reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

A ja mam takie głupie pytanie, w dni nieplodne to sperma dostaje sie do macicy czy nie? Skoro szyjka jest twarda i zamknięta? :-) tak z ciekawości pytam :-)

reklama
elena sama.nie wiem pewnie nie...

milo no wlasnie sama nie wiem wychodzily mi niby 2 kreski ale nie identyczne....jedziemy nad jeziorko w 8 osob domek wynajelismy:-)

my jednnak postaralismy sie a coo:p potem mialabym pretensje ze nie postaralismy sie zbytnio jak to bylo w zeszlym cyklu.Zaaplikowalam sobie jeszcze sylk na noc zeby zakwasic bo teraz wyzsze ph miala bo sluz plodny chyba...jutro rano jeszcze lactovaginal.

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

hej hej

Airfix powodzenia na wizycie!!

dziewczyny u mnie dzis juz bardzo blada krecha na tescie owu czyli mam przyjac ze owu juz byla czy jeszcze bedzie??

Airfix czekamy na wiesci:)

Maziajka no mi na logike wydaje sie ze juz byla? Ja wtedy mialam 2 mocne o 17 a o 10 na drugi dzien juz 1 kreske

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

ja juz zglupialam z tymi testami tez mysle ze na 99.9% byla wczoraj dzis jeszvze doprawimy i w piatek jeszcze moze zeby nic nie przegapic i przerwa bo ilez mozna:p

Maziajka ja uznaje dwie ciemne kreski od czasu kiedy były po raz pierwszy. ..jeśli wystąpił ból owulacyjny to kolejnych kresek nie brałam pod uwagę, bo widocznie w tym cyklu miałaś dobrą owulacje i pik utrzymuje się dłużej

Wizytę mam wieczorem..mam nadzieję ze po 19 będę w domu:) dziś dostalam bólu jajnika jak owulacyjnego aż mnie w pół zgielo ( a dzis jeśli bym w ciąży nie była to wypadalaby owulacja ) . Mam nadzieję ze na wizycie wszystko się wyjaśni

airfix tez mysle ze u mnie juz po przyjdzie maz to.go jeszcze pomecze przed meczem!! mnie w ciazy tez jajnik bolal a moj gin mowil ze w ciazy jajniki na.pewno nie bola ale to byla.juz zaawansowana ciaza.

millo mam nadzieje zw tydzien seksu nie pojdzie na marne:p

tylko.kurde nie wiem.czy nie przesadzilam z tym sylkiem bo my normalnie uzywalismy podczas seksu a nie pol h przed..z tego co wyczytalam to on jest na tyle naturalny ze mozna go tak stosowac.. jakos tak wczoraj to sobie uswiadomilam ze moze powinnam wczesnij go uzywac a nie podczas seksu...

Ja tego sylku nie mam więc nie wiem. A dużo stosowaliscie tego?

Czasem mam wrażenie ze przesadzam..z tym całym 'planowaniem' skoro tyle chorych dzieci się rodzi. A i tak to planowanie cale to loteria. Ze powinnam modlić się o zdrowe dziecko.. a nie jeszcze marzyć konkretnie o zdrowej córce.

reklama
elena nie nie duzo...

ja w sumie juz sama nie wiem teraz jakos mnie tak dopadlo ze w sumie to nam teraz jest fajnie i moze jeszcze troche poczekac z drugim dzieckiem..najlpeije jakbysmy wpadlu wtedy nie mialabym nic do gadania:p i myslenia:p

Do góry