reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Luka super wieści, widzę dużą poprawę. Ja tez wkładam głeboko sylk, on nie zabija plemników to tylko lubrykant. A lactovaginal to chyba kobietom w ciązy nawet polecają jak mają zakażenie pochwy-chciaz nie jestem pewna.

polisia
ja zawsze chciałam mieć trójke dzieci no i dodatkowo marzę ze może teraz bedzie dziewczynka. latka lecą a pewnie jak nie spróbuje bedę załować. Tym bardziej ze zawsze sobie mówiłam będąc jeszcze z młodszym w ciąży że właśnie na wiosne mając 32 lata postaram sie o dziewczynkę.
a temperatura widze że cos sie podnosi więc może owulka blisko. A duzo płynów pijesz, może mocz za bardzo rozcieńcziony

elmo to ja musze spojrzec na tą mojha tabelke, według chińskiego różowe swiatło

Ostatnia edycja:
reklama
Polisia no właśnie jak też tak chcę za jednym zamachem żeby się z rytmu nie wybić i gdyby nie przedłużające się karmienie to za 3-4 m-ce bym startowała. Trzymam kciuki za róż

Luka super wieści. Piranha co do morfologii napewno pomoże.

Ostatnia edycja:
Elmo nooo 3 lata karmienia to chyba przesada.... Kiedyś na tvn style kobieta podajże 7 latke karmiła. Ja to mówię mężowi że po trzecim dziecku to będę musiała pewnie do dr szczyta jechać na operację:-D

Dorcia to czekanie jest dobijajace wierze, ale &&&& za dwie krechy juz wkrótce!!!
Verita a dlaczego odpuscic? To staracie sie czy nie? :-)

odpuscic ten miesiac bo juz sie zaplatalam w tym, doo tego slub chcemy w sierpniu a wiem ze w polsce nie zrobia mi badan jak papp z krwi czy przeziernosc itd, a jak zrobia to naewt nie wiem gdzie sie udac bo w pl to ja sie nie orientuje ale 12 tydz,bylby tam, siedze oi rozmyslam bo szkoda mi czasu zmarnowanego, potem w lipcu osobno i dopiero na owu. pod koniec sierpnia sie zalapiemy

Polisia masz rację, fajnie jest mieć małą różnicę wieku, ja też widzę że jak dziecko rośnie człowiek robi się wygodny i coraz mniej mu się chce pakować w pieluchy :)

Hej babeczki.
Herbatka z rana i do pracy rodacy

Verita nie wiele zrozumialam z Twojego posta :-) Jak chodzi o przeziernosc i pappa, myslalam ze juz w kazdym prywatnym gabinecie ginekologicznym w Polsce wykonuja badania na przeziernosc karku i szczegółowe usg w okolicy 12 tygodnia pod kątem wad genetycznych. Pappa robi sie chyba z krwi? Nie wiem czy dobrze kojarze i to chyba trzeba by wykonac dodatkowo, zaleca sie kobietom po 35 roku zycia, ale mysle ze jakby poszukal to by spokojnie znalazl gdzie to mozna zrobic. Nie jestesmy w tej Polsce az tak daleko za Murzynami ;-)

Co u was Laseczki? Gdzie sie podziewacie?

Miłęgo dnia!

Przezierność karkową (NT)sprawdza się na usg genetycznym ok 12tc i raczej zawsze to sprawdzają , obojętnie czy na nfz czy prywatnie . Natomiast test Pappa , gdy coś na tym usg lekarza niepokoi , ale nieodłatnie jest gdy jest się po kilku poronieniach , wiek po 35 , w rodzinie wady genetyczne albo ZD .

reklama
Hej
Dochodzę powoli do siebie. Ten cykl również nie będzie starankowy... mój M znowu minie się z moją owu. Zaczynam podchodzić do tego chyba juz na spokojnie.
Elmo to za ciebie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Czarna trzymam kciuki za szybkie i bezbolesne rozwiązanie.
Ewelin ja tez nie mogę zrezygnować z kaweczki
Pozdrawiam Was wszystkie cieplutko

Do góry