reklama
Witajcie dziewczyny :-) Gdzie Wy jesteście?
Wpadajcie częściej na forum , bo nam ono zaniknie :-(
Na weselu było ok. o 24.00 zapakowałam najpierw dziewczynki do łóżek a potem siebie
Teraz robię obiadek , na 15.00 idziemy do kościoła a potem jak nie będzie padać zajrzymy na festyn
Beatko , Ewciu , Dorotko , Jarzebinko , Medio , Aniu udanej niedzieli :-)
:-)
Wpadajcie częściej na forum , bo nam ono zaniknie :-(
Na weselu było ok. o 24.00 zapakowałam najpierw dziewczynki do łóżek a potem siebie

Beatko , Ewciu , Dorotko , Jarzebinko , Medio , Aniu udanej niedzieli :-)

Dorota27
Mam dwóch łobuziaków ;)
cześć
Dorotko super fotki- widać że imprezka się udała....;-)
asus fajnie że się wybawiłaś....;-)
Kasiu2005 co u Ciebie????
Jutro na 7-00 mam jazdy po mieście 2 godzinki, a o 10-00 będe robić sobie włoski. Oskar jeszcze będzie chodzić do przedszkola do piątku a potem ma już wakacje.....;-)
Dorotko super fotki- widać że imprezka się udała....;-)
asus fajnie że się wybawiłaś....;-)
Kasiu2005 co u Ciebie????
Jutro na 7-00 mam jazdy po mieście 2 godzinki, a o 10-00 będe robić sobie włoski. Oskar jeszcze będzie chodzić do przedszkola do piątku a potem ma już wakacje.....;-)
Dorotko super zdjęcia , widać że impreza się udała :-) Dla Dawidka moc życzeń i całuski ode mnie
Ja czuję się dobrze . Tak sobie myślę czy to plamienie nie było z nadżerki ? Staram się nie nakręcać - będzie co Bóg da . Muszę iść do przodu dzień po dniu.
To ty też tak jak Medio znikniesz nam z forum ? Na jak długo przyjeżdżasz do polski?

Ja czuję się dobrze . Tak sobie myślę czy to plamienie nie było z nadżerki ? Staram się nie nakręcać - będzie co Bóg da . Muszę iść do przodu dzień po dniu.
To ty też tak jak Medio znikniesz nam z forum ? Na jak długo przyjeżdżasz do polski?
reklama
Podziel się: