reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Witajcie laseczki.
Beatko, Idaranowska 3mam kciuki za wasze fasolki :tak:
Kasia_2005 jak synuś sie czuje?
Kasia staraj się, staraj;-)
Pozostałe kobieki jak tam sytuacja na "froncie"?
Jeśli o mnie chodzi to nadal mam lekkie plamienia i @ brak. Wczoraj miałam delikatne plamienie kilka razy w ciągu dnia. Nie rozumiem co się dzieje, dlaczego tylko lekko plamię a nie mam tej wrednoty :baffled:. Temp od 2 dni 36.4.

Niania witaj po urlopie!

U mnie tempka stała ale niska... dostałam wreszcie testy :-) ale dwie godziny przed nie nalezy duzo pić. Wy też macie takie uwagi na Waszych testach owulkowych?

czesc dziewczynki
witam was serdecznie
wpadne pozniej , bo musze spadac do pracki,
a potem nadrobic i poczytac wasze posty,

wiec milego poniedzialku i do pozniej :-)

:-)Hausfrau tak, ja tez 2 godz. przed testowaniem nie pilam, i testowalam po poludniu- nie rano.
:tak:Dorota a moze zrob test ciazowy, moja siostra zaszla w ciaze w 60 dniu cyklu ,a ja w 30, Kaska w 38- wiec moze. Ja Cie nie chce nakrecac, @ moze nie ma, ale kto wie moze owulacja byla w 40 albo 50 dniu cyklu.
:cool:Gosiu milego dnia w pracy.

Beatko, ja nie jestem w ciąży ponieważ w przeciągu 1.5 tygodnia moja temp uregulowała się na poziomie 36.4-36.5 (tylko 2 razy bylo 36.6), seksik owszem był jakiś czas temu ( bo teraz przytulanie nie wchodzi w rachubę - zbyt duży ucisk w podbrzuszu odczuwam), ale nie było po nim żadnego skoku. Poczekam na usg w Polsce ( już w przyszły wtorek) i wtedy prawdopodobnie dowiem się czy coś jest nie tak. Też już myślałam czy to nie plamienie przy zagnieżdżeniu ale to trwa już 5 dzień z rzędu ( i niestety dzisiaj jest jeszcze bardziej skąpe niż wczoraj), więc nie sądzę. Tak w sumie to ja już powinnam w tym tygodniu dostać już drugą @, więc to może dlatego pojawiło się te plamienie? Wkońcu to już 62 dc, a ja zwykle miałam cykle 31-33 dniowe. Niepokalanek odstawiłam (ostatni raz był w piątek), bo muszę być "czysta: jak będę robić sobie badania hormonalne za tydzień.

:-)Hausfrau tak, ja tez 2 godz. przed testowaniem nie pilam, i testowalam po poludniu- nie rano.
:tak:Dorota a moze zrob test ciazowy, moja siostra zaszla w ciaze w 60 dniu cyklu ,a ja w 30, Kaska w 38- wiec moze. Ja Cie nie chce nakrecac, @ moze nie ma, ale kto wie moze owulacja byla w 40 albo 50 dniu cyklu.

No właśnie,czasem nawet przy regularnych cyklach natura robi nam psikusa. W tym cyklu czuję że też owu się przeciąga. choć zglupiałam totalnie, bo sluz zrobił się już biały, mętny, według testów raczwej owu nie było bo zawsze były o tyćkę bledsze krechy.
No wiec albo owu jeszcze nie było, albo jej w ogóle nie było :( Więc raczej nie będę się już nastawiać, robię swoje-tylko przyjemności w przytulaniu, a zastanawiać się bede jak nie bedzie @ po 1.pazdziernika...rany,jak to długo.
Dorotko,wiesz..a może to plamienie traktować jak początek cyklu? Zapytaj gina jak będziesz w Polsce
Co do przeziębienia Szymonka lepiej, jeszcze troche leci, no ale wiadomo-katar leczony czy nie..swoje musi zrobic.No ale w nocy TROSZKE lepiej spał

Beatko,ja coż czuję ze u Ciebie bedzie dobrze

Oj,musze uciekać..znaczy jestem ale nie mogę spuszczać oka z małego dreptusia,wlasnie szaleje na podłodze (porusza sie na pupce podwijajac nóżkę, komicznie to wyglada, nie raczkował, nie cierpiał leżeć na brzuszku)

:-)Kasiu 2005 zobaczymy jak to bedzie, w ubieglym miesiacu dzien przed spodziewana @ chodzilam juz po scianach , a teraz to juz luzik- jak na tesci beda II to super, a jak I to trudno. :cool:Powiem sczerze z testowaniem wcale mi sie nie spieszy, wiec poki co nie testuje.:happy: Zobacze kiedy, w sumie sama juz nie wiem, jakos mi sie nie spieszy, boje sie ze zobacze I, wiec poki co czekam. :tak:Jutro mam juz 30 dc, ale ten czas leci.
:blink:Oskarkowi katar juz przeszedl.:-D
:tak:Wszystkie staraczki pozdrawiam.:-)

A jeszcze jadno temp. rano 37C, zadnego sluzu, bolu podbrzusza i brzucha nie mam, cycki sa o.k. tez nie bola. Wiec sama nie wiem, a z ta szyjka to zwariowac mozna, macam i macam ale nie mam pojecia jak te dziury impretowac.

reklama
Beatka - testujesz jutro?? Testuj testuj na 100% zlamiesz nieurodzaj :-)
a Camy cos zniknela ciekawe co tam u niej z fasolka??
u mnie kreseczki owu bledziutkie

Do góry