reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

lilly - powiem Ci, że większość programów mnie nie robi ;p no ale program pt: nieodpowiedzialne przyszłe matki... wrrrrr... jedna paliła w ciąży i uwaga, uważała, że w ten sposób wzmacnia serce dziecka! no i jak jej wszystkich włosów nie powyrywać ;p

reklama
aljul - bardzo dziekuję za odpowiedź, dziś cały dzień poświęciłam na planowanie ogrodu i czytanie o tych roślinkach. Stwierdziłam, że chciałabym większość różnorodnych iglaków i dla ożywienia krzewy z kolorowymi kwiatami (kaline hortensje, budleje) Na pewno zdecyduję sie też na głóg i magnolie susan.

vivenko - to trzymam kciuki kochana, żeby szybciutko udało się zmajstrować ślicznego chłopaczka !!!

Dobranoc

mamuśkamimi proszę bardzo - cieszę się ze mogłam w jakiś sposób pomóc. Jeszcze FORSYCJA jest fajna (o tej porze roku kwitnie na żółto i jest jeszcze odmiana różowa i biała)

Ostatnia edycja:
hej dziewczynki :)

Nie mialam wczoraj juz czasu zeby zajrzec bo o 20 wrocilismy z zakupow, i zanim sie ogarnelam bylo juz po 22.

lilly vivienka kochane my jeszcze nie bylismy na badaniach ( pisalam ze poniedzialek coraz blizej ;-)), jedziemy w poniedzialek, i podejrzewam ze tak jak ostatnio wyniki beda do odebrania nastepnego dnia choc pewnie wczesniej beda widoczne w internecie :blink:

piranha ja juz kiedys mialam taki wykres, tzn taka wlasnie II fazie, ze przez pierwsze 9 dni nie bylo ani jednego spadku no ale potem...to wiadomo :dry: ale tak mysle, serducha byly ladnie ustawione wiec teoretycznie szansa jest choc ja ostatnio nie umiem robic dobrych wizualizacji chyba :|

zakrecia, kira jak samopoczucie ?? :)

aljul kupilam wczoraj dwie tuje, podloze do Nich i nawoz o ktorym mowilas, w sobote bede sadzic i czekam na reszte kwiatkow, bo w sklepach jeszcze mimo wczesnej wiosny, kwiatow za wiele nie ma :zawstydzona/y:
attachment.php

Starających się : 5
Oczekujących na staranka : 16

KWIECIEŃ 2014 :

Nuuuśka - termin @ 17.04 ( 11 cykl starań )
Matik2012 - termin @ 29.04 ( 12 cykl starań )
Annette - termin @ 30.04 ( 6 cykl starań )

MAJ 2014 :

Elle87 - termin @ 01.05 ( 1 cykl starań )
ilaczek - termin @ 10.05 ( 1 cykl starań )

W OCZEKIWANIU NA STARANKA :

milla ( maj 2014 )
roszpunka ( maj 2014 )
Vivienka ( maj/czerwiec2014 )
małe liski ( czerwiec 2014 )
Justi_ ( czerwiec 2014 )
czarna_perła ( czerwiec 2014 )
anias2 - ( czerwiec 2014 )
lilly78 ( czerwiec/lipiec 2014 )
maggie2205 ( lato 2014 )
kate.. (lato 2014 )

Airfix ( lato 2014 )
ania_g21 ( lato 2014 )
Katriina ( lato 2014 )
Ana87 ( lato 2014 )
gdusia_ ( lipiec/sierpień 2014 )
Dorcia ( jesień 2014 )

Ostatnia edycja:
cześć dziewczyny :)

Nuśka poniedzałek już niedługo jak to mówią " środa minie tydzień zginie" mam nadzieje, że ten cykl był u cibeie owocny i wyniki właściwie nie będą wam potrzebne
jeśli chodzi o tabelkę to prosiłabym byś mnie przepisała na pierwsze starania w czerwcu :) wystarczy diety i suplementów żeby ruszyć ze staraniami :-)

piękne dziewczyny pokazujecie zdjęcia krzewów CUDNE aż chciało by się mieć wszystkie <3 niestety póki co nie mam ogrodu, działki może kiedyś ... póki co mogę tylko podziwiać :)

VIVIENKA hehe pomysł z nasiadówka dobry :) zawze jak gdzieś wyjezdzamy bierzemy taki mały basenik średnicy może 50 cm żeby Bąbel mógl się umyć pod prysznicem, bo wiadomo u siebie to u siebie , a u kogoś też inaczej
&&& za synusia :)

Zakręcona
już za momencik już za chwilkę dowiesz się kto mieszka w twoim brzuszku choć przecież zrobiliście z m. wszysto by była córcia i jak wam sięnie uda to już nie wiem:( u mnie na lodówce wisi właście przepis na córcie napisany przez ciebie, ktorego się trzymam :)
jeśli chodzi o przeprowadzkę siostry to wiesz najważniejsze, że jest to samo miasto, a nie np. inne państwo - granica żadna nie zostanie przekroczona :) na pewno bedzie troche trudniej, ale spacerki z siostrą nie raz nie dwa na pewno zaliczycie :)

Matik, ale masz widok ehhhh no i ten klimat, a w ogóle jak to się stało, że zamieszkaliscie akurat tam ?? może już pisałaś, ale nie doczytałam :(

Piraniu niespodzianka od Elmo super, ale na pewno tak jak dziewczyny piszą nie ma chyba rzeczy by móc wyrazić podziękowanie za to co dla nas robisz :tak:

Kira jak się czujesz , jak mdłości ? kiedy wybieracie się na wizytę do ginka ?
heh pomysł z becikiem z wizytą u Pirani super hahah chciałabym bardzo być świadkiem tego wydarzenia :) :-)

Miłego dnia kochane ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Hej babeczki .
Miłego dnia. Ja zaraz z psem i spadam do pracy. Zaspałam troche jak chlopaki poszli.

Powiedzcie co z tym wykresem moim od kilku dni same spadki a juz 17dc. W tamtym cyklu szybciej mialam bol owulacyjny a teraz nic sie niedzieje.

Do góry