reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Jak mi ktoś powie, że ja się obijam, to się naprawdę pochlastam.
Staranko właśnie skończyłam z mężem:-D:zawstydzona/y:!
Jak z tego fasolki nie będzie ..... no to nie wiem!
Kasia_2005 - widzę, że jeszcze siedzisz na necie. Nocny marek z Ciebie!:tak:
Ty lepiej się przytul do męża, a nie czatuj!
No dobrej nocki - ja znikam - rano pewnie mój łobuziak zrobi mi pobudkę. Trzeba się wyspać.
Też trzymam Kciuki, za starające się tej nocki.
Może wreszcie posypią się te fasolki.:-p

reklama
hehe,no....eliczek,zgadza sie, siedzę jeszcze (a co wieczor obiecuje sobie że bede wczesnie chodzic spac)Nie popuszczę męzulowi,czekam na niego juz w łóżeczku a laptopik jest aby nie zasnąć)ale zaraz zdechnie bateria,wiec trzeba lulu
Dobrej nocki

Eliczek no to czekamy jakieś 2 tygodnie żeby się dowiedzieć czy zagościła w tobie fasoleczka.
Kasia_2005 u mnie też cykl nigdy nie jest taki sam, więc zobaczymy co mi w tym miesiącu przyniesie. Ja mniej więcej spodziewam się owu ok 21 dc, ale zobaczymy jak to naprawdę będzie.Od przedwczoraj pojawia mi się śluzik, chociaż pomijając poranną anomalię był biały,lepki więc jestem w 1 fazie względnej niepłodności. Ciekawe jak długo będzie trwać. Kupię sobie testy owu i będę stosować dopiero jak pojawi się śluz płodny. Wogóle wczoraj i przedwczoraj wydaje mi się że wyczułam swoją szyjkę, była nisko i twarda. Zobaczymy czy dalej będą umiała ją obserwować. Ale za cholerę nie umiem sprawdzić czy jęst otwarta czy zamknięta hihi.
Dzisiaj czuję się dużo lepiej.
Miłego dnia życzę.

Cześć Kochane Dziewczyny!!!!:-)
Dziś już lepiej się czuję. Katar jakby mniej dokucza, Mój łobuż też już zdrowy. Może jak do wieczora będzie ok. jutro pójdzie do przedszkola.
:-(Niestety mężo wstał w nienajlepszej formie: gardło zawalone i katar. Chyba na niego te moje bakcyle przeszły:dry:!
:cool:Kochana Dorotko!!! Oby, oby!! Ale u mnie nic nie wiadomo. NIe napalam się, chociaż bardzo bym chciała. Piersi bardzo bolą i są zdecydowanie większe. To aż denerwujące, nawet dotyk boli. Ale piersi też mnie bardzo bolą na @. Trochę jestem skołowana. Zobaczymy w Listopadzie. Kiedy byłam w ciąży z Barto - też wszystko wyglądało podobnie.
Tylko od razu mnie muliło na wymioty.:dull:
Podobno każda ciąża jest inna - to się okaże.
Kasia_2005 - Doczekałaś się męża?
Pozdrawiam wszystkie staraczki i tą jednyną szczęściarę - NiaNia!
Miłego dzionka!!!

:-)Czesc dziewczynki:-D
:cool:Eliczku wiec do dziela, moze sie uda. Maz przeziebiony:szok: wiec nie bedzie mial sily protestowac hahaha.....:happy:
:-) Dorotko trzymam za Ciebie kciuki........ za owulacje....... no i fasolke........ na owulacje szyjka jest wysoko i sie otwiera, teraz Twoja jest jeszcze zamknieta, tak gdzies czytalam.:cool2:
:-)K-asiu dzialaj, dzialaj

:-D Wszystkim zycze udanego wieczorku
:szok: Dzis ma zadzwonic maz, napisal mi ze kilka dekow zalalo , w tym jego kabine, musial spac w szpitalu bo najpierw wypompowali wode a potem trzeba bylo suszyc wykladziny 48 godzin:no: ale z wykladziny nieprzyjemnie pachnie.......bleeeee.....

Beatko całe szczęście,że tylko wykładziny ucierpiały. A ja będę się macać hihi i zobaczymy czy wyczuję zmiany w szyjce

reklama
:-)Czesc dziewczynki:-D
:cool:Eliczku wiec do dziela, moze sie uda. Maz przeziebiony:szok: wiec nie bedzie mial sily protestowac hahaha.....:happy:
:-) Dorotko trzymam za Ciebie kciuki........ za owulacje....... no i fasolke........ na owulacje szyjka jest wysoko i sie otwiera, teraz Twoja jest jeszcze zamknieta, tak gdzies czytalam.:cool2:
:-)K-asiu dzialaj, dzialaj

:-D Wszystkim zycze udanego wieczorku
:szok: Dzis ma zadzwonic maz, napisal mi ze kilka dekow zalalo , w tym jego kabine, musial spac w szpitalu bo najpierw wypompowali wode a potem trzeba bylo suszyc wykladziny 48 godzin:no: ale z wykladziny nieprzyjemnie pachnie.......bleeeee.....

:-D No nie wiem Beatka Bo nie dość, że zmarnowany przez chorobę, to na dodatek, jutro musi bardzo wcześnie wstać. Więc chyba nie da się przelecieć.:no:
Życzę CI miłego wieczorku przy telefonie z mężem.
Wszystkim pozostałym dziewczyno życzę owocnych przytulanek - dziewczyny, nie możemy być gorsze od NiaNii !!!! ;-)
:-(Dorotko, jak u Ciebie z pogodą? U na słonecznie, ale bardzo zimno. Zaczynają się wietrzyska.

Do góry