reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

:-)Wiec Kasiu dzialaj- trzymam mocno kciuki.
:cool:My wlasnie wrocilismy z treningu, synek jest padniety.
:happy:Moj synek dzis nie spotkal sie ze swoja laska i jest wsciekly- razem chodza do przedszkola , potem plac zabaw no i wizyta u nas- prawie malzenstwo hihihi.:cool2:

reklama
No Beatko,Ida..spuper, tempka piękna, ból podbrzusza też zachęcający.To czekamy dalej.
Beatko, no Twój synalek to taki śliczny, że nie dziwię się że ma już "dziewczynę" Mój zresztą też-choć na razie to oboje się szarpią i czasem i strzelą w mordkę.No ale co tam..dziewczyna już chodzi sama, to mój synek mnie ciągnie za nią. Oj,boję się jak oboje będą nam ganiać. Chwilowo Szymon upodobał sobie SCHODY, a ja potrzebuję wymasowania pleckow.:-p
Gosiu, co u Ciebie?

Dorotko,jakieś zmiany?

U mnie bez zmian Kasiu. Temp znowu spadła do 36.4, zobaczymy co będzie dalej. Pilnie śledzę co tam się z wami dzieje i czekam wkrótce na szczęśliwe wieści. Gosiu co tam u ciebie? Mam nadzieję,że nic wstrętnego do ciebie nie przyszło bo jesteś jak narazie pierwsza w kolejce do wspaniałych nowin

hej dziewczyny
Dorotka- niestety ta krowa jedna @ przyszla dzis rano:wściekła/y:wiec czeka mnie nastepny czyli drugi cykl staranek, bo w tym pierwszym to tylko 2 razy zaszalilismy i to w dzien plodny i dwa dni po nim, wiec moze sie spoznilismy, tylko nie wiem czemu @ sie spozniala

ok ja uciekam sie uczyc
trzymam kciuki za reszte
do jutra

:cool:Czesc laseczki:cool:
:-)Dorotko 27 czemu malo nam tu piszesz, razem bedzie nam razniej.
:happy:Kasiu 2005 jak Oskarek byl maly to swojej pannie nie raz przylozyl, a teraz z Wiktoria w wojne i w dom sie bawia.
:tak:Gosiu tak bardzo mi przykro, ze przyszla ta wredota @, ale nie martw sie teraz na 100% sie uda. A przytulanie jest bardzo przyjemne wiec do dziela ...
:cool2:Dziewczyny wszystkie juz niedlugo napiszemy- UDALO SIE albo JESTEM.

:-DFaktycznie ta temp, 37 jest calkiem obiecujaca, ale zobaczymy jak to bedzie.:-D

reklama
Do góry