reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ale wiecie co jest najgorsze w tym wszytskim. Że rodzicie się poddali, ja wiem że rokowania są tragiczne (mój mąż czasem współpracuje z pielęgniarka z tego oddziału stąd też wiemy), ale oni naprawdę się poddali i w zasadzie czekają tylko na jedno. Tj tak teudne, tak niesprawiedliwe i tak cholernie ciężkie że brak mi oddechu...

Chłopczyk, pierwszy w rodzinie od ponad pokolenia! Taki wyczekiwany i tak starannie planowany przez kilka lat. Ona poroniła 2x po córce, aż zaskoczył on - no zesłanie z niebios. Dziadkowie to myślałam że będą ją na rękach nosić... Niestety córka została wtedy już całkiem odsunięta na bok - bo dziewczyna , zatem w rodzinie ich na pęczki, ale jest On - syn wymarzony :(
Teraz kiedy mama tego chłopca przyjeżdża z szpitala , ta córka nawet nie może przebywać z nią w domu. I tak się tuła pomiędzy babciami, dziadkami a domem ....

Matko kochana biedna mała. Strasznie mi żal jej z tego co piszesz. A po smierci tego chłopca mogą ja całkowicie odtrąbić pogrążeni w żałobie. Mam nadzieje ze jednak tak nie postąpią, ale to dosc częste zjawisko :(

reklama
Szczypiorkowa to okropne :( trzeba doceniać zdrowie swoje i rodziny codziennie i dziękować Panu Bogu za to co się ma. Straszne, że takie choroby dotykają małe dzieci :(

Wiesz, nasze suple, bym i inne maja takie Sanę prawdopodobieństwo, ze dadzą nam córkę jak wyliczenia astrologiczne wiec.... po co nam komentarze tego typu? [emoji6]
Dostała taka wiadomość podzieliła się z nami i teraz jej decyzja.
Ty nie musisz czekać [emoji6]
Naprawdę nie miałam nic złego na myśli. Może zle się wyrazilam, ale to przez te moje hormony ciążowe ;) Ja zawsze byłam w gorącej wodzie, wiec pisze o sobie, ze jak podjęłam decyzję o ciąży, to musiałam zajść szybko. Tak jak piszesz ja czekać na muszę ;)

Dziewczyny dlatego piszę że płeć - płcią ale to zdrowie ... Żeby zdrowe było dziecko i każdy członek rodziny...

Ja sama już zawsze pozostanę z myślą że nie zostaną mama chłopca, nadal będzie mnie pikalo w sercu jak zobaczę moesNa rodzinkę i zadam sobie pytanie wzdychając - dlaczego nam się nie udało ... Ale na tą chwilę dostałam mocno po głowie za tak 'wyrafinowane' marzenie płci :( ehhh

Naprawdę nie miałam nic złego na myśli. Może zle się wyrazilam, ale to przez te moje hormony ciążowe ;) Ja zawsze byłam w gorącej wodzie, wiec pisze o sobie, ze jak podjęłam decyzję o ciąży, to musiałam zajść szybko. Tak jak piszesz ja czekać na muszę ;)

Ja wiem, ze nie miałaś nic złego na myśli. Znamy się od jakiegoś czasu, ale słowo pisane ma to do siebie, ze ciężko wyczuć intencje!
Dla kogoś nowego może być przykre i warto zadbać by choć tu obyło się bez komentarzy piętnujących odmienne myślenie [emoji6]
Bo to wyjątkowy wątek poświęcony marzeniom i ich realizacji!
[emoji8]

Ja wiem, ze nie miałaś nic złego na myśli. Znamy się od jakiegoś czasu, ale słowo pisane ma to do siebie, ze ciężko wyczuć intencje!
Dla kogoś nowego może być przykre i warto zadbać by choć tu obyło się bez komentarzy piętnujących odmienne myślenie
emoji6.png

Bo to wyjątkowy wątek poświęcony marzeniom i ich realizacji!
emoji8.png

Dziewczyny ja się na nikogo nie obrażam, więc wyluzujmy ;) po prostu chwytam się wszystkiego i napisałam Wam o tym...
Dla mnie 2 lata to bardzo długo, ale z drugiej strony czas zapierdziela jak szalony... nie wiem, jeszcze nic nie zdecydowaliśmy...

reklama
Do góry