reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
My spadamy na plac zabaw, wieczorem jak wracam do domu to padam. Jestem tak zmeczona tymi spacerami. Mam nadzieje ze nie bedzie padac. Do wieczorka, pa.

Gwiazdeczka ciężko powiedzieć jak to jest u ciebie.
Beatko twarda sztuka jesteś,że chcesz aż tyle czekać:-p.
K_asia nie mam zielonego pojęcia jak interpretować tą twoją @-nie@ :szok:. A jesteś pewna,że nie jesteś jednak w ciąży? Podobno mogą się zdarzyć krótkie plamienia nawet jak się jest w ciąży.
Dziewczyny ale my jesteśmy nawiedzone :-p:happy2::baffled:. Najlepiej to byśmy sobie wręcz wmawiały objawy, byleby któraś wreszcie zaszła ha ha :-).
Jedna z was musi zaciążyć teraz bo musi nas podtrzymać nadzieja,że następnym razem będzie nasza kolej;-):tak:

No wlasnie, ktora zaciazyla i sie nie chwali??? ;-)

Sluchajcie,znalazlam cos dla planujacych plec swojego dziecka : http://www.edziecko.pl/przed_ciaza/1,79569,3835653.html

Dorotka a Ty kiedy testujesz? Mam nadzieje ze chociaz Tobie sie udalo, podobno jak kobieta jest w ciazy to skoki temp. to normalna sprawa a Ty masz wlasnie takieskoki, cos mi tu dzidzia pachnie. A cierpliwa jestem jesli chodzi o czekanie, raz na meza czekalam 10 miesiecy, wiec 10 dni to pestka dla mnie. Wazne jest aby o tym nie myslec, ja po wczorajszym tescie troche odpuscilam i dobrze po co sie wkurzac co ma byc to bedzie i tyle. Mam tylko nadzieje ,ze jak w ciazy nie jestem, to @ przyjdzie bardzo szybko i tyle. wlasnie jemy kolacje , jestem taka glodna. zaraz Oskara umyje i tak po 20 poloze go spac. Maz dopiero wraca we wtorek.

Dorotka a Ty kiedy testujesz? Mam nadzieje ze chociaz Tobie sie udalo, podobno jak kobieta jest w ciazy to skoki temp. to normalna sprawa a Ty masz wlasnie takieskoki, cos mi tu dzidzia pachnie. A cierpliwa jestem jesli chodzi o czekanie, raz na meza czekalam 10 miesiecy, wiec 10 dni to pestka dla mnie. Wazne jest aby o tym nie myslec, ja po wczorajszym tescie troche odpuscilam i dobrze po co sie wkurzac co ma byc to bedzie i tyle. Mam tylko nadzieje ,ze jak w ciazy nie jestem, to @ przyjdzie bardzo szybko i tyle. wlasnie jemy kolacje , jestem taka glodna. zaraz Oskara umyje i tak po 20 poloze go spac. Maz dopiero wraca we wtorek.

Ja ogólnie uważam,że w moim przypadku nie ma szans na ciążę teraz. Dzisiaj mam 31 dzień cyklu. Ostatnio miałam cykl aż 34 dniowy (zazwyczaj 31). Ale na wszelki wypadek ( i tak dla frajdy) zrobię teśćik jutro lub w niedzielę, chyba,że do tego czasu zdążę dostać @.
A co do tych skoków to raczej skoki wahające się pomiędzy 36.2 a 36.6 to absolutnie nie są skoki ciążowe

Ale moze cos sie dzieje dzis jak bylam z synkiem w piaskownicy, to nie wiem czy mi sie wydawalo czy nie. Ale mialam wrazenie ze mi sie w glowie krecilo, albo z glodu albo... Zobaczymy za 10 dni.

Dorotko zobaczymy, ale test moze byc negat. a potem okaze sie ze jestes w ciazy. Ale jak zrobisz to daj nam znac, jestem ciekawa. POWODZENIA

K_asia nie mam zielonego pojęcia jak interpretować tą twoją @-nie@ :szok:. A jesteś pewna,że nie jesteś jednak w ciąży? Podobno mogą się zdarzyć krótkie plamienia nawet jak się jest w ciąży.

to nie bylo plamienie tylko 2 dni regularnej @ :eek:
a nawiedzone jestesmy i owszem ja na pewno:sorry2:
Mialam nadzieje ze dzis dostane tesciki owu ale nieststy nie kurcze dopiero w poniedzialek tzn mam nadzieje ze w poniedzialek bo to bedzie 8 dzien czas zaczynac wtedy testowac no nie

reklama
Do góry