reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Witajcie dziewczyny :-) Gdzie Wy jesteście?
Wpadajcie częściej na forum , bo nam ono zaniknie :-(
Na weselu było ok. o 24.00 zapakowałam najpierw dziewczynki do łóżek a potem siebie :-D Teraz robię obiadek , na 15.00 idziemy do kościoła a potem jak nie będzie padać zajrzymy na festyn :tak:
Beatko , Ewciu , Dorotko , Jarzebinko , Medio , Aniu udanej niedzieli :-):tak::-)

Hej laseczki :-)
My wczoraj wyprawialiśmy Małemu 4 urodzinki. Imprezka tydzień szybciej bo za tydzień będziemy już w Polsce.
Asus super, że masz fajne wrażenia z wesela :-). Jak się czujesz

Kilka fotek z urodzinek Dawidka:

Tutaj duże dzieci maiły zabawę hihi:

Specjalna dziecięca pizza

cześć

Dorotko super fotki- widać że imprezka się udała....;-)

asus fajnie że się wybawiłaś....;-)

Kasiu2005 co u Ciebie????

Jutro na 7-00 mam jazdy po mieście 2 godzinki, a o 10-00 będe robić sobie włoski. Oskar jeszcze będzie chodzić do przedszkola do piątku a potem ma już wakacje.....;-)

Beatko i znowu wojskowy nerw będzie miał hihi. Koniecznie pokaż później foteczkę po frycu :tak:. No to już za chwilkę wakacje Oskarek będzie miał :-)

Dorotko super zdjęcia , widać że impreza się udała :-) Dla Dawidka moc życzeń i całuski ode mnie :tak:
Ja czuję się dobrze . Tak sobie myślę czy to plamienie nie było z nadżerki ? Staram się nie nakręcać - będzie co Bóg da . Muszę iść do przodu dzień po dniu.
To ty też tak jak Medio znikniesz nam z forum ? Na jak długo przyjeżdżasz do polski?

Dorotka wrzucę fotkę.....;-) Wiesz guzik mnie obchodzi co mój instruktor myśli i mówi, niech mi nie fika- ja płacę , ja wymagam. A on może mi skoczyć.....;-)

asus spokojnie Dorota przecież będzie do nas zaglądać......;-)

reklama
Do góry