reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

ewelin matko ja dopiero teraz dojrzalam ze Wy z Elmusiem jestescie doslownie na tym samy etapie :-) hah zaczynamy robic zaklady ktora sie pierwsza rozpakuje ?? :-):-D

zakrecia uch, wyszlam chwile przed 21. Masakra ile dzis bylo ludzi, ile badan i w ogole...ale i tak szybko sie uwineli, szybciej niz myslalam :blink: a Ty jak dzisiejszy dzionek spedzilas ??

kiraa hop hoop !! jak na wizytce u gina kochana ???? nic nie piszesz, a my tu czekamy i nogami przebieramy ! :wściekła/y:

matik kochana ale po co Tobie testy jak Ty w ciazy jestes ? :-) Ty sie teraz wyluzuj i staraj jak najmniej myslec :tak:

reklama
Nuusiu,o to dobrze ze uwineli sie szybko i ze moglas w miare normalnie skończyc Ja jak pracowałan na dwie zmiany to tez straszniw nie lubilam tej drugiej Choc i tak byla ti 18 Mi dzionek milo i wesolo ale tez sporo peacy miałam Miesięczne rozliczenia,raporty i zestawienia i oczywiście codzienne obowiązki :-)

Witajcie kochane, sorki, ze nie pisalam, ale wrocilam pozno:dry: i dopiero dorwalam sie do laptopa. Musze wziac jeszcze komorke ktorejs aby w razie co pisac

wiec neewsow u mnie dobrych nie ma. Ten cykl byl i bedzie bezowu:baffled: trudno... Na prawym jajniku same drobniaki, plynu w zatoce Douglasa nie ma, wiec owu nie bylo, zreszta moja Persona tez tak mowi... Czyli czekamy na @
kolejny cykl ma byc z Clo i dupkiem... Tak stwierdzil moj ginek...powiedzial, ze pracoholizm nie sprzyja plodzeniu dziecka, wiec mam wyjechac na 2 tyg do sanatorium :cool2: dobre nie?
Ja juz w tym moim smutku i zalamaniu, nawet potrafie sobie zartowac z tego i mowie do gina, ze moglam sie brac za robienie dzieci po 20 stce a nie krotko przed 40 stka, teraz pozostalo mi czekanie na wnuki :-). Powiedzial ze duzo jest babek ok 40 stki ktore sie staraja i nie mam swirowac. Mam zbadac lh, fsh, amh i wtedy zobaczymy czy jest szansa na ciaze naturalna.... Ja juz go nawet o invitro zapytalam :shocked2:

maggie
zdrowka kochana, mysle o Tobie

dorciu
mocno sciskam

matikowska
dmucham na tempke

zakreciu
dzieki za polecenie miejscowosci nad morzem, mysle ze wpitek gdzies ruszymy bo inaczej w leb dostane, czuje sie wyssana z energii. Trzymam kciuki za tempusie, i za kreciolki

nuska
walczymy nie? :-)

Piranju
dziekuje dobra duszo, musze Cie juz teraz pomeczyc jaki bedzie plan jazdy po 16.02 :-)

Lilly
jak samopoczucie?

elmus, ewelin
juz niedlugo....:-D

aha i gin powiedzial ze wypisuje mi zwolnienie na 2 tyg i mam znikac na wypoczynek :cool2: ja bym chyba nie dala rady jako pracoholiczka :shocked2:

sciskam wszystkie lasencje, ktore nie wymienilam, przepraszam, dziekuje ze jestesta
wasza babcia Kira

Elmo Nuuśka zaciskam kciukaski za wizytki &&& ... jak tylko wrócę to napiszę co i jak !

Maggie bardzo się cieszę że masz to wszystko już za sobą i nie mogę się doczekać Twoich staranek !!!

Kirra a może owulka Cię zaskoczy ...hmmm ??? Jakie invitro...babooooooo zaciążysz naturalnie...ja Ci to mówię ( ostatnio większość moich "wizj" się sprawdza !!!)

Ewelin 3200 to tak w sam raz !!! Zaciskam kciuki za szybciutki poród !!!

Dla Was wszystkich kochanieńkie...moje kciuki są cały czas zaciśnięte !!!&&&

Kirusia kurcze nie tak mialo byc:mad: ale musimy walczy o marzenia. A moze jednak owu jeszcze zawita Tylko później?! O tak tak na pewno będzie Rob testy dalej Wypoczynekprzyda Ci sie kochana i to bardzo Moze troche wyluzujesz di nastepnego cyklu Trzymaj siw slonce
P.S. Jeszcze raz napiszesz babcia Kiraa to Ci dupe skopie :p

no się Kira uśmiałam , pewnie , że musisz wierzyć . Mój kuzyn za żonkę wziął sobie 38 latkę i co od razu chłopaka a po 3 latach naturalnie bliźniaki :-D:-D i to parka żeby by było lepiej :-D super zgrają mają ;-)
Więc można ? można :tak:

dziś już nawet w toalecie byłam tylko 4 x a wcześniej to co 10min latałam szok , burczy mi w brzuchu jak przed :no: a głodna nie jestem zjedliśmy mega długą parówę grubą (udało się znaleźć w niemieckim sklepie ) w długiej bułce :-D pycha ,
oczywiście zjadłam tylko połowę:-p

Ale się boję no cóż trzymać kciukasy mega mocno niech 2 lśnią :-)

Matik
ja mooocno trzymam mocccno, :-)parowa niezla :cool2: wierze ze bedzie dobrze z mala matikowa :-) . Myslalam o Tobie, bo znajomi wczoraj polecieli na GK, i pisali ze pogoda taka sobie....
Ja bym blizniakami nie pogardzila :dry:

zakreciu
No dobrze dobrze, nie bede mowic babcia Kira, tylko prababcia :cool2::cool2::szok:

dorciu
chyba ze ktos mi jakis pecherzyk pozyczy to i moze owu bedzie tak nie ma szans, mi sie wszytsko pokonczylo i zurawina i testy owu, nie mam nic a nic......

piranju
wszystkie leki odstawiam, to chyba zle, ale musze dac odpoczac mojemu zoladasowi.... Co myslisz

kolorowych snow kochane

Babciu, prababciu Kiro:-Dbędzie dobrze, zobaczysz, żadne in vitro tylko naturals:-)
trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty u gin.
ja byłam dziś i lekko się podłamałam:-(była po mnie kobieta, która była w czwartej ciąży, tak się fajnie z nią gadało i też ma w domku trzy dziewczynki. napisała do mnie, że czwarte dziecko....też dziewczynka. :szok:
kurde...a jak mi się nie uda? wiadomo, że będę ją kochać z całych sił...ale... to ale pozostanie. smutek, rozczarowanie:zawstydzona/y:
lecę spać, no oczy mi się zamykają.
spokojnej nocy

Babciu :-) Kirruniu ja Ci pożyczę
Matik kciuki mocno cały czas zaciśnięte, żeby sobie córcia w brzuchu mięciutkie gniazdko uwiła na całe 9 długich miesięcy:-)

ilaczek uda się uda ....a co się ma nie udać - trzeba moooocno wierzyć

reklama
Do góry