roskoszy .
Dodam ze kochanek ma bardzo duzego penisa stąd moje wątpliwości i boje sie aby nie zrobił krzywdy dziecku , nie chce takze aby nasienie trafiiało do mojego dziecka .
Jak narazie uprawiam tylko seks analny ale przez rozmiary jego członka mam problemy z załątwianiem czynnosci fizjologicznych .
I jeszcze jedno pytanie czy taki anal fisting jest bezpieczny w ciązy ?
Prosze o pomoc"
tak jak wcześniej napisałam - opadła mi szczęka

Kociatka - mi na mdłości czasem pomagała zimna pepsi, której normalnie nie piję i nie piłam od kilku lat, bo nie lubię napojów gazowanych
reklama
tasha31
Natusia - szczerze mówiąc wolałabym od początku przyzwyczaić Sonię do butelki, mam niemiłe wspomnienia z karmienia piersią, poza tym mam wrażenie, że mała lepiej naje się z butli i ja też będę wiedziała ile zjadła, no i od stycznia wracam do pracy, więc muszę znaleźć jakąś alternatywę, i jeszcze jedno: chciałabym schudnąć po ciąży i wrócić do wagi sprzed ciąży, więc będę jeść niewiele i może dla nas obu tych kalorii nie wystarczyć, ale oczywiście nie podjęłam jeszcze ostatecznej decyzji:-)
Podziel się: