reklama
Dorota27
Mam dwóch łobuziaków ;)
Witajcie laseczki.
Beatko, Idaranowska 3mam kciuki za wasze fasolki
Kasia_2005 jak synuś sie czuje?
Kasia staraj się, staraj;-)
Pozostałe kobieki jak tam sytuacja na "froncie"?
Jeśli o mnie chodzi to nadal mam lekkie plamienia i @ brak. Wczoraj miałam delikatne plamienie kilka razy w ciągu dnia. Nie rozumiem co się dzieje, dlaczego tylko lekko plamię a nie mam tej wrednoty
. Temp od 2 dni 36.4.
Beatko, Idaranowska 3mam kciuki za wasze fasolki

Kasia_2005 jak synuś sie czuje?
Kasia staraj się, staraj;-)
Pozostałe kobieki jak tam sytuacja na "froncie"?
Jeśli o mnie chodzi to nadal mam lekkie plamienia i @ brak. Wczoraj miałam delikatne plamienie kilka razy w ciągu dnia. Nie rozumiem co się dzieje, dlaczego tylko lekko plamię a nie mam tej wrednoty

Hausfrau
Fanka BB :)
Niania witaj po urlopie!
U mnie tempka stała ale niska... dostałam wreszcie testy :-) ale dwie godziny przed nie nalezy duzo pić. Wy też macie takie uwagi na Waszych testach owulkowych?
U mnie tempka stała ale niska... dostałam wreszcie testy :-) ale dwie godziny przed nie nalezy duzo pić. Wy też macie takie uwagi na Waszych testach owulkowych?
gosia_pl
wrzesniowe mamy '08
czesc dziewczynki
witam was serdecznie
wpadne pozniej , bo musze spadac do pracki,
a potem nadrobic i poczytac wasze posty,
wiec milego poniedzialku i do pozniej :-)
witam was serdecznie
wpadne pozniej , bo musze spadac do pracki,
a potem nadrobic i poczytac wasze posty,
wiec milego poniedzialku i do pozniej :-)
:-)Hausfrau tak, ja tez 2 godz. przed testowaniem nie pilam, i testowalam po poludniu- nie rano.
Dorota a moze zrob test ciazowy, moja siostra zaszla w ciaze w 60 dniu cyklu ,a ja w 30, Kaska w 38- wiec moze. Ja Cie nie chce nakrecac, @ moze nie ma, ale kto wie moze owulacja byla w 40 albo 50 dniu cyklu.
Gosiu milego dnia w pracy.

Dorota27
Mam dwóch łobuziaków ;)
Beatko, ja nie jestem w ciąży ponieważ w przeciągu 1.5 tygodnia moja temp uregulowała się na poziomie 36.4-36.5 (tylko 2 razy bylo 36.6), seksik owszem był jakiś czas temu ( bo teraz przytulanie nie wchodzi w rachubę - zbyt duży ucisk w podbrzuszu odczuwam), ale nie było po nim żadnego skoku. Poczekam na usg w Polsce ( już w przyszły wtorek) i wtedy prawdopodobnie dowiem się czy coś jest nie tak. Też już myślałam czy to nie plamienie przy zagnieżdżeniu ale to trwa już 5 dzień z rzędu ( i niestety dzisiaj jest jeszcze bardziej skąpe niż wczoraj), więc nie sądzę. Tak w sumie to ja już powinnam w tym tygodniu dostać już drugą @, więc to może dlatego pojawiło się te plamienie? Wkońcu to już 62 dc, a ja zwykle miałam cykle 31-33 dniowe. Niepokalanek odstawiłam (ostatni raz był w piątek), bo muszę być "czysta: jak będę robić sobie badania hormonalne za tydzień.
kasia_2005
Październikowa Mama'06 Zadomowiona(y)
:-)Hausfrau tak, ja tez 2 godz. przed testowaniem nie pilam, i testowalam po poludniu- nie rano.
Dorota a moze zrob test ciazowy, moja siostra zaszla w ciaze w 60 dniu cyklu ,a ja w 30, Kaska w 38- wiec moze. Ja Cie nie chce nakrecac, @ moze nie ma, ale kto wie moze owulacja byla w 40 albo 50 dniu cyklu.
No właśnie,czasem nawet przy regularnych cyklach natura robi nam psikusa. W tym cyklu czuję że też owu się przeciąga. choć zglupiałam totalnie, bo sluz zrobił się już biały, mętny, według testów raczwej owu nie było bo zawsze były o tyćkę bledsze krechy.
No wiec albo owu jeszcze nie było, albo jej w ogóle nie było
Dorotko,wiesz..a może to plamienie traktować jak początek cyklu? Zapytaj gina jak będziesz w Polsce
Co do przeziębienia Szymonka lepiej, jeszcze troche leci, no ale wiadomo-katar leczony czy nie..swoje musi zrobic.No ale w nocy TROSZKE lepiej spał
Beatko,ja coż czuję ze u Ciebie bedzie dobrze
Oj,musze uciekać..znaczy jestem ale nie mogę spuszczać oka z małego dreptusia,wlasnie szaleje na podłodze (porusza sie na pupce podwijajac nóżkę, komicznie to wyglada, nie raczkował, nie cierpiał leżeć na brzuszku)
:-)Kasiu 2005 zobaczymy jak to bedzie, w ubieglym miesiacu dzien przed spodziewana @ chodzilam juz po scianach , a teraz to juz luzik- jak na tesci beda II to super, a jak I to trudno.
Powiem sczerze z testowaniem wcale mi sie nie spieszy, wiec poki co nie testuje.
Zobacze kiedy, w sumie sama juz nie wiem, jakos mi sie nie spieszy, boje sie ze zobacze I, wiec poki co czekam.
Jutro mam juz 30 dc, ale ten czas leci.
Oskarkowi katar juz przeszedl.
Wszystkie staraczki pozdrawiam.:-)

reklama
Podziel się: