mamakaja
Fanka BB :)
Elmo ale się uśmiałam z tego " Maryjo miałaś syna, to mi też daj" hahahahha
Ale udało się, można powiedzieć, że sobie go wymodliłaś!
Tak w ogóle przypomniało mi się coś. Wyobraźcie sobie, że ostatnio budzę się w nocy, siadam na łóźku i rozmawiam z M. Rano tego nie pamiętam.
Np. ostatnio wstałam i mówiłam do M : Gdzie jest ta Kamila? M: która? a ja na to : no ta co tu obok spała i chrapała! M : Idź spać.Coś jeszcze mówiłam a potem posłusznie poszłam spać
Powiedział, że następnym razem mnie nagra bo śmiesznie to wygląda
Ale udało się, można powiedzieć, że sobie go wymodliłaś!Tak w ogóle przypomniało mi się coś. Wyobraźcie sobie, że ostatnio budzę się w nocy, siadam na łóźku i rozmawiam z M. Rano tego nie pamiętam.
Np. ostatnio wstałam i mówiłam do M : Gdzie jest ta Kamila? M: która? a ja na to : no ta co tu obok spała i chrapała! M : Idź spać.Coś jeszcze mówiłam a potem posłusznie poszłam spać
Powiedział, że następnym razem mnie nagra bo śmiesznie to wygląda
nigdy tych pasków nie używałam ale to chyba oznacza, że do owulacji jeszcze chwila???. Niestety jajeczko się zmarnuje bo mój M wyjechał i wróci za 5 dni więc będzie już pozamiatane 
Tak w ogóle już jest zdrowiutki, jeszcze do jutra ma dostawać dożylnie antybiotyk, ale byliśmy dziś na kontroli i po anginie ani śladu!
Ja tu nie chcę palcami pokazywać, ale pamiętam kilka takich przypadków, że dziewczynom się wydawało że mają zwidy a teraz z brzuchami chodzą
a ja jak ninja pierwszy raz chyba kamufluje sie z radoscia z tego powodu. Ale kurde z dwojga zlego dobrze ze nie kazala czekac na siebie dluzej !