reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Przepraszam ze tak o sobie ale jestem tak szczęśliwa :)
01.08 obchodzę urodziny :)
A 31.07 moja mama :) która tym raze tu przylatuje i razem będziemy mieć wspaniały prezent :)
Dopiero to do mnie dotarło :)

Kevinka może jeszcze się zmieni i bedzie tak jak sobie wymarzyłaś &&&& życzę Ci tego

A tu widok na naszą plażę i na najładniejsze palmy jakie tu rosną , uwielbiam je :)
ImageUploadedByForum BabyBoom1406275551.023498.jpgImageUploadedByForum BabyBoom1406275650.145559.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1406275551.023498.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1406275551.023498.jpg
    15,8 KB · Wyświetleń: 60
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1406275650.145559.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1406275650.145559.jpg
    35,9 KB · Wyświetleń: 61
Ostatnia edycja:
reklama
Cześć laski!

Matik bardzo się cieszę, objawy typowo ciążowe. Będziecie miały piękny prezent urodzinowy :) widoki macie cudne, z wielką chęcią przeniosłabym się teraz na taką plażę
Vivienka &&&&&&& za ładny przyrost bety
Maran-atha kciuki za owocne starania :))...a może włączycie dziewczynom fajną bajkę :)? my w poprzednim miesiącu tak chłopców zajęliśmy :)
Piranhiu czy dziś Krzyś twój obchodzi imieniny? Jeśli tak - WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA TWOJEGO SYNKA: pociechy z siostry :) samych szczęśliwych radosnych dni! Mój Krzysiek dziś świętuje, wieczorem przyjdą znajomi - nie spodziewa się ich :)

A jutro - dla wszystkich Ań, WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!

...u mnie dziś dużo, znajomego :), białego śluzu - ale plan na kolejny cykl i tak jest przygotowany ;)

Ostatnia edycja:
Małeliski dziekuje za jutrzejsze życzenia :)
Vivienka za piekny przyrost bety.
Matik super ze humor dopisuje.

A u mnie dzis w zrost, zrobilam test chcociaz maloprawdopodobna jest ciaza bo seks byl ale nie dokonca w srodku ze tak powiem, ale @ ani widu ani slychu, takze nie wiem co jest.A test negatywny.10-tka robilam.

Kevinka bardzo się cieszę że dzidziuś zdrowy i wszystko jest w porządku. Co do płci to może jeszcze spotka Cię niespodzianka !!!???
Matik nosz cholera przegapić pozytywa - to tylko ja potrafię !!! :wściekła/y: Zaciskam mooocno kochana kciuki żeby mała Kruszynka była silna !!!

Vivienka najgorsze to czekanie , ale jak zobaczysz za dwa tygodnie małe pikające serdusio to zapomnisz o całym stresie :tak:

Piranha jak ja się bardzo cieszę że trafiłam i zobaczyłam zdjęcie tego wyjątkowego przystojnego małego mężczyzny ... jest niesamowity !!! A przecież Ty wiesz że masz cudne dzieciaki !!!!!!!!!!
A powiedz mi jak Krzyś się rozwija ( zażegnane już wszystkie strachy z zeszłego roku )
Nie wiem czy pamiętasz ale pisałam Ci o moim bratanku, ma teraz 6 lat ... wyszedł chłopak na ludzi ! Mówi w dwóch językach i rozwija się super !!!

Nuuśka ... gdzie jest Nuuuśka ....hallllo ....hop hop !!! Coś nam ostatnio nie po drodze żeby się spotkać i spokojnie podgadać !!??:-(

Maran-atha ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ specjalnie for U ... świeżutkie !!!

vivienka trzyma kciuki zeby wszystko bylo jak najlepiej przez 40 tygodni :)

elmo zaczyna siedziec podnosi sie jak lezy na brzuchu lekarka mowi ze to dobrze bo on ma klatke zapadnieta i to mu wtedy minie od takich cwiczen. przewraca sie ladnie z plecow na brzuch i troszke sie przemieszcza ale to duzo dzieki rehabilitacji kregoslup juz prosty , pani mowi ze juz jest duzo lepiej tylko jeszcz ta lewa strona jest napieta ;/ ale rehabilitacja byla co tydzien a teraz co dwa to dla mnie to dobry znak :) a jak u ciebie z zebami u nas ide i czasami mocno plakal ale teraz lepiej ale wszystko do buzi bierze ;p
10537118_532354840199215_1545944274519758817_n.jpg

pirahna krzysiu sliczny chlopak :)

Matik Tak tylko pozniej juz seksikow nie bylo, dopiero jak widac w wykresie czyli 2 dni temu i tym razem normalnie bez zabezpieczenia ale to juz chyba zapozno.
Daria ale juz duzy Natan. Jak czas leci. Śliczny.

A ja mam dola, bo wczoraj bylam z olim u dentysty noi obiecalam mu ze bedzie tylko ogladanie(on sie panicznie boi) i ze w nagrode jak ladnie pokaze to pojdziemy na lody. Noi pokazal, a pani chciala mu pomalowac zabki i on juz nie dal. Noi dalam sie wciagnac w gadke ze jak nie da pomalowac to lodow nie bedzie , i nie poszlismy. I teraz zle mi z tym bo raz wszedl bez krzyku, pokazal a ja go nie zabralam na te lody i teraz ryczec mi sie chce :(

Ostatnia edycja:
Daria cudo chłopczyk .... w ogóle nie widać po nim że wcześniaczek !!! Buziaki dla całej trójeczki !!!

Ania być może za późno ... ale póki co tempka naprawdę wysoka , @ nie ma ...więc po prostu trzymamy &&&& . Jeśli za kilka dni @ nie będzie to po prostu zrób BetaHCG bo testy są naprawdę różne .... czasami felerne.
Z tymi lodami w nagrodę to niejednokrotnie miałam identycznie z Oliwią ... tylko zamiast lodów kupowałam coś co mniej jej by się podobało ale również było "nagrodą " na przykład naklejki czy soczek ( mniej atrakcyjne od loda a również nagroda ) Uważam że nie powinnaś mieć "doła" z tego powodu ... Mały zrozumie że nie zrobił tego o co prosiła Pani doktor i niestety nagrody nie dostał ... następnym razem będzie na pewno duuuużo lepiej :tak:

Piranha zrobiłam soda test i ... nie zapienił się ! Z chińskiego wychodzi dziewuszka ... chyba nawet nie będę pytać na usg w późniejszym czasie o płeć bo jestem pewna że jeśli wszystko będzie ok to spełni się marzenie mojej córy i będzie dziewuszka !

Ostatnia edycja:
reklama
Dorciu jeszcze nie dziękuje bo to rożnie bywa chc termin minął @
Ale po weekendzie pełna para uwierzę :)

Ania No wiesz ale Empiku zawsze mogą przeżyć kilka dni niekiedy do 7 dni :)

Daria piękny chłopczyk i tez piękne duże oczy :) ciemna oprawa pięknie wyglada

Mam nr telefonu do dr która właśnie zajmuje sie rechabilitacją o której wcześniej pisałam
jeżeli chcesz to proszę
Wielu osobom pomogła i sprawdzona

Jeżeli wpiszesz sobie do internetu to tam jest opisane jakie ona stosuje metody nr telefonu do doktor

Jak coś to daj znać
Musiałam usunąć nr

Ostatnia edycja:
Do góry