reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Towarzystwo doborowe, nie ma co! :-) Ja tez znikam na jakiś czas, obiadek musze zjeść, ale wieczorkiem będe jeszcze.

Dzięki dziewczyny za wsparcie!

Pozdrówki!!!

witam was dziewczyny..a ciebie pyszszczek witam na naszym forum,naprawde mialas dobrego nosa by tu wpasc do nas,super sa tu dziewczyny,poplacza i posmieja sie z toba,poradza i podpowiedza.szkoda ze ci sie nie udalo.ale nie mozna sie poddac,nastepny cykl bedzie bardziej owocny.oj anufifi biedaczku moj,bedzie dobrze,wiery w siebie masz dobrego lekarza poprowadzi cie i jak przyjal zamowienie na dziewuszke no to bedzie ksiezniczka,zobaczysz-tylko cierpliwosci.musze ci napisac ze jak ja staralam sie o dzidziusia od czerwca,chodzilam do lekarza rozmawialam z nim ze tez chcialabym dziewczynke itd,ale on stwierdzil ze nie ma takich opcji by wyplanowac sobie plec dziecka.to by tak wszyscy robili i by mieli to co chcieli,ze to tylko naprawde cufal 2 na 100 ze sie udaje,dlatego potem serduszkowalam jak pisalam dwa dni przed owulka w owulke i dwa dni po i odrazu sie udalo.a wczesniej liczylam robilam i nic,naprawde ja juz sama nie wiem..ale zycze ci anufifi z calego serduszka bys miala ta wymarzona dziewuszke.fajnie masz pojedziesz na wypoczynek wyluzujesz sie i sie uda..zobaczysz!

beti kochana wpadne do ciebie pocichaczu,no i teraz styczen juz bedziemy ci dopingowac w staraniach o fasolinke no i mam nadzieje ze bedzie strzal w 10!!!bereshka-jak tam twoje samopoczucie,u mnie spoko zero mdlosci..dzisiaj bylam u lekarza no i juz 7tydz,moja fasolinka ma 1cm,serduszka bije matko jakie piekne uczucie,lezka mi zakrecila i mam pierwsza fotke z usg,ale powiedzial lekarz ze mam na siebie uwazac,nie dzwigac nic,nie przemeczac sie i duzo odpoczywac,to mam troche stracha,po tym malym ostatnim plamieniu,ale dzisiaj bylo wszystko oki.za dwa tyg na kontrole,i serduchowac tez nie moge,,ale nic nie mowil lekarz ze ciaza zagrozona,a tak musze uwarzac,

reklama
Kiki ...dzięki za miłe słówka ...ja wiem , mam dobrego lekarza i sam mnie zapewnił ze będzie dobrze...tylko ile to potrwa ......

Uważaj na siebie ....to nie są żarty ....

Medio to fakt ...dłuuugo czekamy na zdjęcia Karolka zaraz będziemy tupać nogami !!!!:-D:-D:-D

Do góry