reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Elenna ja mysle ze kazda z nas wie ze najwazniejsze zeby bylo zdrowe i ze nawet jak bedzie chlopczyk to bedzie dla nas najwspanialszym dzieckiem pod sloncem:) Ja sama nie wiem co jest w tych dziewczynkach.Skad to moje silne pragnienie..Mowie sobie ze w sumie 2 syn tez bylby fajny ze wzgledu na 1 syna..ze bracia itp..ze ciuchy..zabawki..wszystko juz jest..ale jak widze ze ktos ma dziewczynke albo dowiaduje sie ze jakas kolezanka bedzie miala dziewczynke to mnie taka zazdrosc zrzera ze nie wiem:p

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
mysle ze wiekszosc kobiet chce miec dziewczynke ... ja.mam przeczucie ze bede miec dziewczynke .. jestem z tych silnie przeczuciowych osob serio czasami mam.wrazenie ze jestem jakas czarownica....ostatnio moja siostra poronila ja od poczatku wiedzialam, ze tak bedzie nawet mi sie to przysnilo.. a w noc kiedy to sie stalo nie spalam...a taki sytuacji moglabym mnozyc i mnozyc.... teraz mam przeczucie , ze bede miec drugie dziecko w marcu wiec albo ten cykl albo kolejny.

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

Maziajka a mi co wrozysz?haha ..
A tak w ogole to wlasnie zjadlam 0.5kg bobu i w necie jest napisane ze dziala odkwaszajaco na jednej str i truskawki tez:/

millo heh tak to mi ciezko bo to.nie tyle co wroze a mam przeczucia:p
po co czytasz jak Ty i tak.juz po owu i miejmy nadzieje ze juz staraniowej diety nie bedziesz.musiala miec:p

airfix czekamy na wiesci:-)

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

Maziajka no ja czekalam az mi sie zacznie pokazywac blada kreseczka:p myslalam ze jeszcze czas to nie robilam testow.Nagle zrobilam i juz po ptokach haha

reklama
Do góry