reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Czytalam, ze nie powinno go byc, powinien byc zamkniety?

Ano jak bylam w ciazy z Simonkiem, to wszystko bylo szczelnie pozamykane, tak na amen, zadnego otworka i byla tak zaraz na wyciagniecie palca, nie trzeba bylo jej szukac jak niekiedy. No i macica rozpulchniona byla czyt. mieciutka. Teraz tez mam podobnie. Ale tempka mowi swoje:cool2:

reklama
Gwiazdeczka ja to potrzebuję instrukcji od a do z. A tak wogóle to myślę, że poprostu mam mało wrażliwe palce.

Wpadlam tu tylko na chwilke, pustki wszystkie chyba jestescie na imprezkach. Wpadne tu jeszcze pozniej, wszystkim ktore gdzies ida zycze udanej zabawy.

Nie wszystkie :( ja siedze w domku
kurcze powiem wam ze ja juz nie wiem co z tym moim cyklem dzis teoretycznie 6 dzien a ja mam juz sluz i mnie boli a testy owu kurcze w drodze
co mi sie porobilo???

Bardzo dziękuję Gwiazdeczka. Wypróbuję coś dzisiaj wyczuć zwłaszcza, że wiem w którym momencie cyklu jestem.

Nie wszystkie :( ja siedze w domku
kurcze powiem wam ze ja juz nie wiem co z tym moim cyklem dzis teoretycznie 6 dzien a ja mam juz sluz i mnie boli a testy owu kurcze w drodze
co mi sie porobilo???

Spokojnie badz cierpliwa:tak:opłaca się :tak:. Ja tak miałam w tym cyklu, ze chyba od 6 dnia brzuch bolał jak cholera jajniki tak ze az mnie skrecało ...warro było czekac bo owulacja była znacznie znacznie później :-p
Opłacało się czekać co widac po moim drugim suwaczku :rofl2:

Jezu ja na serio jestem w ciązy :szok::szok::szok:

Wiecie co ale wieczorem to juz mi widac brzuszek :tak:

Przepraszam, ze ja tak na szybko ale lece ogladać film z moim M.:rofl2:

reklama
Kurcze mam nadzieje, ze opoznienie @ to dobry zwiastun. Chociaz nigdy nic do konca nie wiadomo, moze hormony szaleja a @ przyjdzie z duzym opoznieniem. Jutro mam 32 dc, no chyba ze dostane @, wtedy sie wkurze, ale nic na to nie poradze. Mam nadzieje ze wszystkie juz niedlugo bedziemy mialy takie sliczne brzuszki.

Do góry