reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Glupio pisac i wykazaywac sie totalna ignorancja no ale... macie jakiegos fajnego linka zeby sobie poczytac o interpetacji temperaturki w calym cyklu??

K_asia znalazłam do ściągnięcia za darmo świetną kartę do naszych celów :tak: czyli obserwacji cyklu. Zapisujesz mierzoną temp, śluz i takie inne przydatne rzeczy. Super sprawa,polecam. Jeśli chcesz to sobie ściągnij i zainstaluj. A to link:
Portal vista.pl - wszystko o Windows Vista i nie tylko
Ja sobie naniosłam dane jakie miałam jeszcze z tego cyklu (spisałam z naszego forum ;-)). Kurcze,ale mam pokręcony cykl :szok:. Tak się zastanawiam czy nie jestem chodzącym trupem bo dzisiaj temp 36.2 :szok::crazy::sorry2:.
Teraz tylko czekam na @ i konkretna obserwacja cyklu w celach zaciążenia :-D;-).

reklama
Wieczorem juz po 21,23, temperatura wynosi 37.5 i 37.6 C wiec chyba dobrze. Mam nadzieje,ze nie zacznie spadac jutro. Jedna dziewczyna pisala ze miala 37 C a @ i tak przyszla. Tak wiec nie ma co, zbyt wczesnie sie cieszyc. Wole sie upewnic, zeby potem nie miec dola. Tak czy tak, jak dostane @ , to meza mam do 06.09. potem bedzie przerwa w robieniu dzidzi. Ale cycki bola, mam wrazenie ze sa gorace,chyba ze mam juz tak w bani naladowane, ze sama wszystko sobie wmawiam. Dorotko masz juz wolne, to dobrze teraz mozesz sie skoncetrowac na robieniu siostrzyczki dla Dawidka.

Wieczorem juz po 21,23, temperatura wynosi 37.5 i 37.6 C wiec chyba dobrze. Mam nadzieje,ze nie zacznie spadac jutro. Jedna dziewczyna pisala ze miala 37 C a @ i tak przyszla. Tak wiec nie ma co, zbyt wczesnie sie cieszyc. Wole sie upewnic, zeby potem nie miec dola. Tak czy tak, jak dostane @ , to meza mam do 06.09. potem bedzie przerwa w robieniu dzidzi. Ale cycki bola, mam wrazenie ze sa gorace,chyba ze mam juz tak w bani naladowane, ze sama wszystko sobie wmawiam. Dorotko masz juz wolne, to dobrze teraz mozesz sie skoncetrowac na robieniu siostrzyczki dla Dawidka.

O tak. Będę się koncentrować,że głowa goli. Obym tylko świra od tego nie dostała ha ha.
A tak wogóle to 22 września lecę do Polski (Torunia konkretnie) na 2 tyg. Cieszę się strasznie :-). Obym tylko miała dobre wieści do przekazanie rodzinie

Dorotko, dzieki za link, tez go sobie zainstalowalam, tak na pozniej ;-)

Beata, kurczenie macicy tak jak by miala przyjsc @ mialam jak Simonek sie zagniezdzal w macicy, latlam wtedy do lazienki, zeby sprawdzic, czy mnie zalalo, a tu nic, i wtedy zrobilam tescior, ot tak, bo bylam swiecie przekonana, ze @ przyjdzie, a tu ku mojemy zdziwieniu pokazal II, Piersi najpierw mnie swedzialy, dopiero potem zaczely bolec przy dotyku i rosnac... Temperaturka u mnie byla 36.9 - 37.2°C wiec jestem dobrej mysli jesli chodzi o Twoja fasolke :-)

Gwiazdeczko dobrze by bylo. Jak byla w 1 ciazy to wiele objawow przegapilam, mialam egzaminy na glowie, slub cywilny , wypadek meza, klutnie z tesciowa, kradziez naszego auta. Dopiero w 8 tyg. zrobilam test, tak o 21 godz. i byly ||, az mnie zatkalo. A bole piersi i podbrzusza tlumaczylam tez nadchodzaca @. Ale nie przyszla, moze i teraz nie przyjdzie.Dzieki

K_asia znalazłam do ściągnięcia za darmo świetną kartę do naszych celów :tak: czyli obserwacji cyklu. Zapisujesz mierzoną temp, śluz i takie inne przydatne rzeczy. Super sprawa,polecam. Jeśli chcesz to sobie ściągnij i zainstaluj. A to link:
Portal vista.pl - wszystko o Windows Vista i nie tylko
Ja sobie naniosłam dane jakie miałam jeszcze z tego cyklu (spisałam z naszego forum ;-)). Kurcze,ale mam pokręcony cykl :szok:. Tak się zastanawiam czy nie jestem chodzącym trupem bo dzisiaj temp 36.2 :szok::crazy::sorry2:.
Teraz tylko czekam na @ i konkretna obserwacja cyklu w celach zaciążenia :-D;-).
Dziekuje za link zaraz biore sie do instalowania moje cykle ostatnio szalenstwo juz nic nie wiem

reklama
Do góry