Antonia2016
Fanka BB :)
Dziewczynka tu wychodzi

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczynka tu wychodzi
Bo jeśli,,robimy,, kolejne dziecko tylko dla płci to potem właśnie tak jest. Moje nastawienie wręcz zmienia się o 100% bo nie chcialabym żeby istotka w moim brzuchu kiedykolwiek poczuła się nie chciana. Chce takiego brzdaca który teraz siedzi w moim brzuchu i żadnego innego :-)No ja jestem spełniona w innych aspektach życia a niestety to "pragnienie" jest niby proste ale jednak może być z łatwością nieosiągalne.
Zreszta czytając GD to naprawdę dużo kobiet to przeżywa o depresje tez nie trudno jak naprawdę któraś się nastawi czytając ze niektórym się udaje. Zreszta była tu gagatek właśnie która pisała ze nie wie czy pokocha syna itd ale to wiadomo taki chyba hardcorowy przypadek.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Bo jeśli,,robimy,, kolejne dziecko tylko dla płci to potem właśnie tak jest. Moje nastawienie wręcz zmienia się o 100% bo nie chcialabym żeby istotka w moim brzuchu kiedykolwiek poczuła się nie chciana. Chce takiego brzdaca który teraz siedzi w moim brzuchu i żadnego innego :-)
![]()