reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Dzieńdoberek dziewuszki,
zdaję relację-w nocy synek budził 2 razy (zebale wychodzą) Obudziłam się o 5:40 !! (synek spał) tempka 36,9 pomyślałam cholender spada (ale nocne wstawanie wplywa) Nie wytrzymałam,poszłam robic tescior. Nie wiem ile siedziałam w WC ale wydawało mi sie ze wystarczajaco długo, ale byla jedna krecha, ja zasypiałam i poszłam spac dalej zrezygnowana.
Ale teraz wstalam ponownie i..jest cieniteńka,blada (ale widoczna gołym okiem) druga kreseczka :tak:
No ale jeszcze nie do końca się cieszę. Jakoś niedowiarek jestem. Kupię teścior z apteki (ten z allegro był no i nie wiem kiedy ta druga krecha się pojawiła, po jakim czasie) i zrobię po południu. Troszkę brzuszek pobolewa, jak na @
Jakoś udaję przed mężem właśnie, że zapomniałam o rocznicy i siedze cicho, nic nie mówiąc o teście (nie chcę aby się cieszył, jeżeli to nie prawda). Jak męzuś wyjdzie do pracy to postaram się wkleić ten test

Kaska, juz Ci gratuluje, jak pierwszy tescior wyszedl z 2 kreskami nawet slabymi, to drugi tez wyjdzie. Kasia ladny prezent dla meza , na rocznice slubu- GRATULACJE. Dbaj o siebie i swoje malenstwa, ale sie ciesze.

Kacha:cool2: przyjmij moje gratulacje Skarbie :-) Ale jazda Huraaaaaaaaaaaaaaaa:-):-):-)

Lec koniecznie szybko po ten drugi teściori rób :tak::tak::tak:
I wklejaj ten co Ci wyszedł.
Ale fajnie ...:-p

Załapiesz się na kwiecień?:happy: Czy juz nie ?:-(

Beatko,NiaNia, jeszcze nie dziękuję. Musze to potwierdzić na normalnych teściorach, bo ten jest bardzo mało widoczny (patrząc obiektywnie) Teraz jak zrobiłam zjęcie, to w ogóle nic na nim nie widać.
Te testy są podobno od 10hcg,czyli dość czułe..ale..
Pewnie też jest dość wcześnie,bo dopiero dziś powinna przyjść @.
Ale z Szymonkiem też miałam taką słabiusieńką kreseczkę i nawet po kilku dniach była niewiele mocniejsza. Zobaczcie same, niewiele widać, trzeba mieć sokoli chyba wzrok

Eeee..nic nie widać na tym załączniku..No więc dziewuszki musicie czekać na kolejny ;) A ja do tego czasu pewnie umrę ze zdenerwowania, hehe..

No cóż, o 16 wraca mężuś z pracy..ale mam nadzieje ze bede miała mu co pokazać, bo już skubany się wypytywał rano

reklama
Kaska bedzie dobrze, tylko spokojnie- zrob drugi tescik i juz bedziesz wiedziala na 100%, trzymam mocno kciuki.
Ale jaja beda jak sie okaze, ze nasza Dorotka jest w ciazy. Mi sie wydaje tak na 80% ze jej tez sie udalo. Poczekamy na wiadomosci od niej.
U nas dzis pada, jedziemy juz do lekarza, od meza jeszcze nie mam informacji kiedy wraca, dobrze ze mi @ sie spoznila. W zyciu wszystko ma swoj sens, trzeba tylko isc do przodu, wygrywaja cierpliwi.

Do góry