Puchatka
Majowe mamy'08
dokładnie tutaj Niezbędnik staraczki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Dorotko, myslisz ze dostaniesz@, moze jednak bedziesz miala dzidzie. Ten termometr to sie gleboko wklada, na 2, 3 cm. Nie wiem ile mam wkladac, porazka. Z nerwow w glowie mi sie kreci.K_asia jak tylko dostanę @ zaczynam obserwację swojego cyklu. Mierzenie temp z rana, testy owu jak przyjdzie czas. W tym cyklu tobie i mi na pewno się uda.
Kasia i Beatka - na wasz sukces liczę już teraz![]()

NiaNia jesli teraz nie "zaciaze" tow przyszlym miesiacu razem bedziemy sie testowac. Ja tez bardzo bym chciala corcie![]()
ja ostatnia @ miala 11 lipca, a ostatnio cykl miala 30 dniowy wiec postaram sie tak ok.15 sierpnia - marze zeby byly II, jak kazda z nasTylko jak to wytrzymac
Dzisiaj mnie zaczal brzuch kluc - nie wiem czy to juz owu czy dopiero zapowiedzi :-( Musze sobie koniecznie kupic testy owu...

No wracaj juz bo jestem ciekawa co i jak
Martwie sie..
Masz racje, jutro bede miala testy owul. NiaNiu pisalas ze na podstawi testu owul. tez mozna sprawdzic czy jestem w ciazy. A fajek nie jaram i nie cierpie alkocholu. Ale dziekuje!!!!!

i wyszły mi na nim dwie kreski, jedna sporo bledsza od drugiej. I miotałam się bo nie wiedziałam własciwie co to znaczy..:dull:
Mierz temperaturę przed wstaniem z łozka. Nie wiem czy pamietasz ale ja miałam 36,9 pierwszego dnia mierzenia