reklama
Gwiazdeczka
Mama '06 i '14
no musi sie udac, dzialamy przeciez wszyskie!!!
Gwiazdeczka
Mama '06 i '14
No to teraz tylko dzilaj!!!
Dorotka sama widzis te temp. o niczum nie swiadcza, kto wie moze wlasnie Tobie sie udalo, trzymam mocno kciuki. Dzis bylam z Oskarem u laryngologa, synek mowil ze slyszy szum w prawym uchu- ja zreszta tez slyszalam jak mu szumi. Pan doktor powiedzial ze ma niedowlad sluchu ucha prawego, antybiotyku mu nie moze dac bo jest za maly, dopiero daja od 12 roku zycia, zapisal jakis syrop i krople za tydzien w poniedzialek mam przyjsc do kontroli. Mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze.
Dorota27
Mam dwóch łobuziaków ;)
Dorotka sama widzis te temp. o niczum nie swiadcza, kto wie moze wlasnie Tobie sie udalo, trzymam mocno kciuki. Dzis bylam z Oskarem u laryngologa, synek mowil ze slyszy szum w prawym uchu- ja zreszta tez slyszalam jak mu szumi. Pan doktor powiedzial ze ma niedowlad sluchu ucha prawego, antybiotyku mu nie moze dac bo jest za maly, dopiero daja od 12 roku zycia, zapisal jakis syrop i krople za tydzien w poniedzialek mam przyjsc do kontroli. Mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze.
Jak Dawidek miał niespełna 2 lata laryngolog powiedział, że może nie słyszeć na jedno ucho. A miesiąc później zmienił zdanie. Więc bądź dobrej myśli

Co do mnie to czuję się nadal typowo na miesiączkę. Nie powinnam się tak emocjonować bo miesią temu też miałam 34 dniowy cykl. A teraz jeszcze może się bardziej opóźnić z powodu przeciążenia w pracy

Co oczywiście nie zmienia faktu,że póki jeszcze nie ma @ zawsze jest jakaś nić nadzieji

Dorotko trzymam mocno kciuki za Twoja fasolke, powiem Ci ze tak na 90% jestem pewna ze jestes w ciazy. Duzo pracowalas, czyli wtedy kiedy najmniej sie tego spodziewasz zachodzisz w ciaze. No i te skoki temp. to wszystko przemawia na korzysc fasolki. Maz wraca dopiero w srode, cos tam mu sie przesunelo- jak zwykle. Ale mam to gdzies , na razie i tak nie jest pilnie potrzebny, niech plemniczki dojrzewaja do natarcia na leniwa komore jajowa. Kupie te testy, to moja ostatnia szansa a potem zadzialam ,ale teraz juz nie bede myslec zeby zrobic dzidzie, tylko zeby bylo milo i przyjemnie. Chociaz ostatnio tez bylo milo ale nic z tego nie wyszlo. Dorota trzymam mocno kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
idarnowska
Mama dwóch księżniczek :)
Beata2710 ojej szkoda,ze @ u ciebie przyszła :-
-
-(
Dorotko trzymam kciuki :-):-):-).
K_asia testuj testuj

Gwaizdeczko piekna tempka :-):-):-).
A ja nie moge sie już doczekać 30 sierpnia by zrobić testa ...............
Dorotko trzymam kciuki :-):-):-).
K_asia testuj testuj

Gwaizdeczko piekna tempka :-):-):-).
A ja nie moge sie już doczekać 30 sierpnia by zrobić testa ...............
reklama
Podziel się: