reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Dzieki dziewczyny za slowa otuchy, zadko lapie dola, ale jak juz go mam to , jest katastrofa. Jestem troche zdenerwowana tym czekaniem, ale nic na to nie poradze. Jeszcze od rana mamy mase problemow, trzeba bylo jechac do banku, maz nie dostal waznego certyfikatu medycznego- i tu jest problem, bo jest potrzebny do jego wyjazdu. Same problemy, a tu jeszcze to czekanie na @, przyjdzie czy nie. Zwariowac mozna, jeszcze od rana tesciowa dzwoni i marudzi, elegancko ja splowilam. Czlowiek nie ma czasu, a ta marudzi i nie wiadomo o co jej chodzi.

K_asia jak tylko dostanę @ zaczynam obserwację swojego cyklu. Mierzenie temp z rana, testy owu jak przyjdzie czas. W tym cyklu tobie i mi na pewno się uda :tak::-D.
Kasia i Beatka - na wasz sukces liczę już teraz:tak:
Dorotko, myslisz ze dostaniesz@, moze jednak bedziesz miala dzidzie. Ten termometr to sie gleboko wklada, na 2, 3 cm. Nie wiem ile mam wkladac, porazka. Z nerwow w glowie mi sie kreci.:szok::elvis::nerd::sorry:

Beatka spróbuj dac troche na luz bo az taki stres do niczego dobrego nie prowadzi... Zrob sobie drinka, zajaraj fajkę, zrob sobie domowe SPA...To nei jest koniec świata, dziewczyny starają się latami i się nie udaje..
Kotku a jesli zaszłaś w ciążę ? i ten twoj stres Cie tylko zblokuje i nie pozwoli się zagnieździć zarodkowi ? Wiem jakie to dla Ciebie wazne, ale postaraj się dać trochę na luz...

Masz racje, jutro bede miala testy owul. NiaNiu pisalas ze na podstawi testu owul. tez mozna sprawdzic czy jestem w ciazy. A fajek nie jaram i nie cierpie alkocholu. Ale dziekuje!!!!!

NiaNia jesli teraz nie "zaciaze" tow przyszlym miesiacu razem bedziemy sie testowac. Ja tez bardzo bym chciala corcie :D

ja ostatnia @ miala 11 lipca, a ostatnio cykl miala 30 dniowy wiec postaram sie tak ok.15 sierpnia - marze zeby byly II, jak kazda z nas :tak: Tylko jak to wytrzymac :-D
Dzisiaj mnie zaczal brzuch kluc - nie wiem czy to juz owu czy dopiero zapowiedzi :-( Musze sobie koniecznie kupic testy owu...

CAMY GDZIE JESTES ?
Chyba z wakacji juz wróciliscie?:nerd:
Kochana jutro 15 sierpień a Ciebie nie ma :confused2: No wracaj juz bo jestem ciekawa co i jak :-p Martwie sie..:blink:

reklama
Masz racje, jutro bede miala testy owul. NiaNiu pisalas ze na podstawi testu owul. tez mozna sprawdzic czy jestem w ciazy. A fajek nie jaram i nie cierpie alkocholu. Ale dziekuje!!!!!

Beatka do moze domowe SPA ? :happy2::-p

Mozna sprawdzić ale ja odrazdzam . Nie dają pewnosci ani zadnej gwarancji. Ja dzień przed miesiaczką robiłam:-p i wyszły mi na nim dwie kreski, jedna sporo bledsza od drugiej. I miotałam się bo nie wiedziałam własciwie co to znaczy..:dull:
Poczekaj Kochanie to testu ciązowego najlepiej jeden dzien po terminie miesiączki:tak: Mierz temperaturę przed wstaniem z łozka. Nie wiem czy pamietasz ale ja miałam 36,9 pierwszego dnia mierzenia :cool2:

Do góry