Dobrze, Dorotka Ty tez za pare dni wszystkiego sie dowiesz. Chyba , ze cos przeczuwasz. Chociaz nigdy nic nie wiadomo. Chodze do lazienki i ogladam piersi, pamietam ze , brodawki u ciezarnej zmieniaja barwe- sa ciemniejsze, ale to moze jeszcze za wczesnie. Piersi raz bola , raz nie, podbrzusze tak samo. Chyba oszaleje.
reklama
Przepraszam ze wracam do starych postow ale siadlam i czytam i szukamWczoraj z lewej a teraz całe podbrzuszeAle jak okropnie
Tak jak przed okresem
Kurde nie wie czy czasem coś tam się nie "dzieje"
Dziewczyny mam cos dla Was. Dostalam to od Eni. Ksiązka ( w wersji elektronicznej) o planowaniu płciZajebista:-) Bardzo duzo wiadomosci mi usystematyzowala. Najwazniejsza czesc podsumowanie.
Chcecie ??
Jesli tak dajcie maila, prześle.![]()
moge prosic rowniez o ta ksiazeczke
bede wdzieczna
k_asia@poczta.fm
buziaczki
Dokladnie o tym samym sobie pomyslalam w kibelku jak mnie ta wstretna @ zaskoczyla no ale trudno i my sie doczekamy !!!!Te baby co nie chca dzieci maja cala gromade, a my tyle sie staramy i nic. PORAZKA!!!!!!
kasia_2005
Październikowa Mama'06 Zadomowiona(y)
Jak były takie same to oznacza test pozytywny, wiec testy owulację wskazałyMoze lepiej się wstrzymać od akcji teraz ?
Pokręcone to wszytsko Kacha
![]()
taa..już to kumam,zasadę działania. Po południu jeszcze bledsza krecha,wiec pewnie po owu coraz bledsze są (w testach mówią,aby po pozytywnym już nie mierzyć)
Oczywiście,żadnego przytulanka przez kilka dni.Oj,ale mam nadzieję że nie trafiliśmy w owu, hihi..no cóż,jakby co..to będzie braciszek..a potem zrobi się i siostrzyczkę-kiedyś wyjdzie, hihi..po całej drużynie piłkarskiej

kasia_2005
U mnie zaczął się szaleńczy apetyt na wszystko,więc jest to oznaka zbiżającej się @.
Ale trzymam kciki za was dziewczyny.
eee..nie prawda Dorotko..apetyt też oznacza..

reklama
kasia_2005
Ja mam dzis 26 dzien cyklu, w piatek bedzie 30. Dlatego z testowaniem nie ma co sie spieszyc. Jak zrobie za szybko moze wyjsc wynik bledny, tyle czekalam ,poczekam jeszcze pare dni. Kasiu powodzenia, trzymam kciuki za nas obie. Wiara czyni cuda!!!!!!!
Oj tak tak..wiara czyni cuda. Wierzmy..tylko tyle nam już teraz zostaje, do czasu pojawienia/niepojawienia się wrednej @
Trzymam kciuki za Ciebie te kilka dni. I za Dorotkę też
Podziel się: