reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
3.jpg

4.jpg

Załączniki

• 3.jpg
    3.jpg
    15,3 KB · Wyświetleń: 78
  • 4.jpg
    4.jpg
    15,1 KB · Wyświetleń: 78
małe liski super. a zdjęcia cudowne :) piekności z tej Twojej córeczki :)

akuku to nie jest ujecie potty shot. a tylko wg takiego ujęcia można na tym etapie określić płeć, ale skoro lekarka powiedziała że siusiaka nie ma to już nie będzie. :)

cocinella no no no podziwiam. myślę że tą miseczkę żurku możesz spokojnie zjeść. zwłaszcza że to nie będzie przed samą owulacją. ja w szczęśliwym cyklu owulacje miałam 29 grudnia a w święta wszystko normalnie jadłam (tylko że ja na diecie byłam już od maja)

maggie kate maran
jak samopoczucie? ja ostatnie kilka dni miałam tragiczne. mdłości wróciły i to z podwójna siłą :/

Ostatnia edycja:
Male liski cudowna jest :) no i najwazniejsze ze zdrowa :) bardzo die ciesze, ze wszydtko ok.
Iweet u mnie bez zmian, czuje sie dobrze, zmeczenie minelo, mdlosci mam tylko jak dopuszcze do uczucia glodu a tak to nie :) ciaza identyczna w objawach jak 2 poprzednie.

Wow małe liski ale cudowne zdjecia !!!!
No i gratuluje zatrzymania sie tej wady super wiadomości
Ja idę w poniedziałek
Jak sie czujesz ?
Czy cos Ci lekarz mówił co uważa kiedy prawdopodobnie urodzisz ??

male liski śliczne zdjęcia, i najważniejsze , ze malutka zdrowa,
masz juz imię dla malutkiej? bo nie pamiętam
iwett moje samopoczucie bez zmian, dalej mam mdłości i jestem ledwo zywa, czasem mam troszeczkę lepszy
dzień w sensie, że dam rade coś zrobić, ale mdłości mam dalej codziennie i ostatnio chodze zła jak osa

strasznie wieje u nas, wczoraj wieczorem była taka wichura i padało , że prądu nie było

reklama
Do góry