Dorota27
Mam dwóch łobuziaków ;)
Cześć kobietki.
Dzisiaj smutny dzień dla rodziców Aniłków. Dzisiaj dzień dziecka utraconego. Jakoś mi smutno na duszy. Proszę zapalcie dla mojej Iskiereczki światełko (*)(*)(*) w ten sposób.
I do tego nadal nie czuję się najlepiej. Siedzimy dzisiaj z małym w domku i się kurujemy (bo mały też pociągający). Muszę się wykurować zanim zaczniemy staranka. Wczoraj już pojawił mi się pierwszy śluz, a dzisiaj z rana miałam jakiś dziwny żółty wodnisto-rozciągliwy śluz, ale to pewnie jakaś anomalia spowodowana chorobą i braniem leków.
Idaranowska trzymam kciuki.
Eliczek przerąbana sprawa z leczeniem jak się ma w sobie fasoleczkę.
K_asia dawajcie sobie z mężem czadu hihi.
Kasia_2005 a co tam ze starankami u ciebie?
A co u pozostałych staraczek?
Beatko a ty gdzie zniknęłaś? Już wszystko ok?
Dzisiaj smutny dzień dla rodziców Aniłków. Dzisiaj dzień dziecka utraconego. Jakoś mi smutno na duszy. Proszę zapalcie dla mojej Iskiereczki światełko (*)(*)(*) w ten sposób.
I do tego nadal nie czuję się najlepiej. Siedzimy dzisiaj z małym w domku i się kurujemy (bo mały też pociągający). Muszę się wykurować zanim zaczniemy staranka. Wczoraj już pojawił mi się pierwszy śluz, a dzisiaj z rana miałam jakiś dziwny żółty wodnisto-rozciągliwy śluz, ale to pewnie jakaś anomalia spowodowana chorobą i braniem leków.
Idaranowska trzymam kciuki.
Eliczek przerąbana sprawa z leczeniem jak się ma w sobie fasoleczkę.
K_asia dawajcie sobie z mężem czadu hihi.
Kasia_2005 a co tam ze starankami u ciebie?
A co u pozostałych staraczek?
Beatko a ty gdzie zniknęłaś? Już wszystko ok?