reklama
Dorota27
Mam dwóch łobuziaków ;)
Gwiazdeczka ciężko powiedzieć jak to jest u ciebie.
Beatko twarda sztuka jesteś,że chcesz aż tyle czekać
.
K_asia nie mam zielonego pojęcia jak interpretować tą twoją @-nie@
. A jesteś pewna,że nie jesteś jednak w ciąży? Podobno mogą się zdarzyć krótkie plamienia nawet jak się jest w ciąży.
Dziewczyny ale my jesteśmy nawiedzone

. Najlepiej to byśmy sobie wręcz wmawiały objawy, byleby któraś wreszcie zaszła ha ha :-).
Jedna z was musi zaciążyć teraz bo musi nas podtrzymać nadzieja,że następnym razem będzie nasza kolej;-)
Beatko twarda sztuka jesteś,że chcesz aż tyle czekać

K_asia nie mam zielonego pojęcia jak interpretować tą twoją @-nie@

Dziewczyny ale my jesteśmy nawiedzone

Jedna z was musi zaciążyć teraz bo musi nas podtrzymać nadzieja,że następnym razem będzie nasza kolej;-)

Gwiazdeczka
Mama '06 i '14
No wlasnie, ktora zaciazyla i sie nie chwali??? ;-)
Sluchajcie,znalazlam cos dla planujacych plec swojego dziecka : http://www.edziecko.pl/przed_ciaza/1,79569,3835653.html
Sluchajcie,znalazlam cos dla planujacych plec swojego dziecka : http://www.edziecko.pl/przed_ciaza/1,79569,3835653.html
Dorotka a Ty kiedy testujesz? Mam nadzieje ze chociaz Tobie sie udalo, podobno jak kobieta jest w ciazy to skoki temp. to normalna sprawa a Ty masz wlasnie takieskoki, cos mi tu dzidzia pachnie. A cierpliwa jestem jesli chodzi o czekanie, raz na meza czekalam 10 miesiecy, wiec 10 dni to pestka dla mnie. Wazne jest aby o tym nie myslec, ja po wczorajszym tescie troche odpuscilam i dobrze po co sie wkurzac co ma byc to bedzie i tyle. Mam tylko nadzieje ,ze jak w ciazy nie jestem, to @ przyjdzie bardzo szybko i tyle. wlasnie jemy kolacje , jestem taka glodna. zaraz Oskara umyje i tak po 20 poloze go spac. Maz dopiero wraca we wtorek.
Dorota27
Mam dwóch łobuziaków ;)
Dorotka a Ty kiedy testujesz? Mam nadzieje ze chociaz Tobie sie udalo, podobno jak kobieta jest w ciazy to skoki temp. to normalna sprawa a Ty masz wlasnie takieskoki, cos mi tu dzidzia pachnie. A cierpliwa jestem jesli chodzi o czekanie, raz na meza czekalam 10 miesiecy, wiec 10 dni to pestka dla mnie. Wazne jest aby o tym nie myslec, ja po wczorajszym tescie troche odpuscilam i dobrze po co sie wkurzac co ma byc to bedzie i tyle. Mam tylko nadzieje ,ze jak w ciazy nie jestem, to @ przyjdzie bardzo szybko i tyle. wlasnie jemy kolacje , jestem taka glodna. zaraz Oskara umyje i tak po 20 poloze go spac. Maz dopiero wraca we wtorek.
Ja ogólnie uważam,że w moim przypadku nie ma szans na ciążę teraz. Dzisiaj mam 31 dzień cyklu. Ostatnio miałam cykl aż 34 dniowy (zazwyczaj 31). Ale na wszelki wypadek ( i tak dla frajdy) zrobię teśćik jutro lub w niedzielę, chyba,że do tego czasu zdążę dostać @.
A co do tych skoków to raczej skoki wahające się pomiędzy 36.2 a 36.6 to absolutnie nie są skoki ciążowe
K_asia nie mam zielonego pojęcia jak interpretować tą twoją @-nie@. A jesteś pewna,że nie jesteś jednak w ciąży? Podobno mogą się zdarzyć krótkie plamienia nawet jak się jest w ciąży.
to nie bylo plamienie tylko 2 dni regularnej @

a nawiedzone jestesmy i owszem ja na pewno

Mialam nadzieje ze dzis dostane tesciki owu ale nieststy nie kurcze dopiero w poniedzialek tzn mam nadzieje ze w poniedzialek bo to bedzie 8 dzien czas zaczynac wtedy testowac no nie
reklama
Podziel się: