reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Cześć kobietki.
Dzisiaj smutny dzień dla rodziców Aniłków. Dzisiaj dzień dziecka utraconego. Jakoś mi smutno na duszy. Proszę zapalcie dla mojej Iskiereczki światełko (*)(*)(*) w ten sposób.
I do tego nadal nie czuję się najlepiej. Siedzimy dzisiaj z małym w domku i się kurujemy (bo mały też pociągający). Muszę się wykurować zanim zaczniemy staranka. Wczoraj już pojawił mi się pierwszy śluz, a dzisiaj z rana miałam jakiś dziwny żółty wodnisto-rozciągliwy śluz, ale to pewnie jakaś anomalia spowodowana chorobą i braniem leków.
Idaranowska trzymam kciuki.
Eliczek przerąbana sprawa z leczeniem jak się ma w sobie fasoleczkę.
K_asia dawajcie sobie z mężem czadu hihi.
Kasia_2005 a co tam ze starankami u ciebie?
A co u pozostałych staraczek?
Beatko a ty gdzie zniknęłaś? Już wszystko ok?

reklama
Niania nikt sie nie obija absolutnie wszystkie ciezko pracujemy :cool2:
tylko jakos efektow nie widac :-p
jakies zdjecie bys nam pokazala swojego malenstwa
jakas motywacja kolezanko by nam sie przydala:-)

Dorotko - Dla Twojej iskierki : (*)(*)(*). Trzymaj się ciepło,kuruj i do roboty. Trzymam kciuki za Twoją fasolkę. Może wkrótce większe grono staraczek, sie pochwali powodzeniem.
K_asia - bardzo dziękuję za podpowiedź. No tylko ja się muszę bardziej pilnować i w końcu zrobić ten suwaczek, dni cyklu.
Niania - tu się nikt nie obija, kochana. Jaki człowiek chodzi niewyspany po tych staraniach to nie masz pojęcia!:-p
Dziewczyny, znikam do mojego urwisa!

CZESC dziewczynki

:-) NiaNia ja sie obijam i leniu****e jak nic!!!!!!!!!! Ale to nie moja wina, chetnie bym popracowala nad potomstwem ale maz w morzu, wiec moge tylko pomarzyc.:tak::-D:happy:

:-) Dorotko nawet nie wiedzialam ze jest takie swieto.;-)

:cool2: Eliczkuu, Dorotko wiec trzeba wiecej dbac o siebie.:-)

:cool: K_ASIU masz racje ze dalas sobie spokoj z testami i ta temp. teraz sie uda.:-D

:happy:Jestem, jestem dzis zalatwialam pare spraw, sprzatanie i potem Oskara judo i jeszcze jego lekcje, nie mam czasu. Pozniej jeszcze do was wpadne.:tak:

Dziękuję za światełka dla Iskiereczki. Czuję się trochę lepiej psychicznie i fizycznie. Mam nadzieje,że jutro lub pojutrze nie będzie już kap kap z noska.
Miłej nocki życzę wszystkim

reklama
o jeju, jakoś po tym wyjezdzie nie mogę się ogarnąć i biegam i krece sie w kółko. No ale mam nadzieje ze z kazdym dniem będzie lepiej i czesciej bede tu do was zagladac.
Tak po krotce, wyjazd dobrze mi zrobil. Kilka dni w rodzinnym domu i miescie-we wrocławiu i jednodniowy wypad w góry. Dobra zmana klimatu,bo choc od 5 lat mieszkam na Pomorzu, ktore wręcz uwielbiam,to do tej przeszywającej wilgoci to nie moge sie przyzwyczaic,ciagle mi zimno.

Co do staranek-akurat najgorszy czas @ mialam na wyjezdzie i wrocilam z zapalem i energią,wiec czas WIELKI nastal.
Ja w przeciwienstwie do K_asi zaopatrzylam sie wlasnie na allegro zwiekszony komplecik testow owu (tym razem 30szt.bo 20zabrakło),z moim cyklem nigdy nic nie wiadomo,co i kiedy,wiec wole miec zapasik,bo mimo wszystko celujemy na dziewuszke (choc po przypadku NiaNi wiadomo ze wszystko jest mozliwe)
Dorotko faktycznie owu wypada nam podobnie, choc jak mówie, licho wie kiedy to u mnie. Juz na przyklad zaczyna sie śluzik rozrzadzać. Lada dzien powinny przyjsc teściory wiec zobaczymy.
W każdym razie ze swojej strony chce zrobic wszystko co możliwe, męzuś oczywiscie pomorze ;) No ale co bedzie to będzie.Choć podjęłam również decyzję o przedłuzeniu urlopu wychowawczego na kolejny roczek. No powrót do pracy zapewne i stres niewiele pomogłby w staraniach.No i szkoda mi mojego syneczka kochanego aby poszedł do żlobka czy niańki.Kasy mało..trzeba zaciska pasa..no ale coś za coś..

Beatko, super,cieszę się ogromnie że z Oskarkiem jest ok.Badania neurologiczne w porządku,to najważniejsze.Przyjmij tez teorię, ze moze nic faktycznie mu nie jest a szumy pojawiają się znikąd i o niczym nie świadczą.

Dziewczynki,trzymam kciukaski za nas wszystkie, bo NiaNia mysli że my się tu mocno obijamy i..trzeba to zmienić.Milego wieczorka

Do góry