reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

:-)Oj Gosiu oby sie nie pojawila. Informuj nas na biezaco.;-)
;-)Eliczek 24 mam nadzieje ze kiedys maz juz nie bedzie musial nigdzie jezdzic, ale teraz jak juz awansowal cos mowil ze poplywa tak do 45 lat.:happy: Nie wiem, mam nadzieje ze wygramy w totka i nie bedzie juz wyjezdzac .:-D Ale siedziec w Polsce i klepac biede i ciagle dziecku wszystkiego:no: odmawiac to chyba wiekszy :baffled:dramat.:szok:

reklama
Czesc laseczki
Beatka - gorace uscicki dla synka!!!
Gosia - baz dobrej mysli jak nie ma @ wszystko jeszcze przed toba!!! jak sie nie pojawi testu za 2 dni wtedy betka powinna wzrosnac
gdzies widzialam na forum jak sie beta podnosi
Eliczek- jakie ladne suwaczki :-)
Dorotka - wspolczuje ci naprawde moja @ wstretna jest ale na szczescie przyszla

Właśnie dlatego, Beatko teraz mieszkamy w Szkocji. Chcemy wrócić do kraju, ale jeszcze nie teraz. Masz rację, że naprawdę gorszym dramatem jest klepać biedę - na dodatek mając dziecko, które przecież nie musi rozumieć, że na cośnie ma pieniędzy.

K_asiu! Dzięki bardzo, ale bez Ciebie nie byłoby ich. Dzięki bardzo za pomoc! Wreszcie i moje posty wyglądają ładnie.;-)

Wielkie uściski dla wszystkich "STARACZEK" - trzymajcie się dziewczyny!

:-)Oj K_asiu juz niedlugo starania u Ciebie rusza pelna para- powodzenia, oby sie udalo. :-)
:tak:Eliczek 24 spokojnej podrozy, wypocznij i wroc do meza a potem dzialajcie, oby szybko pojawila sie fasolka.;-)
:tak:Dorotko w Polsce ginekolog na bank Ci pomoze.:happy:
:-)Gosiu pl poki nie ma @, wszystko jest o.k. - ale nie chce cie nakrecac, jednak zycze ci powodzenia.
:confused:Lenna i Hausfrau a was gdzie wywialo?
:cool2:Kasiu 2005 Ty tam dzialaj z mezem na maxa, oby z tego przytulania dzidzia wyszla.:-)

hej laseczki...:-)
beatka...nie wywialo....plecy mnie dzis bola...pewnie mnie przewialo, troche mi przechodzi, wiec usiadlam przed kompem...jesien idzie na calego...wtulilam sie na kanapie w ogromniasty koc...i ciepla herbatka...
wiecie co, juz w sklepach w niemczech sa powystawiane slodycze gwiazdkowe...pierniki i takie tam....we wrzesniu...dolujace...ze tak czas szybko leci

Nadal nie czuje się najlepiej, trochę pospałam jak mężuś wrócił z pracy. Ide do łóżeczka. Spokojnej nocy

Dziewczyny!!
Jak widzę już wszystkie idą spać. Ja też za chwilkę dołączę do moich chłopaków. Nie wiem czy jutro uda mi się zajrzeć, ale postaram się. W razie czego będę pisać już z Polski.
Trzymajcie się Laseczki ! :-)
Miłego i owocnego starania się dziewczyny.!!!!;-) I oby już niedługo były efekty.

Hihi, właśnie czekam na męża ;):zawstydzona/y:, dzis teściorek robiłam później no i w końcu kreseczka zaczyna ciemnieć (dziwne to było bo jak zaczynałam robić parę dni temu to była dość widoczna,potem zbladła ale teraz wieczorkiem znów ciemnieje)

Oj,chyba faktycznie owu mi sie zbliża bo głowa boli mnie przeokropnie (jakoś po ciąży poprzedniej zauważyłam że w okolicach owu mam migreny, gdzieś przeczytalam w necie że tak może być) No ale na ból glowy najlepszy jest seksik..choć...no nie wiem czy zaraz nie usnę i przesuniemy przytulanko na jutro (nawet jak dwie krechy mocne będą)

Dziewczyny, macie rację, bieda jest kiepska,gdy ma się dziecko i chce sie dla niego wszystko najlepsze. Ale ja jakoś nie wyobrazam sobie rozłąki z mężem (choc jego zawod tego również wymaga)
Kilka dni to maks który ja wytrzymam, a co dopiero syn..dzieciom najtrudniej

Dobranoc dziewuszki

Aaa..Gosiu, spokojnie, moze faktycznie za wczesnie, a testy czasem naprawde klamią.

Beatko, a u Ciebie? Jak tempka..kurcze..no przecież trzeba przełamać złą passę tego wątku, oprócz NiaNi nikt nie zafasolkował:no:

hej laseczki...:-)
beatka...nie wywialo....plecy mnie dzis bola...pewnie mnie przewialo, troche mi przechodzi, wiec usiadlam przed kompem...jesien idzie na calego...wtulilam sie na kanapie w ogromniasty koc...i ciepla herbatka...
wiecie co, juz w sklepach w niemczech sa powystawiane slodycze gwiazdkowe...pierniki i takie tam....we wrzesniu...dolujace...ze tak czas szybko leci
:cool2: Lenna co jak co, ale w swieta niezle mozna sobie pojesc. Ja bardzo lubie swieta, te ciasta, ciasteczka, pieczone miesko, salatki i takie tam roznosci- pycha, mniam.:tak: Najgorsza jest jesien a listopad do,lujacy, wiec poki co nie narzekaj- nie jest jeszcze tak zle.:-)
:cool2: Maz do mnie dzwonil, 2 godziny gadalismy, dzis bylo w miare szybko czasami gadamy 5 godzin.:happy:
:tak: Cos mowil ze moze za pare godzin zadzwoni, mam nadzieje ze mnie obudzi dzwonek telefonu hihihi.:baffled: Pewnie bede nieprzytomna, ale dam rade.
:-):-):-);-);-);-):-):-):-);-);-);-):-):-):-);-);-);-):-):-):-)
Dziewczynki milej nocki, oj u K_aski ruszyla robota pelna para- trzymamy kciuki.

Dobranoc

reklama
:no:Oj K_asiu temp.36.6 , sluzu brak , cyce troszke bola, podbrzusze i krzyz tez raz na jakis czas.:no:Powiem prawde nie nastawiam sie na sukces, a i szyjke dzis macalam- chyba jest otwarta ale 100% pewnosci to chyba nie mam.:baffled:

:-)Dobranoc, ide spac jestem padnieta a:cool2: TY tam dzialaj.:laugh2:

Do góry