reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

nie.... odstawiłam prawie miesiąc temu
Czyli Twoj cykl musi na nowo sie wyregulowac. Jak odstawilam pigulki to @ dostalam po 39 dniach. No chyba, ze cos po drodze zmajstrowaliscie, bywa i tak. Powodzenia i sie nie denerwuj. Jak nie dostaniesz jeszcze przez 2 tyg. idz do lekarza, moja siostra jak odstawila pigulki to przez dlugi czas nie mogla dostac @. Ale to juz inna bajka.:-):-)

reklama
Tylko sie nie nakrecaj, ja sie tak nakrecilam i teraz mam dola. Jednak zycze powodzenia , aby @ nie przyszla tylko upragniona ciaza.

A to wszytsko super sie skalada bo:

JESTEM W CIAZY !!!!!!!!!!!!

:rofl2::cool::-):tak::happy::happy2::sorry2::cool2::ninja::rolleyes::rofl::ninja2::biggrin2::shocked2::cool::-p

Jestem tak oszołomiomna , ze az sama nie umiem sobie tego uświadomic:happy2:

Dziewczynki udało się. Eni ogromny ukłon w Twoją stronę, dziewczyny gorace podziekowania za Wasze wsparcie. Niech zyja testy owu!!

AAAAAAAAAAAAA KOCHANA !!! Moje gratulacje !! Ale sie ciesze :biggrin2::biggrin2::laugh2::rofl:
No to sie pieknie wstrzeliliscie na kwiecien :tak::tak:
Ja niestety 8.08 na wakacjach dostalam @ wiec nici z kwietnia (drugi cykl z rzedu trwal 28 dni). Trudno sie mowi i zyje sie dalej :-p
Zastanawiam sie nad zakupem testow owu - nie wiem czy dojda przed owu w tym miesiacu:-p
Ale sie ciesze z tej twojej fasolki :happy2::happy2:

Moze masz racje Dorota, moze za wczesnie zrobilam ten test. Teraz bede czekac, czekac, czekac. Zrobie tak za pare dni, ale nie w tym tygodniu. faktycznie chyba sie pospieszylam, czas mam do jutra- bo w piatek jest dopiero 30 dc. Mam to gdzies , narazie o tym nie mysle. Dorotka a kiedy przyjedziesz do Polski? Moj maz zawsze jak wraca do kraju, to jest jakas afera w rzadzie. Zycze Tobie i Twojej rodzinie udanego urlopu.

Wylatuję 22 września. Ląduję w Gdańsku i jadę do Torunia :-D.
Co do mnie to dzisiaj fatalnie się czuję :crazy:. Jest mi niedobrze, mdli mnie, kręci się w głowie:sorry2:.
Oczywiście zaraz sobie wmawiam,że może jednak zaciążyłam :-p jednak wiem że to nieprawdopodobne z takimi temp :sick::tak::-(. Pewnie coś zjadałam lub idzie do mnie @.
Beatko pewnie,że nie ma co się załamywać ;-). Zrobisz test w przyszłym tyg to dopiero będziesz wiedzieć. Pamiętaj,że jakby co to z pierwszego porannego moczu.
Camy przykro mi,że się nie udało. Spróbujesz w tym cyklu jeszcze raz :tak::-).
MaGGma jak ja odstawiłam tab to nie dostałam okresu przez prawie 50 dni. Więc poszłam do gina po tab na wywołanie i dowiedziałam się,że jestem w ciąży :szok::szok:.
Zdziwiłam się na maxa. Szkoda tylko,że wtedy poroniłam tydzień po tym jak się dowiedziałam :-(. Życzę ci powodzenia :-):-D:tak:;-)

dzieki
ale oczywiscie nadzieja, ze cos juz tam kiełkuje nie daje mi spokoju..

To testuj! :tak:

AAAAAAAAAAAAA KOCHANA !!! Moje gratulacje !! Ale sie ciesze :biggrin2::biggrin2::laugh2::rofl:
No to sie pieknie wstrzeliliscie na kwiecien :tak::tak:
Ja niestety 8.08 na wakacjach dostalam @ wiec nici z kwietnia (drugi cykl z rzedu trwal 28 dni). Trudno sie mowi i zyje sie dalej :-p
Zastanawiam sie nad zakupem testow owu - nie wiem czy dojda przed owu w tym miesiacu:-p
Ale sie ciesze z tej twojej fasolki :happy2::happy2:

No nareszcie jestes! Juz sie nie mogłam doczekac, zeby Ci powiedzieć że UDAŁO NAM SIĘ!!:-p:-):rofl2:
Myslałam, ze dolączysz do kwietniówek.. Choc chyba szansa nadal jest :rofl2: Zabieraj się do roboty, auktualniaj suwaczek zeby było wiadomo co i jak :-p
Fajnie ze juz jestes!

poszłam do gina po tab na wywołanie i dowiedziałam się,że jestem w ciąży :szok::szok:.
Zdziwiłam się na maxa. Szkoda tylko,że wtedy poroniłam tydzień po tym jak się dowiedziałam :-(. Życzę ci powodzenia :-):-D:tak:;-)
Dorotka czyli Ty tez masz za sobą takie smutne przejscia?:-( Jeju nawet nie chce sobie myslec co się wtedy czuje:-(

A kiedy to było?

Jak dostane @, to tez z Wami bede testowac. Dorota zycze Tobie pieknej jesiennej pogody w czasie urlopu. Pisalas o jakis nudnosciach, a moze cos juz masz w sobie tylko o tym nie wiesz. Wlasnie wtedy kiedy najmniej sie tego spodziewamy to przychodzi dzidzia- oj z calego serca tego Ci zycze. Ja dzis czuje sie super , nic mnie nie boli ,ani podbrzusze ani piersi- poprostu rewelka.

reklama
Ja to na 100% bede potrzebowala waszej pomocy kiedy i jak dzialac mysle ze ostatnio troche za mocno sie staralismy :baffled: poczekam na tesciki i wtedy bede meldowac sie na biezaco co i jak:)

Do góry