reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Cześć Dziewczyny!
Ja tylko na chwilkę, bo już późno. Mąż dziś okupował komputerek i dopiero teraz zostałam dopuszczona.
Coś mnie wczoraj nerki bolały. Kiedy chodziłam w ciąży z Bartusiem, też tak miałam: Siusianie co 20 min. i czasem nawet kolki nerkowe.
Ale się nie łudzę, przy pierwszym podejściu raczej nie jest możliwe, żebym od razu zaskoczyła.
Niestety starania zawieszone z powodu choroby męża. :-( Na urlopie uzbroje się w teściory i wypoczęta wrócę do męża na dalsze starania.
Beatko, życzę powodzenia - mam nadzieję, że to jednak mała fasolka Ci dokucza a nie ta wrednota @.
W ogóle Wam wszystkim dziewczyny życzę, żebyśmy wkrótce mogły napisać, że już nosimy swoje groszki i fasolki.
No ja to już bym opcjowała za fasolką:-D.

reklama
K_asiu!!!
Jak staraliśmy się o naszego pierworodnego, też strasznie mnie napierało, żeby wreszcie być w ciąży... I co?! 10 miesięcy bezpiecznego, niezamierzonego seksu!!!!:-DDopiero jak się wyluzowałam, jakoś samo przyszło. Wtedy wcale mi nie zależało na tym co to będzie : chłopiec czy dziewczynka. Ważne było, żeby w ogóle zajść.

Jak mówi moja bratowa: rozmowy kwalifikacyjne do bycia rodzicami są bardzo przyjemne, potem dopiero zaczyna się naprawdę ciężka praca - łącznie z tymi 9-cioma miesiącami "noszenia", które niestety musimy "odwalić" same.

Powodzenia!!!! W końcu się uda.:-)

witam porannie!
U mnie staranka szły pełną parą cały weekend... :oczko: :tak:
Mój powiedział, że "dla dobra sprawy się poświęci" :cool: :śmiech:
Ogólnie to od początku cyklu mierzę tempkę ale skacze jak zwariowana... dzisiaj spadła (36,4) ale już sama nie wiem co ten wykres pokazuje. Raczej jakiś zygzak niż tempkę cyklu... Na razie zwalam wszystko na historię z moim zębem (jako zakłócenie ;-) )
Chyba kupno testu owulkowego to konieczność... bo nie mam absolutnie żadnych objawów czegokolwiek... zresztą mnie odkąd mam @ nic nie dolegało za bardzo więc jak mam tą owulkę namierzyć?? :angry:

:-)Czesc laski, witam was wszystkie.:tak:Dzis temp.:baffled: 36.6 , sluzu brak, bol podbrzusza i krzyza na zmiane- dokladnie jak miesiac temu, czasami cyce bola. W tym miesiacu nie nastawiam sie na II, zobacze czy @ przyjdzie o czasie- powinna byc 19 albo 20.09. Z tym mierzeniem temp. mozna szalu dostac i tyle.
:tak:Zycze wszystkim milego i udanego dnia.
Ktora to dzis testuje, chyba Gosia pl- juz sie pogubilam hihihi.:cool2:

Chyba jednak gdzieś mnie zawiało i dlatego te bóle nerek. Za chwilkę idę zaprowadzić Bartoszka do przedszkola, zakupy itd.
Od jutra zaczynam wielkie pakowanie przed urlopem. Mam małego stresa - pierwszy raz lecę bez męża. :cool2:
A co u Was dziewczyny, jakieś postępy?:tak:

hej kobitki...:-)
hausfrau ja juz z jednym zebem 6 razy chyba bylam i tak mnie pobolewa...nastepnym razem wyleci na zbity pysk, bo juz mnie wkurza dran;-);-)
eliczek..hejka:-)
beatko...no chyba gosia...trzeba dorwac i wypytac:-) bom ciekawa;-)

reklama
Do góry