reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
kate, ja bym zwiększyła w okolicach owulki ilość do 3 łyżeczek (jedna rano, druga po południu i trzecia wieczorem) :tak:, co da około 1200 mg Ca (o ile ten suplement nie podnosi Ci zbyt mocno pH).

Hey hey :)

Aljul spelnienia marzeń :)

Gdusia :( tule ...

Elle kciuki ;)
Okresowe uczucie tak tez jest we wczesnej ciąży ;)

Czarna perla melduj nam sie tutaj!
Jak sie czujesz ?
Wiesz juz na 100% ze to chlopczyk?
Ana powtarzalas usg?

Zakrecona biore tylko zestaw witamin dla kobiet w ciąży :)
Co drugi dzien tak kazal mi lekarz.
Magnez powidzial ze w pozniejszym okresie ciazy :/

Daria ja miałam pegperego piko3 i dla mnie rewelacja.
Teraz jak przyjdzie czas to tez ten wozek bedzie :)
Narazie udalo nam sie kupic tak jak chcielismy maxi cosa mura 4 uzywany stan b.dobry od Niemców kolor czarno szary.
Wszystko gleboki,spacerowka fotelik do auta dwa spiworki folia parasol siatka przeciw moskita jakies kocyki i ten baranek.za jedyne 260 € :D
Potem wyciagne za to te same pieniadze ;)
Dlatego lubie tskie rzeczy uzywane od niemcow kupowac.
A byla okazja wiec juz będzie :)
Czatowalismy na taki strzał :)

Wole powoli kompletowac juz niz na ostatnia chwile przepłacać :)

Milego dnia :)

to w tym sklepie co ja kupuje w holandii nowy maxi cosi mura caly zestaw 299 e :) dlatego tam kupuje bo jak pozniej sprzedaje to nie trace :)moj maz nie che pliko 3;/

Piranhu Czyli jednak te moje minerały nie sa takie złe ;-) Zwiększę od jutra suplementy magnezowe, bo dzis mi zostało tylko 3 tabl dla siebie i M. Kupię jeszcze chlorek magnezu sześciowodny do moczenia nóg i spray zrobię z tego.... male liski mi fajny artykuł podała o tym :) Czyli - jak zwiększyć magnez w organizmie ;) A co mi zależy ;) 3 tyg do starań zostały. W poniedziałek powinien się cykl zacząć, więc będę powtarzać hormony jeszcze- ale wydaje mi się że będą dziewczynkowe :) Ale chce zrobić ,żebym potem nie żałowała jakby sie nie udało że nie przyłożyłam się ;-)
Piranhu napisze Ci PW.

kate... Mi chyba poszedł do góry jak brałam teraz wit d3 do tego, bo miałam niedobór. Zreszta Piranha tak mówiła-ze pewnie u mnie sie nie wchłania bo mam niedobór D3 i faktycznie tak było. A spróbuj wiecej nabiału, sera żółtego..albo zwiększ dawke suplementu. A długo juz bierzesz suplementy i diete stosujesz? Bo ja od połowy kwietnia stosowałam a w czerwcu jeszcze te wyniki były nie za dobre ( takie jak w stopce ) i dopiero teraz jak skonczylam ta D3 , zmieniłam wapn z nowfoods na swanson, powtórzyłam badanie wapnia i jest super. Ty masz ten wapn w proszku? chyba dobrze kojarze...On tez jest bardzo dobry.

Kate a jaką dawkę wit d3 bierzesz? ja zaczynając dietę i suplementy miałam bardzo chłopczykowy wapń, sama dolna granica - po 1-1,5 miesiącu jedzenia sera żółtego, picia mleka kefirów (600 -700 ml dziennie) i łykania Ca w dawce 600-800 mg dziennie, skoczył mi do górnej granicy. Podobnie u męża. Ale wyniki wit d3 mieliśmy bardzo dobre, braliśmy po 1000 jednostek wit dziennie.

Dorcia ...cały czas zerkam na BB, czy jesteś już po wizycie..??? trzymam kciuki

reklama
Do góry