reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

u nas też sie ochłodziło, przynajmniej się do fotela w autku nie przykleiłam :tak::-D jeszcze 3 godzinki i idę zapisać sie na egzamin :tak: a ponoć sa długie terminy oczekiwania, to chyba jednak przed urlpem nie zdążę :no:

miłego

reklama
Hejka. Ja tylko na sekundkę. Ja i mały od dzisiaj na antybiotyku
Dorotko zdrówka życzę......;-);-);-)

Jarzębinko u nas na pisemny czeka się 40 dni, a na jazdy od 2 do 3 miesięcy.....;-);-);-)

Jutro mam 2 godziny jazdy i w poniedziałek. Ale zmieniam instruktora, on jezdzi ze mną po pipidówkach i mówi że tak jest ok. Ale Gdynia jest duża i zatłoczona, chyba lepiej jak rzuci mnie na głęboką wodę. Zresztą czepia się mnie na każdym kroku, nawet ostatnio przysrał mi że chyba lubuję się w złocie skoro taka obwieszona chodzę. Co go to interesuje stać mnie to noszę, nie jego biznes. Generalnie wkurza mnie jego osoba i ja chyba też go wkurzam. Więc nie ma sensu się męczyć, on mi mówi że ja się stresuję jazdą, a to raczej on mnie stresuje. Więc jeszcze tylko 2 spotkanka i go zmieniam.....;-)
Bałam się manualnej skrzyni biegów ale jest ok, czasami mam problem żeby wrzucić 3 bieg- tak z pamięci i troszkę zerkam, a ten znowu robi problem- no co za palant.

Z tego co ja wiem to można zaplanowac płec dziecka,ale nie wiem czy to jest prawda.Dni plodne wystarczy podzielic na połowe i te pierwsze są na dziewczynkę a te drugie na chłopca.

Dorotka, zdrówka dla Ciebie i synka

Beatko, dobra decyzja, bo przecież masz sie nauczyć jeździć a nie stresować :tak: u nas teoria i praktyka jest w jednym dniu - najpierw teoria, kto zaliczy przechodzi dalej i jedzie w teren :tak::-D:laugh2: ja chyba w środę będę miała taki próbny egzamin z praktyki, przynajmniej mój instruktor obiecał,że takowy zrobimy na końcówce :tak:

kaskap, pierwsze posty na tym watku sa właśnie na ten temat :tak: czyli o naukowym planowaniu płci, bo życie weryfikuje plany po swojemu :tak: a zawsze warto marzyć i planować :tak: ja marzę też o dziewczynce, jak w tej chwili chyba każda na tym wątku :tak:

Jarzębinko zresztą mój instruktor wyraznie powiedział ,że jest wojskowym emerytem, żona prowadzi biznes a tą robotę ma dla zabicia czasu. Instruktorem jest od niedawna, więc chyba dopiero uczy się uczyć.....;-);-)

Powodzenia na egzaminie.....;-)

Witajcie kobitki :-D
Dorotko szybkiego powrotu do zdrowia dla Ciebie i Dawidka :tak::-)
Ewcia , Jarzebinka , Beatko kolorowych snów :-D:-D:-D
Medio gdzie jesteś ? Buziaczki :happy::happy2::happy:
U mnie dziś ok.
Idę na mecz . DOBRANOC

reklama
Dziendobywieczór,
ja tylko jednym okiem,bo meczyk..na razie dobrze, 1:0 dla nas..ale cienko grają.
Asusjescze Ci nie pogratulowałam, super, WILGACHNE gratulacje i przede wszystkim dużo zdrówka dla ciebie i maleństwa.
Beatka o kurde,emerytowany wojskowy..zmnieniaj jak najprędzej.

Byłam dziś na badaniach u gin,nie jest dobrze, 10dc i same torbieliki, brak pęcherzyka dominującego i bardzo małe endometrium 3,8 :(( jeszcze za tydzien mam być..ale raczej szanse że coś urośnie są minimalne
Idę dalej na mecz

Ostatnia edycja:
Do góry