reklama
kasia_2005
Październikowa Mama'06 Zadomowiona(y)
hejka,
no idarnowska,rewelacyjna tempka. Wynikiem testu jeszcze się nie przejmuj. Spokojnie, jak nie będzie @ testuj za 2-3dni (wytrzymaj)i mierz tempkę.
K_asiu,staraj się staraj :-)
No a u mnie, bez zmian, jajnik kuje że hej, ale na testach jedna słabiutka dalej kreska. Śluzik coraz bardziej rozciagliwy ale to nie to.
Hmm..Dorotko, moze i ja sie tam zarejestruję..ale jakoś ciężko mi systematycznie mierzyć tempkę.Aaaa...pamiętaj że do śluzu płodnego bardzo podobna jest..sperma, często mylone jest własnie z dniami płodnymi.
Uciekam robić obiadak-rybkę, bo męzulo wraca z pracki. Milego popołudnia Wam życzę
no idarnowska,rewelacyjna tempka. Wynikiem testu jeszcze się nie przejmuj. Spokojnie, jak nie będzie @ testuj za 2-3dni (wytrzymaj)i mierz tempkę.
No a u mnie, bez zmian, jajnik kuje że hej, ale na testach jedna słabiutka dalej kreska. Śluzik coraz bardziej rozciagliwy ale to nie to.
Hmm..Dorotko, moze i ja sie tam zarejestruję..ale jakoś ciężko mi systematycznie mierzyć tempkę.Aaaa...pamiętaj że do śluzu płodnego bardzo podobna jest..sperma, często mylone jest własnie z dniami płodnymi.
Uciekam robić obiadak-rybkę, bo męzulo wraca z pracki. Milego popołudnia Wam życzę
eliczek24
Fanka BB :)
Cześć Kochane Dziewczyny!!!
Widzę, że pisanie się wzmogło po wekeendowej przerwie.
Dorotko, u mnie jak na razie nie pada, ale jest barrrdzo zimno i chyba zanosi się na śnieg. Pisała do mnie koleżanka ze Stanów, u nich ciągle lato - jak ja jej nienawidzę!!!
Chodzi sobie dalej w krótkim rękawku, aja już od dłuższego czasu tylko swetry i kurtki.
Dziewczyny powodzenia z testowaniem, Idarnowska, nie poddawaj się - może później jak zatestujesz będzie pozytywnie.
Ja czekam do Listopada, o ile @ nie przyjdzie.
A jak nasze pozostałe dziewczyny?
Miłego dzionka Wam życzę!!;-)
Widzę, że pisanie się wzmogło po wekeendowej przerwie.
Dorotko, u mnie jak na razie nie pada, ale jest barrrdzo zimno i chyba zanosi się na śnieg. Pisała do mnie koleżanka ze Stanów, u nich ciągle lato - jak ja jej nienawidzę!!!

Dziewczyny powodzenia z testowaniem, Idarnowska, nie poddawaj się - może później jak zatestujesz będzie pozytywnie.
Ja czekam do Listopada, o ile @ nie przyjdzie.
A jak nasze pozostałe dziewczyny?
Miłego dzionka Wam życzę!!;-)
eliczek24
Ja się nawet za mierzenie temperatury nie biorę, jestem w tych sprawach lewa.
Podziwiam co niektóre Staraczki - macie zacięcie dziewczyny!
Podziwiam co niektóre Staraczki - macie zacięcie dziewczyny!
Dorota27
Mam dwóch łobuziaków ;)
hejka,
Kasia_2005 spróbuj się też tam zarejestrować. Może cię to zmobilizuje do dokładniejszej analizy własnych objawów. Zawsze dobrze wiedzieć czy cykl przebiega prawidłowo

Robiłam pierwszy test owu -jasna krecha więc negatywny

eliczek24
Cześć Dziewczyny!!!
Jest co prawda, przynajmniej u mnie po północy, ale jakoś spać nie mogę.
Znalazłam takiego miluśkiego avatarka.
;-) Co prawda to nie słonik a hefalumpek, ale i tak oby na szczęścia dla nas wszystkich. Powodzenia podczas testowania i w starankach.
K_asia - ładne te Twoje zdjonko!
Spokojnej nocki i miłego dzionka wszystkim życzę.
Jest co prawda, przynajmniej u mnie po północy, ale jakoś spać nie mogę.
Znalazłam takiego miluśkiego avatarka.
;-) Co prawda to nie słonik a hefalumpek, ale i tak oby na szczęścia dla nas wszystkich. Powodzenia podczas testowania i w starankach.
K_asia - ładne te Twoje zdjonko!
Spokojnej nocki i miłego dzionka wszystkim życzę.
reklama
buzi@k
Fan(ka)
Witaj buziak porą nocną haha. Kiedy zamierzasz testować?
Witam i w dzień
Puki co jak @ nie przylezie to 31.11 ale raczej nie dam rady tyle czkać

Podziel się: