reklama
Ja to na 100% bede potrzebowala waszej pomocy kiedy i jak dzialac mysle ze ostatnio troche za mocno sie staralismypoczekam na tesciki i wtedy bede meldowac sie na biezaco co i jak
![]()
Juz na dzien dobry moja rada - wstrzymajcie się od "bzykania"

DOROTA w takim razie z całego serca Ci współczuje tych przeżyc - wiem, co mówie, tez mam TO za sobą..
Jeszcze przed Tymkiem poroniłam, naszczęscie na samym początku ciąży. Jakoś to sobie wytłumaczyłam.. że słabiutkie było poprostu. Ale to nic miłego..
A co do testu, to wstrzymam sie.. Sama w to nie wierzę tak naprawdę. Raczej ciąża w tym cyklu jest mało prawdopodoba. No, chyba ze po odstawieniu tabletek tak to moje jajeczko sie wyrywało ze wcześniej sie uaktywniło
))
Jeszcze przed Tymkiem poroniłam, naszczęscie na samym początku ciąży. Jakoś to sobie wytłumaczyłam.. że słabiutkie było poprostu. Ale to nic miłego..
A co do testu, to wstrzymam sie.. Sama w to nie wierzę tak naprawdę. Raczej ciąża w tym cyklu jest mało prawdopodoba. No, chyba ze po odstawieniu tabletek tak to moje jajeczko sie wyrywało ze wcześniej sie uaktywniło
OkiJuz na dzien dobry moja rada - wstrzymajcie się od "bzykania"juz począwszy od dziś az do testów pozytynych albo prawie pozytywnych
![]()
reklama
Podziel się: