reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

idarnowska ja to jestem lewa obiecywalam sobie juz nie razm systematyczne mierzenie tempki ale jakos nie moge sie zebrac moze od nastepnego cyklu choc tak strasznie bym chciala JUZ!!!

reklama
hejka,
no idarnowska,rewelacyjna tempka. Wynikiem testu jeszcze się nie przejmuj. Spokojnie, jak nie będzie @ testuj za 2-3dni (wytrzymaj)i mierz tempkę.

K_asiu,staraj się staraj :-)

No a u mnie, bez zmian, jajnik kuje że hej, ale na testach jedna słabiutka dalej kreska. Śluzik coraz bardziej rozciagliwy ale to nie to.

Hmm..Dorotko, moze i ja sie tam zarejestruję..ale jakoś ciężko mi systematycznie mierzyć tempkę.Aaaa...pamiętaj że do śluzu płodnego bardzo podobna jest..sperma, często mylone jest własnie z dniami płodnymi.
Uciekam robić obiadak-rybkę, bo męzulo wraca z pracki. Milego popołudnia Wam życzę

Cześć Kochane Dziewczyny!!!
Widzę, że pisanie się wzmogło po wekeendowej przerwie.
Dorotko, u mnie jak na razie nie pada, ale jest barrrdzo zimno i chyba zanosi się na śnieg. Pisała do mnie koleżanka ze Stanów, u nich ciągle lato - jak ja jej nienawidzę!!!:cool: Chodzi sobie dalej w krótkim rękawku, aja już od dłuższego czasu tylko swetry i kurtki.
Dziewczyny powodzenia z testowaniem, Idarnowska, nie poddawaj się - może później jak zatestujesz będzie pozytywnie.
Ja czekam do Listopada, o ile @ nie przyjdzie.
A jak nasze pozostałe dziewczyny?

Miłego dzionka Wam życzę!!;-)

hejka,
no idarnowska,rewelacyjna tempka. Wynikiem testu jeszcze się nie przejmuj. Spokojnie, jak nie będzie @ testuj za 2-3dni (wytrzymaj)i mierz tempkę.

K_asiu,staraj się staraj :-)

No a u mnie, bez zmian, jajnik kuje że hej, ale na testach jedna słabiutka dalej kreska. Śluzik coraz bardziej rozciagliwy ale to nie to.

Hmm..Dorotko, moze i ja sie tam zarejestruję..ale jakoś ciężko mi systematycznie mierzyć tempkę.Aaaa...pamiętaj że do śluzu płodnego bardzo podobna jest..sperma, często mylone jest własnie z dniami płodnymi.
Uciekam robić obiadak-rybkę, bo męzulo wraca z pracki. Milego popołudnia Wam życzę

Kasia_2005 spróbuj się też tam zarejestrować. Może cię to zmobilizuje do dokładniejszej analizy własnych objawów. Zawsze dobrze wiedzieć czy cykl przebiega prawidłowo :tak::rofl2:.
Robiłam pierwszy test owu -jasna krecha więc negatywny :sorry:.

Cześć Dziewczyny!!!

Jest co prawda, przynajmniej u mnie po północy, ale jakoś spać nie mogę.
Znalazłam takiego miluśkiego avatarka.
;-) Co prawda to nie słonik a hefalumpek, ale i tak oby na szczęścia dla nas wszystkich. Powodzenia podczas testowania i w starankach.
K_asia - ładne te Twoje zdjonko!

Spokojnej nocki i miłego dzionka wszystkim życzę.

dziendoberek:-)
dzieki za mile slowa odnosnie zdjecia zrobione w skansenie w sanoku:-)
kurcze czy u Was tez ta pogoda taka paskudna zimno leje wieje :crazy:

reklama
Do góry