reklama
Beatka u mnie z tymi testami to szybko poszlo tzn owulka szybko poszlaWiec dzis o 16 nastepny test, nie mam sie podniecac- wiem. Tylko spokojnie i bedzie dobrze.
w czwartek bledziutka kreska
w piatek bledziutka kreska
w sobote rano ciemniejsza
w sobote wieczorem ciemniejsza
w niedziele rano najciemniejsza !!!
w niedziele wieczorem zjasniala
w poniedzialek rano juz byla bledziutka a wieczorem juz jej nie bylo wcale
hehe historia mojej owulacji ;-)tyle ze ja mam cykle krotsze niz ty i to o 14 dni ;-)
Dorota27
Mam dwóch łobuziaków ;)
Beatko, jeśli by się okazało,że to jednak ja zaciążyłam to by znaczyło,że wszystko jest możliwe 
. Ale staram się nie nakręcać. Jeśli nie będę to muszę dostać coś na wywołanie. Jak będę to będę się bać jak cholera czy nie dojdzie do poronienia z takimi temp. Chociaż od 5 dni temp jest ciuteńkę lepsza: 36.5 - 36.6. Ale to nadal nie ciążowe temp :-(.
Laseczki nie denerwujcie się. Ty Beatko wyczekuj owu, a ty K_asiu czekaj spokojnie conajmniej co terminu @, a najlepiej jeszcze po terminie odczekaj z 2 dni.

Laseczki nie denerwujcie się. Ty Beatko wyczekuj owu, a ty K_asiu czekaj spokojnie conajmniej co terminu @, a najlepiej jeszcze po terminie odczekaj z 2 dni.
Dorota27
Mam dwóch łobuziaków ;)
A tak wogóle to dzisiaj nadal mam napiete piersi i czasami przez chwilkę odczuwam kłucie w sutkach ( ale to akurat nie wiem czy sama już sobie nie wmawiam). Wczoraj śluz był lepki, biały a na sam wieczór biały, rozciągliwy. No i wczoraj miałam wrażenie,że zaraz dostanę @. Zobaczymy co z tego wyniknie
Gwiazdeczka
Mama '06 i '14
Witajcie kochane! My juz po urlopie ;-) Melduje, ze @ nadal nie ma. Czy u was sytuacje sie wyjasnily?
No dobra, u mnie 2 kreski, jedna ciemna, druga jasna. Disz bzykanka nie ma, za to jutro bedzie. Dziewczyny przez te 48godz. te polemniki dojzec zdaza.
Bylam po skierowani do neurologa, jutro zadzwonie i sie zapisze.
Gwiazdeczko super, moze sie udalo. Kiedy testujesz?
Bylam po skierowani do neurologa, jutro zadzwonie i sie zapisze.
Dorota27
Mam dwóch łobuziaków ;)
Dorota cos mi sie wydaje ze cos tu sie swieci.
Dobrze by było, ale sama wiesz,że w mojej sytuacjo na dwoje baba wróżyła

reklama
Gwiazdeczka
Mama '06 i '14
No coz, juz testowalam przed wyjazdem, ale jak sie @ nie pojawi, to moze jeszcze kiedys testne

Trzymam kciukasy za jutrzejsze przytulanka

Podziel się: