reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dziewczyny, poki co @ nie ma.

003.gif
006.gif
002.gif
021.gif
002.gif
trzymam kciukasy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Dzieńdobrek dziewuszki, mam chwilkę bo maly drzemie (choć pewnie zaraz obudzi się głodomorek słodki)

:no: niestety... druga kreseczka wyszła wyraxniej niż ta z poniedziałku ale nadal negatywnie...

hausfrau, to Tobie tak owu się przeciąga? bywało tak już że miałaś dłuższe cykle? Działaj dalej, testuj..ale pamiętaj że zawsze moze wydarzyć się cykl bezowulacyjny

beatko
:-p:-p:-p

Dorciu, czekamy dalej co u Ciebie

Camy, oj cierpliwości, teraz się uda,

hehe, łatwo mi mówić nie? Ale przyznam sie bez bicia (tylko nie krzyczcie na mnie, choć należą mi się mocne cięgi) ZŁAMAŁAM WSZELKIE ZASADY (jeśli chodzi o planowanie płci) bo..dziś rano naszła nas ogromna ochotka na przytulanko..no tak jakoś mnie tknęlo :angry::angry: no cóż, zdążyłam jeszcze wcześniej zmierzyć tempkę i jest 36,3 czyli drugi dzien bardzo nisko. Ale ból owulacyjny przechodzi,wiec lada dzien jeśli była owu wczoraj jak myślałam to powinno wzrosnąć, chyba że to nie była owu..Ale przetrzepałam cały net i podobno tak się zdaża przed owu 2-3 dni, objawy jak przez @, spadek temperatury, napiecie w piersiach no i ten ból okropny jajniczków, poza tym śluz mega rozciągliwy i ból kręgosłupa (Co dodało jeszcze schylanie do synka)
Hehe,czyli jeśli wzrośnie tempka jutro-pojutrze to w rezultacie..trafliśmy w sam środek owu.Tiaaaa...no chyba że plemniczki-dziewczynki wytrzymały od soboty (3-4 dni to teoretycznie możliwe) No jak nie..to nasz synek będzie miał braciszka..a co tam. Chyba po prostu chcę już maluszka,najważniejsze aby zdrowe było

ocho, pobudka Szymonka, to ja uciekam, bede oczywiscie zagladac

No ładnie Kasiu_2005. Widać zew natury was wzywał hihi. Zobaczymy co z tego wyniknie. Oby żeńskie wygrały jakby co. A wogóle to po prostu wreszcie zaciąż i przełam tą zła passe. Ktoś musi być pierwszy.
U mnie dzisiaj spokój. Zero plamienia. Wyglądam jak potwór. Pełno pkropnych, bolesnych i wodnistych krost na buzi, plecach i dekolcie. Ale tak mi się już zaczęły robić od czasu plamienia. Zazwyczaj bywałam taka brzydula podczas @. Zresztą teraz już powinna być druga @ a tu lipa.
Beatko a jak tam twoje samopoczucie?
Laseczki, jakieś newsy?

Jutro z Oskarem jade do szpitala , maja go tam polozyc i zrobic tomografie glowy, prywatnie nie robia. Wiec mam nadzieje ze sztbko zrobia badanie, wszystko bedzie o.k. i szybko puszcza nas do domu. Jestem zalamana.

Kasiu 2005 mam nadzieje ze nie beda mu robic zadnej operacji, wiesz co moj numer na skypa jest beata. znasz moje nazwisko prawda- moze o 20 bys do mnie zadzwonila

Jutro z Oskarem jade do szpitala , maja go tam polozyc i zrobic tomografie glowy, prywatnie nie robia. Wiec mam nadzieje ze sztbko zrobia badanie, wszystko bedzie o.k. i szybko puszcza nas do domu. Jestem zalamana.

Beatko mocno cię ściskam:tak:. Oby jutro się wszystko wyjaśniło. Bądź dobrej myśli.

reklama
Do góry