reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Ja to na 100% bede potrzebowala waszej pomocy kiedy i jak dzialac mysle ze ostatnio troche za mocno sie staralismy :baffled: poczekam na tesciki i wtedy bede meldowac sie na biezaco co i jak:)

Juz na dzien dobry moja rada - wstrzymajcie się od "bzykania":wink::rofl: juz począwszy od dziś az do testów pozytynych albo prawie pozytywnych :tak::tak::tak:

DOROTA w takim razie z całego serca Ci współczuje tych przeżyc - wiem, co mówie, tez mam TO za sobą..
Jeszcze przed Tymkiem poroniłam, naszczęscie na samym początku ciąży. Jakoś to sobie wytłumaczyłam.. że słabiutkie było poprostu. Ale to nic miłego..

A co do testu, to wstrzymam sie.. Sama w to nie wierzę tak naprawdę. Raczej ciąża w tym cyklu jest mało prawdopodoba. No, chyba ze po odstawieniu tabletek tak to moje jajeczko sie wyrywało ze wcześniej sie uaktywniło :)))

:elvis: a tak w ogole to widze ze wszystkie ostro pracujemy:)
ja juz mam dosc od rana jakies szalenstwo teraz odpoczywam:)
ciagle mi sie wydaje ze dzis piatek choc wczoraj bylo wolne:rofl2:

Dziewczyny, najgorsz u mnie jest to, jak czegos nie wiem. A taka mam wlasnie sytuacje, niech juz ta okropna @ przyjdzie , co zaczniemy sie starac przed odjazdem meza.

reklama
Do góry