reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
witam
Mama -a bij bij bo nadal nic z tego ,przyznam,ze zaniedbałam siebie niestety
podziwiam mamuśki które mają małe dzieci a wygladaja jak te lale ;-)

co do nocnika to synio był uparty i myślałam,ze długo sie nie nauczy
nie chciał usiąśc na nocnik nawet w majtkach a co dopiero bez :dry:
ale upały pomogły bo nie nie miałam sumienia pchać go w te pampy
i pozwalałam ganiać bez gaci po podwórku,parę razy poszło w buciki i zaczął zwracac uwagę kiedy siku i zatrzymywał się ,nózki szeroko itd..
potem w mieszkaniu nasikał mi tylko dwa razy
ciągle powtarzałm,ze ma iśc na nocio siku to będziemy puszczli bańki mydlane ale jak będzie siedział na nocniku
i siadł bańki mama puszczała i piersze siku z brawami i całusami ,był zadowolony z siebie
potem juz sam biegł na nocnik i pokazywał mama fuuuuuuu ,ze bańki mam brać :-D
a brawo juz za kazdym razem bił sobie sam :-D

tylko to było wszystko bez sciągania gaci z gołym tyłkiem :sorry2:
potem jeszcze było troche zasikanych majtek bo chyma myslał,ze ma pieluche
ale jest juz fajnie jeszcze tylko na sen pielucha
ale i tak jestem z niego dumna :tak:

tylko jeszcze mógłby przemówić ;-)

Hej Dziewczyny wpadam na chwilke żeby wkleić wykresik i pozdrawiam Waserdecznie właśnie wróciliśmy!! Jestem po kuracji CLO i estrofemem i lece do ginka mam nadzieję, że wrócę z dobrymi wiadomościami, później spróbuję Was choć trochę nadrobić chociaż nie wiem czy mi się uda bo tydzie ń zaległości:-)

Patrysia ale ja pisalam w tym sensie ze dajac mi to dziecko w momencie kiedy chcialam zaczac starania o corcie pokazal mi ze jednak ja nie mam co sie bawic w pana boga.Bo i natura i Bog maczal palce ze wogole jakis plemnik sie wydostal i poczekal.Bo napewno bylo przed lub po owul.

hej dziewczynki
byliśmy dziś z synkiem na badaniach, które zleciła lekarka z racji, że on prawie nic nie je-tylko nabial w kółko. zero mięsa, ryb, owoców, warzyw... płakał okropnie, potworny widok dla mnie.. na dodatek spotkałam tam dziewczynę, z którą chodziłam na szkołę rodzenia, jak byłam w ciąży z Małym.. i ona teraz jest w drugiej ciąży.. poryczałam się, jak stamtąd wyszłam. Dziś muszę iść do szpitala na podanie immunoglobuliny. Martwię się bardzo, bo wczoraj od godziny 16 ani kropli krwi na podpasce, zapytam, jak będę w szpitalu, czy to normalne...

kociatka dziękuję za wsparcie.. trzymam mocno kciuki za Ciebie

natusia jak Twoje samopoczucie?

tasha myślę, że ktoś sobie jaja robi z tym sexem

patrysia ja podzielam Twoje zdanie.. teraz dałabym wszystko, żeby to, co się stało, nie miało miejsca, bez względu na to, czy to był chłopczyk czy dziewczynka

kasia a ja wolę, jak jest chłodniej, a nie takie upały ;) a Was pogoda i tak rozpieściła w tym roku ;)

tusia nam też bez większego problemu udało się odpieluchować synka, co prawda zakładam mu jeszcze pampersa na noc, o nie wiem, jak go oduczyć siusiania w nocy

Cześć wszystkim!

Kwietniówko, a dlaczego jej stwierdzenie było dziwne? :-)

Kasiu
, tempka w niebiosach, super!!! Zaciskam kciuki!!!

Tusia
, no właśnie siostra mi mówiła, że jedynym skutecznym sposobem jest niezakładanie pampersa by dziecko poczuło jak leci po nogach czy moczy się ubranie :-)

A teraz na deser MEGA wiadomość :-) Tasha dziś rano urodziła córeczkę. Sonia waży 2500 g i ma aż 53 cm! Miała CC ale w nocy odeszły jej wody i zaczęły się już skurcze. Raz jeszcze kochana MEGA GRATULACJE dla Ciebie!!!

andziak mocz, kał na posożyty x3, kał na krew utajoną, morf, glukoza, żelazo, tsh, aspat alat, enzymy wątrobowe i jakieś tam jeszcze, nie pamiętam dokładnie

reklama
Do góry