reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Katja tez widze zrob jutro testa mysle ze bedzie ciemniec!! Tez slyszalam o tych pinkach ze to dzaidostwo...ja robilam te gratisowe z alllegro.

Miciurka super ze dzidzia perfekto! Podpatrywalas tam znow czy siusiak nie odpadl?

A ja dziewczyny poszlam dzis na.l4 bo po 11 h w pracy kregoslup nawala a dziecko najwqzniejsze.I wyobrazcie sobie ide do rodzinnej takiej dupnietej i mowie jej ze chce l4 bo mam taka i taka chorobe do tego jestem w ciazy i chcialabym l4 do srody bo wtedy mam wizyte u gin a teraz chce l4 na ten bol kregoslupa.Ona wypisala mi to ide do rejestracji po l4 i pytam sie babki czy to bedzie l4 ciazowe a ona ze bedzie lekarka rodzinna wypisala mi l4 ciazoqe 100% platne jak ja jeszcze USG nie mialam tak sie wkurzylam bo jeszcze wiadomo usg nie bylo i na 100% nie wiadomo czy ok a ja mam w pracy oznajmiac ze w ciazy jestem ide do niej i jej mowie ze nie chce ciazowego tylko na kregoslup na ta moja chorobe ta do mnie z fochem, ze jak to ,ze odpowiedzialnosci teraz nie chce wziazc za swoja ciaze ze co ja testu ciazowego nie umiem zrobic, ze nie wiem czy jestem w ciazy czy nie mowie idiotce ze wiem ze robilam i nie zycze sobie takich tekstow mam 27 l i juz 1 dziecko i wiem jak sie sprawdza czy jestem w ciazy ale ze usg nie mialam i nie chce zapeszac, myslalam ze jej tam przyp****** , ide do niej po l4 na 4 dni jeszcze z podkladka w postaci moich 2 powaznych chorob a ona mi takie problemy robi .W ogole dziwne ze ona tak na slowo mi uwierzyla ze w ciazy jestem moze rentgen w oczach ma albo cos...ginekokodzy dopiero jak serce jest to ciazowe daja a ta mi od razu bez niczego...

Ostatnia edycja:
reklama
Ah Maziajka masakra z tymi lekarzami. Karty ciazy nie chcą dawać przecież. Przewaznie (tutaj w Niemczech )to dają w 10 tc. A lekarz rodzinny powinien zreszta wiedzieć. Co innego gdybys przyszła i powiedziała ze chcesz na ciąże a ty przecież na kręgosłup chcesz.
Ważne ze juz mozesz odpoczywać [emoji6] zdrówka bo z kregoslupem to jest przesrane nie ma co!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Maziajka ale dała Ci w końcu tak jak chciałaś ? Wiesz , może ona chciała dobrze żebyś miała 100% płatne.
Jak się czujesz ? Masz już spotkania z kibelkiem ;) pamiętam , że mi tego zazdroscilaś hihi a to taka okrutność .

Imama no niestety na prawde bylam w szoku ze mi ciazowe wypisala a mowie jej wyraznie ze chce na kregoslup to mi tak specjalnie zrobila...bo myslala ze klamie czy cos.Walnieta pierwszy i ostatni raz u niej bylam.Juz nawet nie prosilam jej o recepte na duphaston bo mi braknie do srody bo by mnie chyba zabila.....

Elenaa Antonia Martha-ana dziękuję... <3
Babcia ma półpasiec dopiero od tygodnia, mieszkamy razem.. a mój synek nie miał ospy - boję się coby nie dosc,ze ja nie dostała półpascca, to on ospy teraz...
Antonia ja najpierw pierwszy cykl było " nie poprawianie" - na podstawie testów owu.
potem była dieta, monitor usg cyklu i 0+12 i nie poprawianie.
ten cykl to monitor - usg
tutaj ten wykres. poprostu jechaliśmy już jak leciało, odpuściłam też zakwaszanie - nie kremowałam też się dowcipnie.. :) link
Link do: Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków bez rejestracji! - 6b23a5a4aea41.jpg

Ostatnia edycja:
ojej nie widać serduszek , więc owu z niedzieli na poniedziałek 12/13dzien cyklu. Starania 10,12(rano wieczór),13,16dzień cyklu.

reklama
Do góry