reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

W szpitalu nie ma miejsc na przyjecie w tym roku, ale dzwonilam do Wojewodzkiego Szpitala W Gdansku i tam na badanie wcisneli nas na 09.10. na 10;40, ale po skierowanie na badanie dostane od neurologa dopiero 03.10- no mam nadzieje ze da to skierowani i nie powi mi jak tamten debil, ze z tym mozna zyc. Wiec poki co tyle udalo sie zalatwic.
W szpitalu w Redlowie dzieciaczkom nie robia tego badania, w miejskim na ten rok nie ma juz terminow a prywatnie nie robia, tylko w Gdansku sa 2 szpitale i tam robia ze skierowaniem lub za kase.
Załamka z tą służbą zdrowia ale cóż... taki system.. :-(

reklama
Ale wszystko mam zalatwione , na jak najblizsze terminy, tyle udalo sie zalatwic. I co najwazniejsze moge go zabrac po badaniu, a przed badaniem nie musi byc w szpitalu.

Ja mykam na jakiś czas.
Właśnie zrobiłam test owulkowy i znów nic... wygląda na to, że w tym cyklu na razie owulki w ogóle nie było :baffled: ale pożyjemy, zobaczymy :tak:

hej dziewczynki
sorki ze nie odpisze kazdje z osobna , ale czeka mnie sprzatanko chatki, jutro do pracy wiec dzis musze wszystko ogarnac:eek:
Beatka- z tymi lekarzami to trzeba uwazac, ja kiedys mialam angine ktora mi sie utrzymywala prawie rok i nic mi nie pomagalo, wiec lekarz zaczela juz mi wmawaic raka migdalkow i takie tam, a druga z lekarz z tej samej przechodni powiedziala ze ta lekazr ktora wydala taka diagnoze musi byc kopinieta,
- wydaje mi sie ze z Oskarkiem bedzie wszystko OK, lepiej go przebadac i byc pewnym ze wszystko jest ok , oby tylko pomogli mu z tymi szumami w uszach, naprawde dziwna sprawa:confused:

reszccie kobietek powodzenia w starankach , ja tez juz zaczelam dzialac z moim M
do pozniej kobitki

Beatko, raaaaaaaaaaaaaaaaaaaaany, brak słow. No nic, dobrze ze taki krótki temin czekania.Do luftu ta nasza służba zdrowia, ech..
A jak tam tempka? Wszystko w porządeczku? wiesz...3 dni po terminie wróży..Cicho sa, trzymam kciukaski

Kasiu, wiesz, to samo u mnie było..ciągle jedna słaba krecha, raz mocniejsza, raz słabsza..w końcu teściory się skończyły..no i poszlam na żywioł. Zobaczymy co nam los przyniesie. Czyli w takim razie czekamy razem. Ty masz o wiele krótsze cykle. Poczatkowo chciałam robić teścior 1 października..ale juz widzę, że będe robić później. Nie mam ochoty na powtórkę z zeszłego cyklu wiec gdy po 1 października tempka bedzie się utrzymywac, to pod koniec tygonia będe robić teściorek

Właśnie zrobiłam sobie budyń czekoladowy z bananami. Rany ale miałam ochotę :))

Kasia - ja wlasnie dzis zuzylam osatni test lipa I wiec mam gdzies olewam to tz idziemy na zywiol tzn poszlismy i zamierzamy jeszcze podzialac dzis mam sluz bardziej metny wiec chyba mniej plodny, jajniki kluly; testow nie kupuje olewam ( mam nadzieje ze nie bede musiala juz kupowac) ale czytalam na jakims forum wypowiedzi dziewczyn to ponoc te testy co ja mam sa podobno mniej czule.
No nic mysle ze 1.10 bede testowac jakos tak oby nam sie wszystkim udalo.

Beatka - wlasnie przeciez Ty juz jestes 3 dni po terminie nie moge sie juz doczekac az nam tutaj obwiescisz szczesliwe nowiny!!!

A co do slodkosci to ja mam ochote na rogaliki z czekolada ale to dopiero jutro dzis po calym tygodniu pracy mam dosc :baffled:

:-) Witam Was dziewczynki:-)

:tak:Oskar juz spi, ma goraczke 38 C ale to dobrze- organizm zwalcza wirusa.

:-)Kasiu wiec zlej testy i meza zgwalc hihihi.
;-)Kasiu 2005 dzis rano temp. 37,1 C- ale poszlam o 1 w nocy spac, co prawda spalam 7 godz. ale sama juz nie wiem, czuje sie jak na:baffled: @, nic mnie nie boli, tylko jakos wydelo brzusio, macalam sobie delikatnie tam i siam, mam wrazenie ze szyjka zamknieta ale miesiac temu tez tak myslalam.:eek: Z testowaniem poczekam, jakos boje sie. Moze zobacze II slabe a potem okaze sie ,ze spotka mnie to samo co Ciebie Kasiu. Pospiech w niektorych przypadkach nie jest wskazany - czekam dalej.
:cool2:Dorotko pakuj sie, juz jutro lecisz do kraju- milej podrozy, ucaluj synka.
:tak:Oj Gosiu z tymi lekarzami tak juz jest, szkoda gadac.
:-)Hausfrau i Lenna pozdrawiam.:-D

reklama
Kasiu, jakie testy kupowałas? Na allegro? Pokaż jakie, jestem ciekawa czy miałam te same.

beako, tempka piekna. Wystarczy 3 godziny snu, ja codziennie kładę się mocno po północy spać. Ale wiesz..nie czekaj dłużej niż do niedzieli dobra? Bo mnie ciekawość zeżre

Do góry