reklama
mihasiaaa
Fanka BB :)
Gosica
Luisa, u mnie testowanie jakoś we środę-moze beta. Zobaczę, jeszcze tydzień czekania [emoji19]
Nie jest powiedziane ze u Ciebie nic, z cut-offem 5-dniowym tez może zaskoczyć, małe szanse ale zawsze [emoji12]
Baby_girl, Znam Twój dylemat. ja swojemu mezowi zaproponuje odmienny sex 7/8 dni z zabezpieczeniem a potem docelowy wieczorem ( rano tez tego dnia z zabezpieczeniem). Ostatnio robiliśmy hurry up po 3 h i było ciężko. Dał radę, ale na oparach. Tez nie wiem która metoda lżejsza dla faceta. Jednego jestem pewna chce celować w ten deseń bo naprawdę w statystykach wysoko. Już za bardzo nie chce patrzeć na cut off.
Nie jest powiedziane ze u Ciebie nic, z cut-offem 5-dniowym tez może zaskoczyć, małe szanse ale zawsze [emoji12]
Baby_girl, Znam Twój dylemat. ja swojemu mezowi zaproponuje odmienny sex 7/8 dni z zabezpieczeniem a potem docelowy wieczorem ( rano tez tego dnia z zabezpieczeniem). Ostatnio robiliśmy hurry up po 3 h i było ciężko. Dał radę, ale na oparach. Tez nie wiem która metoda lżejsza dla faceta. Jednego jestem pewna chce celować w ten deseń bo naprawdę w statystykach wysoko. Już za bardzo nie chce patrzeć na cut off.
szczypiorkowa12345
Podsumowując;
Stajemy na uszach ale żadna z nas nie liczy, że zajdzie w ciążę i żadna z nas nie liczy na plec ale nadal nadzieja umiera ostatnia
Tak - tj bardzo logiczne
ehhh my kobiety jesteśmy jedyne 
Stajemy na uszach ale żadna z nas nie liczy, że zajdzie w ciążę i żadna z nas nie liczy na plec ale nadal nadzieja umiera ostatnia
Tak - tj bardzo logiczne
Ostatnia edycja:
belle81
Gosica też pisała że z jej obserwacji dużo dziewczynek jest z częstych sexsów.Babygirl ja bym chyba wybrała nr 1.
Chociaż rozważam opcje 2-3 sexow przed owu ( bez zabezpieczenia ) Wiele
Moich koleżanek ma córki właśnie dzięki takiej metodzie, wierząc w sheetelsa
Ja nigdy nie zakładałam zamiaru abstynencji,musiałabym męża w delegację wysłać. U mnie w sumie wyszło że przytulania prawie codziennie od @ ,w sobotę(12dc) raz nad wieczorem(przerywany) i potem w nocy ten docelowy
belle81
@szczypiorkowa12345 skoro wszystkie nasze plany są "na wodzie pisane" to zostaje nam tylko nadzieja. Która wiadomo umiera ostatniaPodsumowując;
Tak - tj bardzo logiczneehhh my kobiety jesteśmy jedyne
![]()
reklama
belle81
Gosica opisała to kilka postów do góry. Mniej więcej o to chodziDziewczynki a opisze mi któraś tą medote na dziewczynkę i czeste sexy? Jakos przestaje wierzyc w tą abstynencje i jedne docelowe staranka przed ovu... Mam jakiegoś doła w ogole
Podziel się: