Czyli Twoj cykl musi na nowo sie wyregulowac. Jak odstawilam pigulki to @ dostalam po 39 dniach. No chyba, ze cos po drodze zmajstrowaliscie, bywa i tak. Powodzenia i sie nie denerwuj. Jak nie dostaniesz jeszcze przez 2 tyg. idz do lekarza, moja siostra jak odstawila pigulki to przez dlugi czas nie mogla dostac @. Ale to juz inna bajka.:-):-)nie.... odstawiłam prawie miesiąc temu
reklama
C
Camy_4
Gość
A to wszytsko super sie skalada bo:
JESTEM W CIAZY !!!!!!!!!!!!
:-)
:ninja:
Jestem tak oszołomiomna , ze az sama nie umiem sobie tego uświadomic
Dziewczynki udało się. Eni ogromny ukłon w Twoją stronę, dziewczyny gorace podziekowania za Wasze wsparcie. Niech zyja testy owu!!
AAAAAAAAAAAAA KOCHANA !!! Moje gratulacje !! Ale sie ciesze

No to sie pieknie wstrzeliliscie na kwiecien

Ja niestety 8.08 na wakacjach dostalam @ wiec nici z kwietnia (drugi cykl z rzedu trwal 28 dni). Trudno sie mowi i zyje sie dalej

Zastanawiam sie nad zakupem testow owu - nie wiem czy dojda przed owu w tym miesiacu

Ale sie ciesze z tej twojej fasolki

Dorota27
Mam dwóch łobuziaków ;)
Moze masz racje Dorota, moze za wczesnie zrobilam ten test. Teraz bede czekac, czekac, czekac. Zrobie tak za pare dni, ale nie w tym tygodniu. faktycznie chyba sie pospieszylam, czas mam do jutra- bo w piatek jest dopiero 30 dc. Mam to gdzies , narazie o tym nie mysle. Dorotka a kiedy przyjedziesz do Polski? Moj maz zawsze jak wraca do kraju, to jest jakas afera w rzadzie. Zycze Tobie i Twojej rodzinie udanego urlopu.
Wylatuję 22 września. Ląduję w Gdańsku i jadę do Torunia

Co do mnie to dzisiaj fatalnie się czuję

Oczywiście zaraz sobie wmawiam,że może jednak zaciążyłam

Beatko pewnie,że nie ma co się załamywać ;-). Zrobisz test w przyszłym tyg to dopiero będziesz wiedzieć. Pamiętaj,że jakby co to z pierwszego porannego moczu.
Camy przykro mi,że się nie udało. Spróbujesz w tym cyklu jeszcze raz

MaGGma jak ja odstawiłam tab to nie dostałam okresu przez prawie 50 dni. Więc poszłam do gina po tab na wywołanie i dowiedziałam się,że jestem w ciąży

Zdziwiłam się na maxa. Szkoda tylko,że wtedy poroniłam tydzień po tym jak się dowiedziałam :-(. Życzę ci powodzenia :-)

dzieki
ale oczywiscie nadzieja, ze cos juz tam kiełkuje nie daje mi spokoju..
To testuj!

AAAAAAAAAAAAA KOCHANA !!! Moje gratulacje !! Ale sie ciesze![]()
No to sie pieknie wstrzeliliscie na kwiecien
Ja niestety 8.08 na wakacjach dostalam @ wiec nici z kwietnia (drugi cykl z rzedu trwal 28 dni). Trudno sie mowi i zyje sie dalej
Zastanawiam sie nad zakupem testow owu - nie wiem czy dojda przed owu w tym miesiacu
Ale sie ciesze z tej twojej fasolki![]()
No nareszcie jestes! Juz sie nie mogłam doczekac, zeby Ci powiedzieć że UDAŁO NAM SIĘ!!

Myslałam, ze dolączysz do kwietniówek.. Choc chyba szansa nadal jest

Fajnie ze juz jestes!
Dorotka czyli Ty tez masz za sobą takie smutne przejscia?:-( Jeju nawet nie chce sobie myslec co się wtedy czuje:-(poszłam do gina po tab na wywołanie i dowiedziałam się,że jestem w ciąży.
Zdziwiłam się na maxa. Szkoda tylko,że wtedy poroniłam tydzień po tym jak się dowiedziałam :-(. Życzę ci powodzenia :-);-)
A kiedy to było?
Jak dostane @, to tez z Wami bede testowac. Dorota zycze Tobie pieknej jesiennej pogody w czasie urlopu. Pisalas o jakis nudnosciach, a moze cos juz masz w sobie tylko o tym nie wiesz. Wlasnie wtedy kiedy najmniej sie tego spodziewamy to przychodzi dzidzia- oj z calego serca tego Ci zycze. Ja dzis czuje sie super , nic mnie nie boli ,ani podbrzusze ani piersi- poprostu rewelka.
reklama
Podziel się: