reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Witaj Camy_4 dzieki za podpowiedz ale powiedz mi jeszcze czy jak sa te dwie krechy to mozna zaraz dzialac czy odczekac 24h bo tak slyszalam ze owulka wystepuje od 24 do 36h po takim pozytywnym tesciku i ze wtedy najlepiej strzelic w chlopca zgadzasz sie z tym?

Gizia,z tego co my tutaj wiemy,to mądre teksty mówią, że na chłopca to trzeba dwie mocne kreski lub nawet ta testowa mocniejsza od kontrolnej i odczekać parę godzin (mówią o 4godzinach)Wydaje mi się że 24godziny z czekaniem to trochę dużo bo trzeba dać czas plemniczkom aby sobie dotarły tam gdzie trzeba. Dlatego jak zaczną się pojawiać dwie krechy to najlepiej robić testy 2 razy dziennie. No i najlepiej też jaak zaczna sie pojawiac kreski czekać z przytulankami aby plemniczki byly bardzo silne

Kasiu, spokojnie, testy zawsze rób dopiero najwcześniej w dniu @. I miej wzglą że też moga nie wyjsc. Dopoki @ nie ma, jest duża szansa.

No a u mnie...do poludnia mocny bol podbrzusza, przez kilka godzin i uczucie ze zaraz zaleje mnie @ bo pojawil sie taki śluz co wyglada jak płodny..No ale na razie nic..wiec czekam grzecznie dalej.Nie testuję na razie

K_asiu poczekaj z testowaniem, zdecydowanie za szybko zrobilas ten test.Trzymam mocno kciuki za II- powodzenia.
Kasiu 2005 witaj, jak sie czujesz?
Dorotko jak tam wakacje?
Wszystkim zycze milego wieczorku.

Hej laseczki :-D.
K_asia nie załamuj się. Powtórzysz test za kilka dni i wtedy będziesz wiedzieć na pewno.
Jeśli o mnie chodzi to biorę od 3 dni Duphaston. Jeszcze 7 dni i odstawiam.
Temp od kilku dni wreszcie podskoczyły ;-). Poczynając od poniedziałku miałam: 36.6, 36.8, 36.8, 37.00, 37.1, 37.00, 37.1 :szok:.
Ostatnie przytulanko (ale bez "finiszu") było w zeszłą sobotę. Jeśli rzeczywiście owu była dopiero co to według mnie była w poniedziałek, bo we wtorek był wzrost do 36.8.
Wątpię bardzo żeby coś z tego wyszło, ale prawdopodobnie w czwartek pójdę na HCG.
Już za 1.5 tyg bdzie albo @ albo :-p.
Miłego wieczorku.
Beatko urlopik męczący. Mnóstwo załatwiania, latania, odwiedzania. Ale i tak się cieszę,że jestem w Polsce

Aha, śluz wreszcie biały, lepki a nie wciąż rozciągliwy (który skończył się w poniedziałek lub wtorek)

reklama
Do góry