reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witajcie babeczki !!!!

Piranha testy, ktore teraz pokazalas sa rewelacyjne,, One Steo Ovil test ,ja je caly czas mialam i nigdy mnie nie zawiodly, w oststnich dwoch cyklach mialam jeszcze z buzka, tak dla samej siebie aby sprawdzic czy dobrze interpretuje kreski... sa super. A teraz no durna baba ze mnie, ja nie wiem czemu je kupilam... wiem, zachowalam sie jak sknerus McDonald. Juz je zamowilam na ebay-u, mam nadzieje ze we wtorek beda.

Zrob miejse przed domem.... Elka z Carolem i Camila lecieli nad nasze morze, tak wiec pyzy wzieli i za 20 min wyladuja u ciebie.

Natusia wow.. no to jutro droga ... super, dasz rade a M bedzie szczesliwy, kurcze ale mu zrobisz niespodzianke:)

Andzia
....150..a moze wiecej dla dziadka. Dalas rade z gotowaniem??? Wyrobilas sie????

Mama
jak tam sytuacja z tata??? Dzieciaczki juz przywiozlas??? Mam nadzieje ze szwagier juz w domku &&&&&

Patrysiak... domek rewelacyjny, jak zobaczylam okna w dachu, no to cudenko... pokoje na poddaszu. Bedzie pieknie... kwietki, trawka i wspaniala rodzinka robiaca grila.... My sie wbijemy na parapetowke

mialam cos jeszcze napisac...nie wiem co

reklama
Daria, Piranha i kto jeszcze gra w lotto... zycze wielkiej wygranej.... Na ostatnim weselu mlodzi zamiast kwiatow zazyczyli sobie kupony toto-lotka. W sumie mieli 78 kuponow i wygrali .... 30 zl. A marzenia byly duze :)

no mówiłam, że trochę za duży nam ten dom wyszedł, ale teraz murów walić nie będziemy, dopiero je postawiliśmy:-) z garażem to będzie ok.200m. Ja chciałam mieć 2 kondygnacje, górę zrobić tak bardziej dla dzieci, tam są 3 pokoje i łazienka więc akurat wystarczy dla naszej gromadki:-) a nasza sypialnia jest na dole. Garaż mnie się też osobiście nie bardzo podoba, w 100% przyznaję Ci rację, że lepiej jak jest z boku, ale tak chciał mąż, więc walk nie toczyłam. Tak okno jest przesuwne, na taras, tzn podobno bo niedawno je wstawili i nie pozwolili na razie go otwierać, więc to się dopiero okaże, czy jest przesuwne:-)

Piranha, dziękuję za miłe słowa. Ale my mamy jeszcze tak długą drogę do przeprowadzki, że to nasze marzenie też jeszcze poczeka. Ja uważam, ze najważniejsze, że się ludzie kochają i tworzą szczęśliwą rodzinę, czy to w domu, czy to w bloku. Tak szczerze to ten dom był od początku realizacją marzeń bardziej mojego męża niż moich.

hehe Daria gram, gram ale coś wygrać nie mogę, Ty naprawdę tak chcesz do Polski wracać? Bo jak rozumiem, Twoje siostry zostają w Niemczech?

Kasia UK jasne, ze zapraszam na parapetówę. Nie mam prądu ale agregat prądotwórczy wstawimy i też będzie dobrze. Tylko poczekajcie aż urodzę i przestanę brać antybiotyk żebym się z Wami cocik napić mogła. :-)

A tak w ogóle dzięki Wam za miłe słowa. Jak dziaiaj zaczęłam z Wami pisać to od razu mam lepszy humor.

fajny pomysł z tymi kuponami totka ...

patrysiak , wierzę że nic małej nie będzie po tej boreliozie , no ale wiadomo że stres jest - buziaki A domek cudny
nullka , piękna rodzinka i widzę że cudne wakacje :) &&&& za staranka
misia84 &&&&&& też trzymam i kasia uk &&&&&- moje owulacyjne są zielone
pirania , ginek mi mówił żebym w cyklu gdy się staramy po owu brała dupka 2x1tabl , więc przy takim progesteronie spokojnie mogę brać jak mi zalecił , tak ?
natusia , u mnie ph około 5 , teraz po @ wypróbuje Guajazyl - zobaczę czy działa
kinga , no faktycznie - szał tempkowy &&&&& , w Madagaskarze jednak jest Julian , a on przecież jedyny taki:-D i mój ulubiony

Patrysiak, nooo na pewno przy nas lepszy humorek;)))
wiesz, szczerze to nasza budowa też b.przez M... On mi glowę truł, że chce coś swojego...że syna ma, teraz dom i drzewo musi posadzic:-Doczywiscie śmial sie;)))
Ale fakltycznie w razie czego cos sie ma, chocby dla dzieci;) To jest inwestycja i pieniadze nie sa zmarnowane;)
My mamy bez garazu 100m2 :) nie duzo, a na nasze potrzeby w sam raz, bo kto to by wykanczal:-D mamy 2 pokoje dziecinne wiec albo bedzie 2, albo bracia i siostry razem;)) hehe choc ja bym trojeczke chciała;)))

Daria, ja gram, ale gorsze sie trafiaja;))) moja sasadka 600tys wygrala:tak: Ale ona bez pracy cale zycie, bez meza....jakos sie jej udalo, smieje się, że my za dużo miłości mamy i w tym mamy szczescie;))) jakoś damy rade;))

Ja mam 27.08 na 10.00 ważny egzamin.... dziś wydrukowalam materialy i czas zaczac sie uczyc... to na stopien zawodowy, ale jestem przerazona... brrrr tyle tego;//

kasiu, no na bank sie zdziwi;)) Jutro zaczynamy dach-krokwie, ciesze sie jak dziecko;))) no i wiecha niedługo:tak:zapraszam!:*

ja raz w lotka wygralam ponad6 tysiecy za 5 a 6 nikt nie trafil a moja 6 liczba byla 27 a w losowaniu byla 28 wiesz myslalam ze sie ugryze;p ale coz tak mialo byc;d

czesc dziewczyny
Nulka przepiekne zdjęcia !!
Patrysiak mój M tez spełniał swoje marzenia jak budował dom, ja się złościłam ze duzy buduje a teraz to racje mu przyznaje, że jednak dobrze zrobił a mieszkamy w domu 3 lata, każde pomieszczenie jest potrzebne
Nastusia super, że wybierasz sie na studia, ja miałam ochote iśc na angielski ale niesety nie mam czasu
Daria w totka mój M gra a mnie to denerwuje bo to tylko strata pieniędzy, mówie mu że jak by papierosów nie palił i nie grał w totka to już by duzo wygrał
Za wszystkie staraczki mocno trzymam kciuki &&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
Pirhania faktycznie Kaja mało śpi, Alan teraz tak śpi 3 razy dziennie raz godzinke i 2 razy po 2-3 h, ale moze jej sie unormuje i zacznie więcej spac jak skończy 3 miesiące, a starszego kłade jeszcze raz dziennie spac bo jak nie idzie spac to jest starasznie niedobry

reklama
Patrysiak, popieram w 100% i dla mnie też to jest najważniejsze ...tyle, że obecnie nie mieszamy z M sami i niestety są zgrzyty czasem, które siłą rzeczy potrafią się czasem odbić na naszych wzajemnych relacjach (bo jak człowiek jest podenerwowany to czasem odreaguje na niewinnej niczemu osobie), pomimo, że dom jest przepisany na mnie to nie czuję się jak u siebie i czuję, że każdą zmianę muszę skonsultować. Po prostu wiem, że bycie tak zupełnie "na własnym" (marzy mi się oczywiście dom z ogródkiem jak pewnie większości z nas :-)) odjęłoby wiele stresu i wniosło więcej pozytywnej energii w moją rodzinę ...ale to tak na marginesie ;-)

Kasia, a propos lotka to zawsze zastanawiało mnie czemu po wprowadzeniu systemu komputerowego ludzie zaczęli rzadziej trafiać szóstki i tym samym wygrane się tak kumulują ;-) ...w końcu przed losowaniem są gdzieś w systemie wszystkie skreślone przez ludzi konfiguracje więc łatwo o nieuczciwość ...dlatego nie gram, moja babcia całe życie w to grała i kupa kasy na to poszła a szóstki nigdy nie trafiła ;-)

natusia
, czyli mamy dokładnie takie same testy :-), też uważam, że są świetne. A domek chciałabym taki niewielki jak Twój czyli koło 100 m2 :-)

czarna, też bym na Twoim miejscu brała 2 razy dziennie dupka :tak:

Kaja od rana nie miała ani jednej choćby półgodzinnej drzemki :-( (co przysypiała to Krzysiu ją budził) i teraz potwornie płacze, czegoś takiego dawno nie słyszałam z jej usteczek :-(, muszę kończyć.

Do góry