reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

dziewczyny, przed chwilą zajrzałam na wątek sex w ciąży i przeczytałam post Martyny1000...przeczytajcie sobie...bo mi szczęka opadła:-D:-D:-D

reklama
mąż mi każe kupować i sprzedawać :) ostatnio ta przystawke do lozka kupilam za 28 e a sprzedalam za 50 e :) i jak nie pracuje to zawsze cos mi wleci :)
ja nie mialam cesarki to nie pomoge;/

Milla21 moja koleżanka miała 3 cesarki i rozmawiała z lekarzem bo planuje jeszcze 1 albo 2 dzieci i mówił jej że jak wszystko jest w porządku to nawet 6 można miec

Cześć Kochane

Znowu mnie nie było, przepraszam że Wam nie odpisywałam - ale tak się źle czuję wieczorami... Mam okropne mdłości, które nasilają się właśnie późnym popołudniem i już nie mam siły na nic. Mam nadzieję, że szybko minie:szok:

Inne objawy też miałam wcześniej, jak na przykład zawroty głowy. Teraz dołączyły wspomniane mdłości i ślinotok (fe:sorry:). Mam trochę inne smaki niż poprzednio - chleb, pomidory, fasolka szparagowa i ser (dużo sera, im bardziej słony tym lepszy). Nie mam aż takiego pociągu do kwaśnych potraw i napojów jak poprzednio, ale wiadomo - każda ciąża inna. Na słodkie nie mogę patrzeć. Takie smaki ani dziweczynkowe, ani chłopczykowe. Będzie niespodzianka:laugh2:

Biegnę doczytać co tam, wszystkiego nie nadrobię, ale kilka stron przelecę

Całuję Was mocno

Rany boskie Ewcik, tak mi strasznie przykro.................................................... jak to się mogło stać:no: Tulę Cię Maleńka i dużo siły przesyłam - od kobiety, która też straciła, dokładnie w tym samym momencie.

Piranha, jedno jest pewne - z kolek wyrośnie i to bardzo szybko. Po 3-4 miesiącach będzie zupełnie inne dziecko! Przechodziłam przez to samo i naprawdę nikomu nie życzę... Ale wiem też że to minie i nie będzie nawet śladu po tych cierpieniach, Twoich i dziecka. Teraz mały wsuwa wszystko i nie ma nawet żadnych alergii.

Nic nie biorę Natusia, nic nie pomaga niestety

dziewczyny skopiowałam cały post, nie mogłam się powstrzymać:-D, nie wiem czy to serio czy jakaś prowokacja, ale oceńcie same:-D

"mam pytanie
Czy moge uprawiac seks w ciązy ?
boje sie tego poniewaz nie chce aby penis kolegi uderzał o główkę mojego dziecka . Moj mąz był zdecydowanie temu przeciwny a kochanem uwaza ze wrecz przeciwnie .
Lecz ja nie chciała bym aby dziecko sie męczyło gdy ja doznaje roskoszy .
Dodam ze kochanek ma bardzo duzego penisa stąd moje wątpliwości i boje sie aby nie zrobił krzywdy dziecku , nie chce takze aby nasienie trafiiało do mojego dziecka .
Jak narazie uprawiam tylko seks analny ale przez rozmiary jego członka mam problemy z załątwianiem czynnosci fizjologicznych .
I jeszcze jedno pytanie czy taki anal fisting jest bezpieczny w ciązy ?

Prosze o pomoc"

tak jak wcześniej napisałam - opadła mi szczęka:-D:-D:-D

Kociatka - mi na mdłości czasem pomagała zimna pepsi, której normalnie nie piję i nie piłam od kilku lat, bo nie lubię napojów gazowanych

Natusia - nie wiem naprawdę, ale niezłe, nie???:-D:-D:-D, ten post jest w najnowszych wątkach po prawej stronie dodany dziś przez Martynę1000 pt. seks w ciąży; nie wiem co za laska mogła napisać takiego posta:-D:-D:-D

reklama
Natusia - szczerze mówiąc wolałabym od początku przyzwyczaić Sonię do butelki, mam niemiłe wspomnienia z karmienia piersią, poza tym mam wrażenie, że mała lepiej naje się z butli i ja też będę wiedziała ile zjadła, no i od stycznia wracam do pracy, więc muszę znaleźć jakąś alternatywę, i jeszcze jedno: chciałabym schudnąć po ciąży i wrócić do wagi sprzed ciąży, więc będę jeść niewiele i może dla nas obu tych kalorii nie wystarczyć, ale oczywiście nie podjęłam jeszcze ostatecznej decyzji:-)

Do góry