reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Wiec dzis o 16 nastepny test, nie mam sie podniecac- wiem. Tylko spokojnie i bedzie dobrze.
Beatka u mnie z tymi testami to szybko poszlo tzn owulka szybko poszla
w czwartek bledziutka kreska
w piatek bledziutka kreska
w sobote rano ciemniejsza
w sobote wieczorem ciemniejsza
w niedziele rano najciemniejsza !!!
w niedziele wieczorem zjasniala
w poniedzialek rano juz byla bledziutka a wieczorem juz jej nie bylo wcale
hehe historia mojej owulacji ;-)tyle ze ja mam cykle krotsze niz ty i to o 14 dni ;-)

Beatko, jeśli by się okazało,że to jednak ja zaciążyłam to by znaczyło,że wszystko jest możliwe :szok::-p. Ale staram się nie nakręcać. Jeśli nie będę to muszę dostać coś na wywołanie. Jak będę to będę się bać jak cholera czy nie dojdzie do poronienia z takimi temp. Chociaż od 5 dni temp jest ciuteńkę lepsza: 36.5 - 36.6. Ale to nadal nie ciążowe temp :-(.
Laseczki nie denerwujcie się. Ty Beatko wyczekuj owu, a ty K_asiu czekaj spokojnie conajmniej co terminu @, a najlepiej jeszcze po terminie odczekaj z 2 dni.

A tak wogóle to dzisiaj nadal mam napiete piersi i czasami przez chwilkę odczuwam kłucie w sutkach ( ale to akurat nie wiem czy sama już sobie nie wmawiam). Wczoraj śluz był lepki, biały a na sam wieczór biały, rozciągliwy. No i wczoraj miałam wrażenie,że zaraz dostanę @. Zobaczymy co z tego wyniknie

O rany, ale mnie cyce bolą. Lepiej żebym tak przez nie niecierpiała na darmo.
Beatko a ty zapytaj męża o gadu-gadu i udostępnij go nam.

No dobra, u mnie 2 kreski, jedna ciemna, druga jasna. Disz bzykanka nie ma, za to jutro bedzie. Dziewczyny przez te 48godz. te polemniki dojzec zdaza.
Bylam po skierowani do neurologa, jutro zadzwonie i sie zapisze.
Gwiazdeczko super, moze sie udalo. Kiedy testujesz?

reklama
Do góry