reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dzien doberek :-)

Melduje ze wczoraj bylo przytulanie o 20 po pelnych 5 dniach wiec plemniczki sa mocne i beda dzialaly do poniedzialku do 20 (mam nadzieje) ;-)
Dzisiaj rano zrobilam test owu i druga kreska jest ciutenke ciemniejsza niz do tej pory, ale ciagle jest blada... Licze ze jutro zobacze dwie ciemne krechy - byloby fantastycznie :tak:

Beata2710 zrobilas test ? Pisz nam tu szybko ;-)

k_asia kup kilka tescikow - lepiej troche wiecej wydac a wszystko wiedziec niz mniej i nie strzelic gola :-)

Hausfrau super ze dzisiaj sie lepiej czujesz :-) robilas test ? wyszla druga kreseczka ?

Dorota27 moze dostalas @ ? cos sie ruszylo ?

Buziaki

reklama
:-)zesc dziewczynki, dzis testu nie zrobilam- poczekam ieszcze do niedzieli.
:-)Oj Dorotko, widzioalam te zdjecia, jestem troszke zakrecona ale na moj babski rozum, cos tam sie ruszylo.
K_aska do dziela.:-)

:cool2: mnie temp. 36.9 C- czekam dalej, zobaczymy jak to bedzie.

Wiecie co... wlasnie doikladnie przeczytalam poczatek watku - staranka NiaNi.
Jesli bym zalozyla ze bede miala wyniki testow owu takie jak NiaNia to dwie mocne krechy zobacze za dwa dni... A to by oznaczalo ze powinnam jutro poznym wieczorem albo w sobote rano "uzyc" tatusia :-D
Moje testy owu pokazuja owulke 24-48 godzin wczesniej wiec akurat meskie by juz wyginely a zostaly by babskie :-).
Matko sama nie wiem czy dobrze kombinuje...

Wiecie co... wlasnie doikladnie przeczytalam poczatek watku - staranka NiaNi.
Jesli bym zalozyla ze bede miala wyniki testow owu takie jak NiaNia to dwie mocne krechy zobacze za dwa dni... A to by oznaczalo ze powinnam jutro poznym wieczorem albo w sobote rano "uzyc" tatusia :-D
Moje testy owu pokazuja owulke 24-48 godzin wczesniej wiec akurat meskie by juz wyginely a zostaly by babskie :-).
Matko sama nie wiem czy dobrze kombinuje...

Tu Niania :rofl: Brzmi sensownie. Trzymam kciuki za powodzenie akcji :cool2::cool2::cool2::tak:

Camy jeśli działałaś wczoraj wieczorem i plemniczki były super mocne i do tego sądzisz,że owu będzie za 2-4 dni to istnieje spora szansa ,że będzie fasolowa dziewczynka. Jeśli jutro nadal nie będzie 2 silnych krech oznajmiających nadejście owu to powtórz jeszcze raz przytulańsko.
Beatko, Camy , Hausfrau nikt póki co nie potrafi ziterpretować tego co się ze mną dzieje. Zobaczymy co dzisiaj będzie się ze mną dziać w tej sprawie. Dziasiaj spadek tem z wczorajszego 36.6 na 36.5.
A co u pozostałych kobietek się dzieje? Piszcie i zdawajcie ładne raporciki

NiaNiu jak mi Ciebie brakowało :tak::-D
Nie wiem sama co myslec i najgorsze jak dzialac :baffled: Zostalo mi jeszcze 5 testow, ale najwyzej dokupie ;-) nie wiem kiedy robic najlepiej i ilke razy dziennie:confused:
Bardzo bym chciala zeby teraz sie udalo, bo... obliczylam sobie ze jak bym zaciążyła to termin wypadalby w 6. rocznice naszego slubu :-D To moglby byc najpiekniejszy prezent na rocznice ;-)

hehe
bardziej sie teraz denerwuje niz przed tesciorami ciazowymi :-p nic nie moge robic tylko dumam kiedy najlepiej sie bzyknac, czy wytrzymaja plemniorki no i kiedy sie owulka pojawi:eek:
chyba jakas walnieta jestem :baffled:

NiaNiu jak mi Ciebie brakowało :tak::-D
Nie wiem sama co myslec i najgorsze jak dzialac :baffled: Zostalo mi jeszcze 5 testow, ale najwyzej dokupie ;-) nie wiem kiedy robic najlepiej i ilke razy dziennie:confused:
Bardzo bym chciala zeby teraz sie udalo, bo... obliczylam sobie ze jak bym zaciążyła to termin wypadalby w 6. rocznice naszego slubu :-D To moglby byc najpiekniejszy prezent na rocznice ;-)

Mi Ciebie tez :-):-):-)

Kochanie myslę, ze dwie kreski zobaczysz lada dzień. Ja bym robiła dwa razy dziennie rano (ale nie z pierwszego moczu) tylko ok 10 a potem drugi raz ok 17. Tak radzę bo tak robiłam ja i efekt jest :-p Msz wtedy wieksza kontrolę jak zmieniają się kreski.
Moim zdaniem teraz albo nigdy. Trzymaj nasienie do ostatniego momentu. Kreski muszą być wyraźne, jedna testowa baardzo, a druga prawie tak samo. Wytrzymaj do końca. Bedzie Cię kusić wczesniej:cool2: bo bedziesz sie bała, ale wytrzymaj :tak:

Ja bede tu z Toba wiec pisz wszytsko;-):cool2:

A jak chcesz to gg 3757902

reklama
Do góry