reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

polisiu gratulacje Kochana!!

mamuśkamimi, w sumie do 30 kwietnia nie tak długo, 2 tygodnie, chociaż ja tez pewnie bym chciała wcześniej umówić się na usg :-)

Nusia, widzisz, ja tak właśnie doczytałam moje zaległości, że uznałam, że wy już czekacie na wyniki Ł. głupol ze mnie!! ale widzę właśnie Twój wykres, ale super ładnie tempka pnie się w górę!! a czym uraziłaś męską dumę? ;-)
ja też dzis sprzątanie uskuteczniałam

matik, kciuki za jutrzejszą wizytę &&&&

Marchewko, to tego programu nie znam, ale nie dziwię Ci się, też by mi ciśnienie podniósł z tego co mówisz

Piraniu, niestety jutro nie uda mi się rano skoczyć na to badanie, wiedziałam już dziś od rana i postanowiłam, że jednak jak tak wygląda sytuacja to skoczę dziś, może progesteron nie będzie w pełni miarodajny, ale trudno. Właśnie spojrzałam, ze mam już wyniki:
progesteron 15,2ng/ml przy normie dla FL 1,2-15,9
prolaktyna 13,6ng/ml przy normie 5,18-26,53

u mnie dziś pół dnia sprzątanie, jutro cały dzień pracy i w końcu jutro jadę wymienić opony na letnie, chyba już śnieg nie spadnie :-D

reklama
hej dziewczyny

Justi :-) ciekawe czy na prenatalnych badaniach uda się podpatrzeć nuba :)

Matik cudne masz widoki Kciuki za jutrzejszą wizytę

Vivienka to Ci księżniczka zafundowała noc Oby dzisiaj było lepiej

Polisa gratuluję:*

Nuuska to co się stało Twojemu chłopu??:)

Piranhu co u Ciebie? jak dzieciaczki?

Kirusia jak się czujecie? :-)

Ja jutro mam wolne :-) Jadę z mamą do Złotowa w spr ośrodka Zobaczymy czy wyjazd dojdzie do skutku
Dzisiaj w robocie tak sobie Cieszyłam się że już mogłam iść do domu Kolega mi powiedział że ostatnio jestem jakaś dziwna raz uśmiechnięta a raz warcząca :D Jeszcze dzisiaj się dowiedziałam oczywiście przzez mail od mojego dyrektora że mam się czymś dodatkowo zajmować choć powiedziałam mu ostatnio że już nie dam rady bo i tak mam za dużo obowiązków Ale inny kolega też się nnie zgodził i trafiło na mnie Poczekam grzecznie do poniedziałku i mu powiem o ciąży to może się ogarnie W sobote chcemy zrobić imprezkę u nas i powiedzieć znajomym i zrobić przy okazji ostatnią impre w tym mieszkaniu:)

zakrecia lilly wejdzie na grupe ;-)opisalam urazona meska dume :wściekła/y:

zakrecia a wlasnie bo wy przeciez sie kochana przeprowadzacie :D zapomnialam. Kiedy sie przenosicie ?

lilly no wlasnie uwierz ze chcialabym juz byc po badaniach a tu wszystko przed nami :zawstydzona/y:

A gdzie Nasza kochana szefowa sie podziela ?? PIRANHU hop hop ! :-)

Polisia ale fajnie! gratulacje ;-) czekam na fotki maluszka
Piraniu dzisiaj poszłam do ginka i wybłagałam duphaston chociaż nie bardzo chciał mi przypisać bo stwierdził że progesteron w normie... powiedz mi Kochana czy tak jak zalecił mi ginek mam go brać? czyli zaraz po owulce przez 10 dni tylko 1 tabletkę dziennie? albo może Wy dziewczyny powiedzcie jak bierzecie i czy 10 dni wystarczy? pytam bo za kilka dni zaczynamy :-)

Hej dziewczynki,
Napisałam mega długiego posta, odpisałam chyba po raz pierwszy większości z was, wylogowało mnie z strony i postu nie zdązyłam skopiować...wczoraj było to samo

Polisia GRATULACJE!!!!!

przepraszam, ale wymiękłam, spędziłam chyba ze 20 minut na tworzenie wiadomości, wściekła jestem - miłego wieczoru wszystkim :)

reklama
Do góry