reklama
elena sama.nie wiem pewnie nie...
milo no wlasnie sama nie wiem wychodzily mi niby 2 kreski ale nie identyczne....jedziemy nad jeziorko w 8 osob domek wynajelismy:-)
my jednnak postaralismy sie a coo
potem mialabym pretensje ze nie postaralismy sie zbytnio jak to bylo w zeszlym cyklu.Zaaplikowalam sobie jeszcze sylk na noc zeby zakwasic bo teraz wyzsze ph miala bo sluz plodny chyba...jutro rano jeszcze lactovaginal.
Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom
milo no wlasnie sama nie wiem wychodzily mi niby 2 kreski ale nie identyczne....jedziemy nad jeziorko w 8 osob domek wynajelismy:-)
my jednnak postaralismy sie a coo
hej hej
Airfix powodzenia na wizycie!!
dziewczyny u mnie dzis juz bardzo blada krecha na tescie owu czyli mam przyjac ze owu juz byla czy jeszcze bedzie??
Airfix powodzenia na wizycie!!
dziewczyny u mnie dzis juz bardzo blada krecha na tescie owu czyli mam przyjac ze owu juz byla czy jeszcze bedzie??
Millo
Fanka BB :)
Airfix czekamy na wiesci
Maziajka no mi na logike wydaje sie ze juz byla? Ja wtedy mialam 2 mocne o 17 a o 10 na drugi dzien juz 1 kreske
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Maziajka no mi na logike wydaje sie ze juz byla? Ja wtedy mialam 2 mocne o 17 a o 10 na drugi dzien juz 1 kreske
ja juz zglupialam z tymi testami tez mysle ze na 99.9% byla wczoraj dzis jeszvze doprawimy i w piatek jeszcze moze zeby nic nie przegapic i przerwa bo ilez mozna
Millo
Maziajka haha no to nie bedzie opcji zebys nie byla w ciazy z tego:**
Maziajka ja uznaje dwie ciemne kreski od czasu kiedy były po raz pierwszy. ..jeśli wystąpił ból owulacyjny to kolejnych kresek nie brałam pod uwagę, bo widocznie w tym cyklu miałaś dobrą owulacje i pik utrzymuje się dłużej
Wizytę mam wieczorem..mam nadzieję ze po 19 będę w domu
dziś dostalam bólu jajnika jak owulacyjnego aż mnie w pół zgielo ( a dzis jeśli bym w ciąży nie była to wypadalaby owulacja ) . Mam nadzieję ze na wizycie wszystko się wyjaśni
Wizytę mam wieczorem..mam nadzieję ze po 19 będę w domu
airfix tez mysle ze u mnie juz po przyjdzie maz to.go jeszcze pomecze przed meczem!! mnie w ciazy tez jajnik bolal a moj gin mowil ze w ciazy jajniki na.pewno nie bola ale to byla.juz zaawansowana ciaza.
millo mam nadzieje zw tydzien seksu nie pojdzie na marne
tylko.kurde nie wiem.czy nie przesadzilam z tym sylkiem bo my normalnie uzywalismy podczas seksu a nie pol h przed..z tego co wyczytalam to on jest na tyle naturalny ze mozna go tak stosowac.. jakos tak wczoraj to sobie uswiadomilam ze moze powinnam wczesnij go uzywac a nie podczas seksu...
millo mam nadzieje zw tydzien seksu nie pojdzie na marne
tylko.kurde nie wiem.czy nie przesadzilam z tym sylkiem bo my normalnie uzywalismy podczas seksu a nie pol h przed..z tego co wyczytalam to on jest na tyle naturalny ze mozna go tak stosowac.. jakos tak wczoraj to sobie uswiadomilam ze moze powinnam wczesnij go uzywac a nie podczas seksu...
Elenaa
Ja tego sylku nie mam więc nie wiem. A dużo stosowaliscie tego?
Czasem mam wrażenie ze przesadzam..z tym całym 'planowaniem' skoro tyle chorych dzieci się rodzi. A i tak to planowanie cale to loteria. Ze powinnam modlić się o zdrowe dziecko.. a nie jeszcze marzyć konkretnie o zdrowej córce.
Czasem mam wrażenie ze przesadzam..z tym całym 'planowaniem' skoro tyle chorych dzieci się rodzi. A i tak to planowanie cale to loteria. Ze powinnam modlić się o zdrowe dziecko.. a nie jeszcze marzyć konkretnie o zdrowej córce.
reklama
elena nie nie duzo...
ja w sumie juz sama nie wiem teraz jakos mnie tak dopadlo ze w sumie to nam teraz jest fajnie i moze jeszcze troche poczekac z drugim dzieckiem..najlpeije jakbysmy wpadlu wtedy nie mialabym nic do gadania
i myslenia
ja w sumie juz sama nie wiem teraz jakos mnie tak dopadlo ze w sumie to nam teraz jest fajnie i moze jeszcze troche poczekac z drugim dzieckiem..najlpeije jakbysmy wpadlu wtedy nie mialabym nic do gadania
Podziel się: