reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Sylwia no tak właśnie sobie pomyślałam, że chyba podniosłaś się z tego fotela i podreptałaś do kuchni:-):-) bo coś długo Cię nie ma:-):-) wywal ten katar:-) po co Ci on:-):-)
ja też cały czas coś tu przygotowuje do obiadku:-)do później kochana:-)buzia:-)

reklama
Elo ziomalki :)))
wiec u mnie sprawy maja sie nastepująco:
jestem chora i biore antybiotyk (lekki bo lekki ale jednak)
Wstalam z bolem miesni,oczu,gardla,zatkany nos..ehhhh mowie Wam :)
siedze teraz u rodzicow..mamuska obiadek pyszny robi i gorący rosolek...dobre są te nasze staruszki :))))
lece buziam wszytskie
Sylwia moze je cie zarazilam?:-D

hej kochane ...ja po obiadku....ale ja to mam raj na ziemi bo nam gotuje teściowa:-):-):-) woła tylko schodzimy zjadamy i nawet nie da sobie garów wymyć ....:-):-)

czasem tylko sobie cos pichcimy jak mamy specjalne zachcianki :)

teraz kawka i bede was tu podczytywac :)

witam was laseczki w niedzielne popoludnie.u nas z oknem bialo,snieg pruszy.pieknie za oknem.beti a ty to codziennie smaka mi robisz wczoraj nalesniki,dzisiaj pyszny snikers..uwielbiam go i przez ciebie beti mam zachcianki.oj oj oj..ja to przy pierwszej ciazy jadlam pomidory przy drugiej kalafior a przy trzecuiej rybe i jogurt ale tylko jeden wybrany,a tym razem nic mi nie podchodzi..najgorsze to ze przeszlo mi przytulanko,moj m sie zlosci ze jak dzidzie chcialam to prawie na glowie stawalam,cyrki wyrabialam a tu teraz nic,moj zly jak osa i bedzie dzisiaj cichy dzien,a jedzie dzisiaj na delegacje,urlop sie skonczyl.przyjedzie w czwartek,bedzie mi smutno.uciekam chwilke na dol bo dzieciaczki mnie wolaja cos zrobily dla mamy-chyba kakaoko bo cos mi tak pachnie,

ale masz fajnie anufifi,jaki konford..tez bym tak chciala miec choc czasami,a ja musze wszystko siama!!!anufifi wiec styczen twoj i beti to do dziela trzymam kciuki...by marzonko sie spelnilo!

Anufifi Tobie to dobrze, też bym chciała, żeby tak nam ktos gotował i jeszcze zmywał na dodatek:-):-)
Czarodziejko Ty nam miałaś eliksir montować, a nie chorować:-p:-p:-):-)
rosołek dobra sprawa na choróbsko, kuruj się kochana, zebyś szybko wyzdrowiała
Kiki podeślę Ci kawałek:-):-)a Twój to pewnie przed wyjazdem i tak przyjdzie się przytulić:-) brak ochoty powiadasz..hmm mój mówi, że u mnie takie coś to raczej nie możliwe i że teraz przeze mnie cierpi, bo mu abstynencję dałam:-D:-D:-):-)
a ja właśnie kończę obiadek:-)

Czarodziejko bo ja chciałam być wrześniówka:-) ale juz się nie załapie tam.a teściora hmmnie wiem w czwartek idę do mojej ginki, zobaczymy co mi powie

reklama
Do góry